VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zadny a Predny VW Znak

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

Zadny a Predny VW Znak Empty
OdoslaťPredmet: Zadny a Predny VW Znak   Zadny a Predny VW Znak Icon_minitime7/7/2009, 19:25

Zdravim , chcem si pekne streknut znaky Na Ciernu farbu a potrebujem poradit ako ich upravit aby tam ta Cierna co najdlhsie vidrzala . Zadny Znak som odlepil a chcem tiez poradit ako ho tam spet pripevnit , mam sekundove na plech a Plast ale neviem kolko to tam vidrzi . Nejaky Tip dajte. A Dalej ako vibrat predny Znak ? Dakujem za Help .
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Zadny a Predny VW Znak   Zadny a Predny VW Znak Icon_minitime7/7/2009, 22:07

čo sa týka predného tak je len nacvakaný , masku dole a ide dosť ľahko , a čo sa týka zadného lepil som obojstrannou páskou a drží už druhý rok ,poriade odmastniť a striekal som ho najprv základnou šedou a potom matnou čiernou na teplotu , zatiaľ drží farba na prednom je trošku obitá po zime ale drží na znakoch už cez dva roky
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: Zadny a Predny VW Znak   Zadny a Predny VW Znak Icon_minitime8/7/2009, 00:17

Okej dik za radu , ja som chcel uz ten chrom z toho smirglovat Smile Tak zajtra sa do toho pustim .
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Zadny a Predny VW Znak   Zadny a Predny VW Znak Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zadny a Predny VW Znak
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Znak do prednej masky GTI
» znak na krytke elektronu?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: