VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

demikove TDI GTI :)

Goto down 
+14
alfonso3006
Tomik29
RUNDA
Tomashko
OverGo
TORNADO
Runcajz
sykye
seven72
tapo
mato88
SABREX
Johny
demik32
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime4/4/2010, 15:49

velmi mu to sekne Smile krasa
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime4/4/2010, 15:56

auto bude na predaj alebo vymenu aj za buračku - niečo novšie alebo pod. ale len TDI a len Volkswagen - napr golf 4 aj variant , +- doplatky ... moj golf je 1,9 TDI vid foto motor , 5 dverák , v maximalnej vybave - kožený interier, xenony , klimatizácia, ABG , vyhrievane zrkadla, vyhrievane sedadla, elektrické zrkadla, 4x elektrické okná,centrál ,servo, posilovač brzd ... auto BEZ investici , je tam GO podvozku , je tam novy motor, nove turbo,nove rozvody,nove ložiska, semeringy,kladky ,remene ,španovaky ,oleje.... na aute je optika IN PRO komplet s xenonom 6000 k , vzadu crystal - bielo červene ... chcel by som dodať že auto je dovezene z Rakúska a tým pádom má v Techničáku zapísané kolesá 15,16,17, 18" ... dalej v TP je zapisane od výroby ťažné aj ked na aute nie je čo je výhoda , dalej su v TP zapísané tmavé folie v predu !!! a xenony su tiež v TP a niesu potrebne ostrekovače ani nič ! ........ takže ak by mal niekto záujem dá sa dohodnúť najlepšie výmena golf 4 , passat B5 , B6 , Audi A6 .... všetko aj combi ,aj burane , ale len TDI +- doplatky ... všetko zaleži od dohody a ponuky Smile
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime4/4/2010, 15:58

sykye napísal:
velmi mu to sekne Smile krasa

dííííky Smile je pekne , len ma láka niečo novšie Sad
Návrat hore Goto down
Hugino
Autoškolák
Autoškolák
Hugino

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2009
Počet príspevkov : 109
Auto : VW Golf III 1.6

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime4/4/2010, 18:29

demik32 napísal:
auto bude na predaj alebo vymenu aj za buračku - niečo novšie alebo pod. ale len TDI a len Volkswagen - napr golf 4 aj variant , +- doplatky ... moj golf je 1,9 TDI vid foto motor , 5 dverák , v maximalnej vybave - kožený interier, xenony , klimatizácia, ABG , vyhrievane zrkadla, vyhrievane sedadla, elektrické zrkadla, 4x elektrické okná,centrál ,servo, posilovač brzd ... auto BEZ investici , je tam GO podvozku , je tam novy motor, nove turbo,nove rozvody,nove ložiska, semeringy,kladky ,remene ,španovaky ,oleje.... na aute je optika IN PRO komplet s xenonom 6000 k , vzadu crystal - bielo červene ... chcel by som dodať že auto je dovezene z Rakúska a tým pádom má v Techničáku zapísané kolesá 15,16,17, 18" ... dalej v TP je zapisane od výroby ťažné aj ked na aute nie je čo je výhoda , dalej su v TP zapísané tmavé folie v predu !!! a xenony su tiež v TP a niesu potrebne ostrekovače ani nič ! ........ takže ak by mal niekto záujem dá sa dohodnúť najlepšie výmena golf 4 , passat B5 , B6 , Audi A6 .... všetko aj combi ,aj burane , ale len TDI +- doplatky ... všetko zaleži od dohody a ponuky Smile

si šaleny?! nepredavaj to !!! Shocked
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime5/4/2010, 12:49

Sad Sad Sad asi nebudem , uvidí sa podla ponuky, určite ho nebudem dávať preč za každú cenu ale ak by sa naskytla dobrá ponuka ...
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime6/4/2010, 07:00

tak ja osobne som proti bielej farbe na G3, ale tu spravím výnimku. Je to veľmi pekné. Nepredávaj, ja som tiež chcel novšie, mal som G4 ale vrátil som sa späť ku G3.
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime6/4/2010, 12:33

díík Smile , asi si to fakt nechám ,nemám to srdce aby som to predal ... zažil som to už s minulým autom ... toto auto som doviezol z Rakúska pred rokom v máji , a teraz v máji bude rok čo na nom skoro dennodenne stravím kopu hodin a akurat to vychádza tak že presne v máji bude dokončené tak ako má byť ... bolo do šrubky rozobraté a všetko je tam robené , od GO podvozku , opravy drobnej korozie, napravy, karoseria,interier,motorová časť , pohonná jednotka všetko ako má byť ... takže auto po cca roku višlo z garáže , nepoužívalo sa len sa na nom makalo ...... a s tou bielou farbou - tiež som bol dakedy zásadne proti bielej , ale čo už my mame v rodine take šťastie len na biele autá ... aj rodičia aj ja ... rodičia mali G4 biely , další G4 ale nový tiež biely , ja som mal prvé auto tiež biele , a tento golfík zas biely ... Very Happy ale ani inú farbu by som už nechcel , ved aj tak minulý rok to bola farba roka čo sa týka aut Smile Very Happy
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime8/4/2010, 11:09

môj brat mal biely peugeot a vždy nadával pri umývaní, že to musí 2x umývať, aby sa to riadne umylo..

