VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

poruchovosť Golf IV

Goto down 
+3
golfmanik
baciluss
puntickar
7 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime30/1/2008, 21:20

s AAA auto mam velmi zle skusenosti.. kamaratovi predali mazdu s airbagom, ale pri havarke nevystrelil a agregat bol tiez pekne zhumplovany.. a to vsetko za 190 tisic.
takisto brata oklamali, nadava na nich. klamu a vravia polopravdy
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime31/1/2008, 16:24

puntickar napísal:
Bežne rodinne auto 2 deti, cca 12000 km/rok 1x ročne nejaka dovolenka autom k moru

Ak si spoko s motorom co mas teraz,myslim tym vykon a zrychlenie,tak ti bude stacit 1,4 16v 55KW.Ale vyber si co najmladsie a aby nemal nabehanych vela km.Je ich pomerne dost na trhu.Len sa netreba ponahlat a poriadne skontrolovat a overit povod auta.A venuj pozornost aj vybave.Klimu ocenis v lete ked pojdes k moru a v zime zase vyhrievane sedacky a zrkadla.
Návrat hore Goto down
k0be
Autoškolák
Autoškolák
k0be

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 133
Auto : cierne;P

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime4/2/2008, 13:26

kamarat v AAA robil a ja by som si auto odtial nekupil...asi tolko...a inak podla reci vlastnikov 1.4 by som skor isiel do ineho motoru...vacsina lutuje,ze si nekupila silnejsie...ja mam 1.8T a som spokojny...vela ludi chvali svoje 1.6, takze to asi tiez nebude zly motor;)
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime4/2/2008, 14:12

fofko napísal:
puntickar napísal:
Bežne rodinne auto 2 deti, cca 12000 km/rok 1x ročne nejaka dovolenka autom k moru

Ak si spoko s motorom co mas teraz,myslim tym vykon a zrychlenie,tak ti bude stacit 1,4 16v 55KW.Ale vyber si co najmladsie a aby nemal nabehanych vela km.Je ich pomerne dost na trhu.Len sa netreba ponahlat a poriadne skontrolovat a overit povod auta.A venuj pozornost aj vybave.Klimu ocenis v lete ked pojdes k moru a v zime zase vyhrievane sedacky a zrkadla.

no tak na 1,4 ked ides na dovolenku 4 osoby + batozina + pustena klima tak neviem ci by to ten motor rozdychal:)
radsej kup tu 1,6
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
puntickar
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 9

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime4/2/2008, 20:06

dik za rady
bol som v AAA a skušal som tu 1,4 a mate pravdu je to asi take ako moja FABIA 1,2 tak som to zatial odložil a začnem snoriť po niečom silnejšom a hlavne zachovalejšom ako ten GOLF v AAA mal akože 79000 ale ked som sa na ňom previezol tak som mal pocit že ma najazdene 150000 km a možno aj viac proste to AAA je oničom skôr bude lepšie od majiteľa .Mňa nič nesuri zatiaľ jazdim na FABII a celkom ujde.
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime4/2/2008, 21:37

remco napísal:
fofko napísal:
puntickar napísal:

no tak na 1,4 ked ides na dovolenku 4 osoby + batozina + pustena klima tak neviem ci by to ten motor rozdychal:)
radsej kup tu 1,6

Ale ano.rozdychal by to.JA mam 1.4,kupoval som ju pre moju priatelku ale zatial na nej beham aj ja.Bol som na tom v Polsku,pred Vianocami,3 ossoby+plne nalozeny a nebola to az taka katastrofa.Tak nerobte z tej 1.4-ky takeho mrzaka.A mimochodom,nie kazdy potrebuje mat zrychlenie pod 10s a maximalku 200km/hod.Pre mna osobne je slaba ale napr. mojej polovicke maximalne vyhovuje.Nepotrebuje predbiehat kazde auto,ktore stretne na ceste,a ani spotrebe nieje nahorsia.
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

Vek : 35
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 83
Auto : golf TDi

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime20/2/2008, 21:43

ja by som odporucil toho majitela ale davaj si pozor na dovezene vozy a poriadne ich skontroluj a hlavne never vsetko majitelovy mam zlu skusenost pri kupe mojho golfu vraj neburane neposkode aa ked som ho zaviezol do servisu tak burane a dokonca aj vytopene tak to ma potesilo fakt. ale chyba bola ze som zhanal auto co najrychlejsie a moc som ho nekontroloval co us tak asi tak...
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

Vek : 35
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 83
Auto : golf TDi

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime20/2/2008, 21:45

a ked us 1.4 preco nie 1.9 sdi conovo podobne hm?
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime13/3/2008, 20:42

tak priznam sa ze som bol prve mesiace skepticky na VW group, kedze som jazdil na japoncoch - honda, mazda, nissan

ale az na zhrdzavenu spruzinku na piatich dverach zatial nebol problem Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: poruchovosť Golf IV   poruchovosť Golf IV - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

poruchovosť Golf IV
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» VW Golf 6 1,6 TDI alebo VW Golf 6 1,4 TSI
» golf 3 VR6 2.9 vs. golf 4 V6 2.8
» moj golf
» Moj Golf ll 1.6 GTD

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: