VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

základné nastavenie ABS cez VAG

Goto down 
AutorSpráva
lukas666
Autoškolák
Autoškolák
lukas666

Male
Vek : 44
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 58
Auto : Golf IV, 1,9 Tdi, 66 Kw, 2001, motor ALH

základné nastavenie ABS cez VAG Empty
OdoslaťPredmet: základné nastavenie ABS cez VAG   základné nastavenie ABS cez VAG Icon_minitime23/7/2009, 12:59

zdravim chlapi rozsvietilo sa mi ABS aj s ESP,,, ten žltý trojuholník so šípkou.. po kontrole na VAG vypísalo ako závadu snímač pričneho zrýchlenia. skúšali sme dat zakladné nastavenie začalo bzučať držal som pedál asi 10 sek. a potom napisalo otvorit a zavriet ventil. to že sa to ovzdušnovalo ma napadlo len kde je ten ovzdušnovací srob, je to ten co je kde sa ovzdusnuje vsetko ako aj spojka, brzdy ??.odvtedy sa niekedy hned po nastartovani vypise aj na maxidote že závada na brzdach, vag už píše aj skrat na riadaciu jednotku ABS, este popozerám poistky, konektory atd. len co te n snimač priečneho zrýchlenia,,, že sa to nejako prepinovava a kde to presne je? vdaka
Návrat hore Goto down
lukas666
Autoškolák
Autoškolák
lukas666

Male

OdoslaťPredmet: Re: základné nastavenie ABS cez VAG   základné nastavenie ABS cez VAG Icon_minitime28/7/2009, 21:26

zatial bez uspechu....nikto neviete.... vdaka
Návrat hore Goto down
lukas666
Autoškolák
Autoškolák
lukas666

Male

OdoslaťPredmet: Re: základné nastavenie ABS cez VAG   základné nastavenie ABS cez VAG Icon_minitime7/8/2009, 16:48

popozeral som konektory aj ten velky co je na abs zasunul a stále to vypisuje stop, závada na brzdách, po pripojení na vag vypíše chybu 011423, skrat na kostru prípadne plus,.. neviem co stým ,popozeral som a vymenil aj poistky na baterke a tale nic. niekedy sa mi predtýmto rozsvietila len kontrolka ESP a teraz uz aj toto odkedy sme skusali urobit cez vag základné nastavenie ABS. len neviem vypisalo ze brzdový pedál podržať a potom povolit ventil, neviem ktorý ventil, je to na abs? nemoze to preto blbnuť?
Návrat hore Goto down
lukas666
Autoškolák
Autoškolák
lukas666

Male

OdoslaťPredmet: Re: základné nastavenie ABS cez VAG   základné nastavenie ABS cez VAG Icon_minitime11/8/2009, 22:11

dnes som zistil ze na polodote sa mi to STOP závada na brzdách nerozsvieti ak je chladnejšie lebo pršalo a nič ale akonáhle sa motor zohreje tak to vypise tak neviem..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: základné nastavenie ABS cez VAG   základné nastavenie ABS cez VAG Icon_minitime

Návrat hore Goto down

základné nastavenie ABS cez VAG
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Karburator- nastavenie
» nastavenie prednych svetiel
» Nastavenie rucnej brzdy
» nastavenie rozladenych rozvodov

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: