Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| demikove TDI GTI :) | |
|
+14alfonso3006 Tomik29 RUNDA Tomashko OverGo TORNADO Runcajz sykye seven72 tapo mato88 SABREX Johny demik32 18 posters | |
Autor | Správa |
---|
sykye Agent
Vek : 36 Registrácia : 27.04.2009 Počet príspevkov : 1442 Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps) Bydlisko : Poltár
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 4/4/2010, 15:49 | |
| velmi mu to sekne krasa | |
| | | demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 4/4/2010, 15:56 | |
| auto bude na predaj alebo vymenu aj za buračku - niečo novšie alebo pod. ale len TDI a len Volkswagen - napr golf 4 aj variant , +- doplatky ... moj golf je 1,9 TDI vid foto motor , 5 dverák , v maximalnej vybave - kožený interier, xenony , klimatizácia, ABG , vyhrievane zrkadla, vyhrievane sedadla, elektrické zrkadla, 4x elektrické okná,centrál ,servo, posilovač brzd ... auto BEZ investici , je tam GO podvozku , je tam novy motor, nove turbo,nove rozvody,nove ložiska, semeringy,kladky ,remene ,španovaky ,oleje.... na aute je optika IN PRO komplet s xenonom 6000 k , vzadu crystal - bielo červene ... chcel by som dodať že auto je dovezene z Rakúska a tým pádom má v Techničáku zapísané kolesá 15,16,17, 18" ... dalej v TP je zapisane od výroby ťažné aj ked na aute nie je čo je výhoda , dalej su v TP zapísané tmavé folie v predu !!! a xenony su tiež v TP a niesu potrebne ostrekovače ani nič ! ........ takže ak by mal niekto záujem dá sa dohodnúť najlepšie výmena golf 4 , passat B5 , B6 , Audi A6 .... všetko aj combi ,aj burane , ale len TDI +- doplatky ... všetko zaleži od dohody a ponuky | |
| | | demik32 Vodič
Vek : 31 Registrácia : 14.06.2009 Počet príspevkov : 175 Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla Bydlisko : Vranov nad Topľou
| | | | Hugino Autoškolák
Vek : 33 Registrácia : 03.10.2009 Počet príspevkov : 109 Auto : VW Golf III 1.6 Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 4/4/2010, 18:29 | |
| - demik32 napísal:
- auto bude na predaj alebo vymenu aj za buračku - niečo novšie alebo pod. ale len TDI a len Volkswagen - napr golf 4 aj variant , +- doplatky ... moj golf je 1,9 TDI vid foto motor , 5 dverák , v maximalnej vybave - kožený interier, xenony , klimatizácia, ABG , vyhrievane zrkadla, vyhrievane sedadla, elektrické zrkadla, 4x elektrické okná,centrál ,servo, posilovač brzd ... auto BEZ investici , je tam GO podvozku , je tam novy motor, nove turbo,nove rozvody,nove ložiska, semeringy,kladky ,remene ,španovaky ,oleje.... na aute je optika IN PRO komplet s xenonom 6000 k , vzadu crystal - bielo červene ... chcel by som dodať že auto je dovezene z Rakúska a tým pádom má v Techničáku zapísané kolesá 15,16,17, 18" ... dalej v TP je zapisane od výroby ťažné aj ked na aute nie je čo je výhoda , dalej su v TP zapísané tmavé folie v predu !!! a xenony su tiež v TP a niesu potrebne ostrekovače ani nič ! ........ takže ak by mal niekto záujem dá sa dohodnúť najlepšie výmena golf 4 , passat B5 , B6 , Audi A6 .... všetko aj combi ,aj burane , ale len TDI +- doplatky ... všetko zaleži od dohody a ponuky
si šaleny?! nepredavaj to !!! | |
| | | demik32 Vodič
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 5/4/2010, 12:49 | |
| | |
| | | alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 6/4/2010, 07:00 | |
| tak ja osobne som proti bielej farbe na G3, ale tu spravím výnimku. Je to veľmi pekné. Nepredávaj, ja som tiež chcel novšie, mal som G4 ale vrátil som sa späť ku G3. | |
| | | demik32 Vodič
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 6/4/2010, 12:33 | |
| díík , asi si to fakt nechám ,nemám to srdce aby som to predal ... zažil som to už s minulým autom ... toto auto som doviezol z Rakúska pred rokom v máji , a teraz v máji bude rok čo na nom skoro dennodenne stravím kopu hodin a akurat to vychádza tak že presne v máji bude dokončené tak ako má byť ... bolo do šrubky rozobraté a všetko je tam robené , od GO podvozku , opravy drobnej korozie, napravy, karoseria,interier,motorová časť , pohonná jednotka všetko ako má byť ... takže auto po cca roku višlo z garáže , nepoužívalo sa len sa na nom makalo ...... a s tou bielou farbou - tiež som bol dakedy zásadne proti bielej , ale čo už my mame v rodine take šťastie len na biele autá ... aj rodičia aj ja ... rodičia mali G4 biely , další G4 ale nový tiež biely , ja som mal prvé auto tiež biele , a tento golfík zas biely ... ale ani inú farbu by som už nechcel , ved aj tak minulý rok to bola farba roka čo sa týka aut | |
| | | alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 8/4/2010, 11:09 | |
| môj brat mal biely peugeot a vždy nadával pri umývaní, že to musí 2x umývať, aby sa to riadne umylo.. podľa určite si sa dobre rozhodol, že ho nepredáš. | |
| | | demik32 Vodič
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 8/4/2010, 15:27 | |
| no jj to je pravda ... niekedy aj 3x krát treba umyť ... zaleži to podľa toho ako často umývaš a aký šampon používaš ... dúfam že som sa dobre rozhodol | |
| | | big_lebowski Začiatočník
Registrácia : 16.05.2010 Počet príspevkov : 3
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 29/5/2010, 12:33 | |
| serus, tak v prvom rade krasne auticko, co treba na nom este dokoncit? ako bezi motor? precital som si celu temu vyzera to ze si sa s tym riadne pohral, prevodovka je dobra? spojku bude asi este treba vymenit co? napis co treba dorobit ale mam zaujem ak teda startuje a bezi ako ma... aka je spotreba ked si to zaslepil? ta vaha vzduchu je uz vymenena ci to este treba spravit? dik za kazdu odpoved urcite sa dohodneme | |
| | | demik32 Vodič
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 29/5/2010, 12:48 | |
| čavkoooooo ... takže spojku ani nič meniť netreba ... motor ide ako raketa so spotrebou aj 3,5 litra podla toho aka noha ... netečie,nekvapči, ide vyborne krasne,všetko je na nom vymenene ... má zimne a letne obutie na elektronoch , vybava je max - koža ,klima,xenon, ABG,.... zopar detailov laku ,vymniť tlmiče a toto sio ... | |
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 29/5/2010, 13:31 | |
| ok tak to je fajn, len som nasiel inzeraty, aj autobazar aj bazos a neviem dke vsade a pisal si ze su este dvere poskodene resp treba dolakovat.... potom tu v teme si vravel ze je vysoka spotreba asi kvoli vahe, to je uz vybavene? kludne napis pravdu nech viem naco sa mam nachystat, a s tlmicami je co? ta spotreba je krasna len asi nerealna, typujem tak do 6 l. kolko si mal ked ti to robilo problemy ? ja chcem auto take o ktorom budem vediet vsetko aj naco sa nachystat tak kludne pis pis | |
| | | demik32 Vodič
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 29/5/2010, 14:50 | |
| ako som písal aj tuto ... detaily laku ... auto ma dvere v pliniči len treb astrieknuť vrchny lak ( lak mám dám k autu ) ...... spotreba bola vysoká , bola chybná váha vzduchu a čidlo tlaku turba bolo .... všetko je spravene motor ide krásne ... spotreba 6 l asi vtedy ked je pedál stále na podlahe ........ tlmiče by bolo treba vymeniť lebo pri vyššich rychlostiach citiť nerovnosti cesti atd citiť že niesu ako maju byť ale auto plne pojazdne bez obmedzeni to je len vec komfortu ... | |
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 29/5/2010, 15:19 | |
| aha ok ale tak este trochu vydrzia tie tlmice , aspon do vyplaty nie? ostatne funguje vsetko ako ma? tie okna funguju ? ostatok , elektrika atd ? | |
| | | demik32 Vodič
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) 29/5/2010, 18:08 | |
| nie je to nič surne na vymenu , proste len to cítiť ked zoberieš v 120 ke dieru ale nič strašne ani nič auto je plnohodnotne pojazdne ..................... všetko funguje aj v elektrike , taky detail - klimatizácia - funkčná treba len napustiť freon (menil som chladič klimi za medený starý bol poškodený ... ) klima funguje po elektronickej a mechanickej časti treba len ten freon do nej napustiť ... zrkalda funguju vyhrievaju ,,, okna spušťaju vyťahuju , kurenie funguje, stierače,svetla,smerovky,hmlovky,xenony,dialkove všetko fakči ... aj sedadla vyhrievaju ...
NEMUSIS SA BAT NA AUTE SA DA NORMALNE BEHAT ZIADNU VELKU ZAVADU NEMA , MOTOR IDE AKO HODINKY TAHA VYBORNE ,BRZDY HAMUJU,RIADENIE NEMA VOLU SETKO OK ... | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: demikove TDI GTI :) | |
| |
| | | | demikove TDI GTI :) | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|