podľa určite si sa dobre rozhodol, že ho nepredáš.
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime8/4/2010, 15:27

no jj to je pravda ... niekedy aj 3x krát treba umyť Smile ... zaleži to podľa toho ako často umývaš a aký šampon používaš Smile ... dúfam že som sa dobre rozhodol Smile
Návrat hore Goto down
big_lebowski
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 16.05.2010
Počet príspevkov : 3

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2010, 12:33

serus, tak v prvom rade krasne auticko,
co treba na nom este dokoncit? ako bezi motor? precital som si celu temu vyzera to ze si sa s tym riadne pohral, prevodovka je dobra? spojku bude asi este treba vymenit co?
napis co treba dorobit ale mam zaujem ak teda startuje a bezi ako ma...
aka je spotreba ked si to zaslepil? ta vaha vzduchu je uz vymenena ci to este treba spravit? dik za kazdu odpoved urcite sa dohodneme
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2010, 12:48

čavkoooooo ... takže spojku ani nič meniť netreba ... motor ide ako raketa so spotrebou aj 3,5 litra podla toho aka noha Very Happy ... netečie,nekvapči, ide vyborne krasne,všetko je na nom vymenene ... má zimne a letne obutie na elektronoch , vybava je max - koža ,klima,xenon, ABG,.... zopar detailov laku ,vymniť tlmiče a toto sio ...
Návrat hore Goto down
big_lebowski
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2010, 13:31

ok tak to je fajn, len som nasiel inzeraty, aj autobazar aj bazos a neviem dke vsade a pisal si ze su este dvere poskodene resp treba dolakovat.... potom tu v teme si vravel ze je vysoka spotreba asi kvoli vahe, to je uz vybavene? kludne napis pravdu nech viem naco sa mam nachystat, a s tlmicami je co?
ta spotreba je krasna Very Happy len asi nerealna, typujem tak do 6 l. kolko si mal ked ti to robilo problemy ?
ja chcem auto take o ktorom budem vediet vsetko aj naco sa nachystat tak kludne pis pis Very Happy
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2010, 14:50

ako som písal aj tuto ... detaily laku ... auto ma dvere v pliniči len treb astrieknuť vrchny lak ( lak mám dám k autu ) ...... spotreba bola vysoká , bola chybná váha vzduchu a čidlo tlaku turba bolo .... všetko je spravene motor ide krásne ... spotreba 6 l asi vtedy ked je pedál stále na podlahe Smile ........ tlmiče by bolo treba vymeniť lebo pri vyššich rychlostiach citiť nerovnosti cesti atd citiť že niesu ako maju byť ale auto plne pojazdne bez obmedzeni to je len vec komfortu ...
Návrat hore Goto down
big_lebowski
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2010, 15:19

aha ok ale tak este trochu vydrzia tie tlmice , aspon do vyplaty nie?
ostatne funguje vsetko ako ma? tie okna funguju ? ostatok , elektrika atd ?
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime29/5/2010, 18:08

nie je to nič surne na vymenu , proste len to cítiť ked zoberieš v 120 ke dieru ale nič strašne ani nič auto je plnohodnotne pojazdne ..................... všetko funguje aj v elektrike , taky detail - klimatizácia - funkčná treba len napustiť freon (menil som chladič klimi za medený starý bol poškodený ... ) klima funguje po elektronickej a mechanickej časti treba len ten freon do nej napustiť ... zrkalda funguju vyhrievaju ,,, okna spušťaju vyťahuju , kurenie funguje, stierače,svetla,smerovky,hmlovky,xenony,dialkove všetko fakči ... aj sedadla vyhrievaju ...

NEMUSIS SA BAT NA AUTE SA DA NORMALNE BEHAT ZIADNU VELKU ZAVADU NEMA , MOTOR IDE AKO HODINKY TAHA VYBORNE ,BRZDY HAMUJU,RIADENIE NEMA VOLU SETKO OK ...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: demikove TDI GTI :)   demikove TDI GTI :) - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

demikove TDI GTI :)
Návrat hore 
Strana 4 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: