| chromova obruc na plechace | |
|
|
Autor | Správa |
---|
synak Pretekár
Vek : 43 Registrácia : 08.07.2008 Počet príspevkov : 320 Auto : GV Bydlisko : BA - stare mesto
| |
| |
Dreik Pilot
Vek : 37 Registrácia : 30.08.2007 Počet príspevkov : 847 Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6 Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 21/7/2009, 19:29 | |
| na tie biele bocnice mi nedas neaky link? celkom zaujimavo to vyzera | |
|
| |
SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 21/7/2009, 19:39 | |
| tie "biele bočnice" ATLASy cca 12€ kus. | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 21/7/2009, 23:13 | |
| tie chromove obruce asi u nas nezozenies,jedine si to dat vyrobit,co by bolo asi aj naj riesenie,lebo kazdy disk ma iny prelis,objednas to z ameriky a nebude ti to pasovat,tak budes tyzden nadavat a zhanat podla toho disky potom jedine | |
|
| |
synak Pretekár
Vek : 43 Registrácia : 08.07.2008 Počet príspevkov : 320 Auto : GV Bydlisko : BA - stare mesto
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 22/7/2009, 00:04 | |
| ...to viem ze kazdy disk ma iny prelis.. ved tie obruce sa vyrabaju aj v roznych ´´sirkach´´ ..preto som to nechcel riesit objednavkov z netu, ale mat to pekne v ruke pri kupe.. ...este ma napadla jedna moznost.. dat pochromovat priamo na disku limce.. len neviem ci sa to da..aby stred ostal cierny.. nema s tym niekto skusenost..? (je mi jasne za klasickou galvanizaciou to nepojde, ale cital som niekde o metode podobnej praskovemu striekaniu) ..Dreik, hej su to ATLASy ..mna vydu 75 € za 4 ks ...ale nieje to na bezne denne vozenie.. si obmedzeny maximalkou a tono55 s tym ma skusenost ze to derie pneu z boku.. ved ked nahodim tak sem dam aj moje skusenosti.. | |
|
| |
yurik Pretekár
Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 588 Auto : VeeDub in da house
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 22/7/2009, 02:01 | |
| to ze derie bok zboku by som vobec neriesil, mne deru pneu zboku lemy blatnikov hehehe | |
|
| |
synak Pretekár
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 22/7/2009, 07:46 | |
| ...ved to aj mne ..ale nasiel som jednu foto na nete kde bol behun uplne oddeleny od bocnice ..droty vonku... proste masaker... ako ked ti na kamione odleti protektor.. s tym ze tu to bolo uplne oddelene... mal atlasy ..jasne ze je to extrem a chalan musel byt pako ked si nevsimol ze uz mal gumu out ale je to presne o tom ze je to vec medzi gumou a diskom.. cize nejakych 180 km/h by som s tym urcite nejazdil | |
|
| |
synak Pretekár
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 24/7/2009, 15:20 | |
| ..dnes mi prisli tie biele bocnice.. tak len pre info ak by to niekto tiez chcel.. v navode je pisane ze to nieje schvalene na cestnu premavku ..ma sa to pouzivat iba na veterany a maximalka je do 100km/h (tak ked ma budete obiehat na dialnici tak na mna prosim netrubte ) a stycna plocha sa ma pravidelne mazat silikonovym olejom aby sa zabranilo draniu pneumatiky... | |
|
| |
synak Pretekár
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 23/9/2009, 10:44 | |
| ..potrebujem helfnut.. neviem po nemecky ani prt a niesom si isty ci tie srandy s nazvom ´´ Nabenkappe´´ na tejto stranke su krytky na naboje ( nieco ako na tom prvom obrazku hore ked som zakladal temu. A este ci sa to da z tej stranky objednat.. dik.. http://www.pps.co.at/handel/kaefer/katalog/felge_2.htm inac nejake foto mojho upgradu | |
|
| |
k0be Autoškolák
Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 133 Auto : cierne;P Bydlisko : Ba
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 23/9/2009, 10:57 | |
| hej, su to krytky na naboje, dokonca uplne dolu maju aj tie kruhy, na ktore si sa pytal, ked si temu zakladal... ked ides na homepage, tak pisu, ze objednat sa da do rakuska, tusim tam maju aj do nemecka, ci by ti to aj na slovensko poslali by im bolo treba najskor napisat.... | |
|
| |
synak Pretekár
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 23/9/2009, 20:24 | |
| ..dik.. hej, tie kruhy som si tam vsimol.. len vaham, lebo na slovensku je to tak ze co nieje na aute privarene to mas jedneho rana prec.. ..este otazka.. ak som to spravne pochopil.. cena za kruhy je za 4 ks a tie nabojove krytky su za jeden kus.. ? | |
|
| |
seven72 Pilot
Vek : 41 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 793 Auto : VW G 3 1,8 (ABS) Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 24/9/2009, 02:17 | |
| hod sem trosku detailnejsie foto tych bielych bocnic,, | |
|
| |
synak Pretekár
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 24/9/2009, 07:40 | |
| ...viac foto nemam.. a uz som tie zimaky hodil do garaze.. ale tono55 ma v sekcii moje auto tiez tie bocnice a ma to nafotene aj detailne | |
|
| |
k0be Autoškolák
Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 133 Auto : cierne;P Bydlisko : Ba
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace 24/9/2009, 09:10 | |
| - synak napísal:
- ..dik.. hej, tie kruhy som si tam vsimol.. len vaham, lebo na slovensku je to tak ze co nieje na aute privarene to mas jedneho rana prec.. ..este otazka.. ak som to spravne pochopil.. cena za kruhy je za 4 ks a tie nabojove krytky su za jeden kus.. ?
tak ako pises-krytky vyzeraju byt za jeden kus(neni tam vyslovene napisane, ze za jeden kus, ale je tam spominana ta krytka v jednotnom cisle), pri kruhoch je pisane, ze cena je za sadu 4ks....a este jednu vec som si vsimol pri tych krytkach-su bud umelohmotne a pochromovane(tam, kde je 'chrom' alebo 'verchromt') alebo hlinikove lestene(aluminium poliert) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: chromova obruc na plechace | |
| |
|
| |
| chromova obruc na plechace | |
|