| Kufor - nejde zamknut | |
|
|
Autor | Správa |
---|
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Kufor - nejde zamknut 1/2/2008, 14:53 | |
| nejde mi zamknut kufor, pretoze ten cierny piest sa nevracia spat do tej bielej krabicky - na obrazku je v polohe v ktorej ma byt ale musel som mu dopomoct. inak by sa nezavrel kufor. ospravedlnujem sa za popis suciastok, ale neviem spravne nazvy vid obrazok nizsie - pokracovanie
Naposledy upravil dňa 3/2/2008, 20:32, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut 3/2/2008, 17:13 | |
| tak podarilo sa mi to rozobrat a bolo tam kopec hrzde, tak uz mam ciastocne problem vyrieseny, motorcek som odpojil cize kufor mozem otvarat len klucom, aspon dokial nedonesiem novu spruzinu z vrakoviska pisem to sem ze ak by mal niekto ten isty problem, kludne to rozoberte, ja som vahal 3 tyzdne ale som rad ze som to rozobral nakoniec.. | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut 3/2/2008, 17:39 | |
| | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 11.01.2008 Počet príspevkov : 28 Auto : VW Golf IV , 99. 1,4 . Brmm brmmmm Bydlisko : B.S.J.
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut 3/2/2008, 18:56 | |
| To DODO: pozeram, ze mas aj ty taky problem, ako ja. Tiež mi nejde zamknuť kufor. mam to aj na dialkove. a zistil som, že zamok, funguje, no žial nejako sa neposunie do spravnej polohy. vraj to je mechanicka chyba, to povedal znami elektrikar. takze idem to rozobrat, a pozriem na to ako to tam je. ak to spravim, nafotim, a dam to sem. zatial cuss. | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut 3/2/2008, 20:39 | |
| jasne kukni na to... vyzera to ze mas ten isty problem ako ja, cize zhrdzavenu spruzinu.. tiez mam zamok v pohode ale ide o ten cierny piest (1.obrazok), je to mechanicke ale zaroven elektricke, pretoze hned ako som odpojil motorcek tak uz klucom ide otvorit kufor a aj zamknut hlavne. no ale dolezite je ze to nie je nejaka zlozita oprava | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut 4/2/2008, 00:42 | |
| to dodoKurnajz trochu lepsie to fot....sak neviem ci uz som vela vypil alebo to uz vekom stracam zrak Motorcekom je nahanane koliesko ktore ma snekovu hriadel ktora je zatocena do toho cierneho piestika. RJ da stavu a motorcek sa roztoci az kym sa piestik nevysunie nadoraz. Potom odpoji napajanie a pruzinka to ma vratit az nadoraz nazad. Rozobrat komplet vsetko, dokladne vycistit a namazat a musi to chodit. | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 11.01.2008 Počet príspevkov : 28 Auto : VW Golf IV , 99. 1,4 . Brmm brmmmm Bydlisko : B.S.J.
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut 4/2/2008, 09:11 | |
| este som to nepozeral, pustim sa na to az v sobotu. tiez dobra poznamka od Bacilussa. jedine to pozriem cez vikend, bo chodim neskoro vecer domov rozoberiem, vycistim, a nahodim spat. snad to pojde | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut 4/3/2011, 14:17 | |
| mne ta pruzina uz tazko pojde ked je v stadiu rozkladu vie niekto poradit odkial novu? cely zamok nechcem kupovat kvoli jednej pruzine | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kufor - nejde zamknut | |
| |
|
| |
| Kufor - nejde zamknut | |
|