| poruchovosť Golf IV | |
|
+3golfmanik baciluss puntickar 7 posters |
|
Autor | Správa |
---|
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 30/1/2008, 21:20 | |
| s AAA auto mam velmi zle skusenosti.. kamaratovi predali mazdu s airbagom, ale pri havarke nevystrelil a agregat bol tiez pekne zhumplovany.. a to vsetko za 190 tisic. takisto brata oklamali, nadava na nich. klamu a vravia polopravdy | |
|
| |
fofko Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 16.11.2007 Počet príspevkov : 108 Auto : G IV 1.4 16V Bydlisko : PD
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 31/1/2008, 16:24 | |
| - puntickar napísal:
- Bežne rodinne auto 2 deti, cca 12000 km/rok 1x ročne nejaka dovolenka autom k moru
Ak si spoko s motorom co mas teraz,myslim tym vykon a zrychlenie,tak ti bude stacit 1,4 16v 55KW.Ale vyber si co najmladsie a aby nemal nabehanych vela km.Je ich pomerne dost na trhu.Len sa netreba ponahlat a poriadne skontrolovat a overit povod auta.A venuj pozornost aj vybave.Klimu ocenis v lete ked pojdes k moru a v zime zase vyhrievane sedacky a zrkadla. | |
|
| |
k0be Autoškolák
Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 133 Auto : cierne;P Bydlisko : Ba
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 4/2/2008, 13:26 | |
| kamarat v AAA robil a ja by som si auto odtial nekupil...asi tolko...a inak podla reci vlastnikov 1.4 by som skor isiel do ineho motoru...vacsina lutuje,ze si nekupila silnejsie...ja mam 1.8T a som spokojny...vela ludi chvali svoje 1.6, takze to asi tiez nebude zly motor;) | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 4/2/2008, 14:12 | |
| - fofko napísal:
- puntickar napísal:
- Bežne rodinne auto 2 deti, cca 12000 km/rok 1x ročne nejaka dovolenka autom k moru
Ak si spoko s motorom co mas teraz,myslim tym vykon a zrychlenie,tak ti bude stacit 1,4 16v 55KW.Ale vyber si co najmladsie a aby nemal nabehanych vela km.Je ich pomerne dost na trhu.Len sa netreba ponahlat a poriadne skontrolovat a overit povod auta.A venuj pozornost aj vybave.Klimu ocenis v lete ked pojdes k moru a v zime zase vyhrievane sedacky a zrkadla. no tak na 1,4 ked ides na dovolenku 4 osoby + batozina + pustena klima tak neviem ci by to ten motor rozdychal:) radsej kup tu 1,6 | |
|
| |
puntickar Začiatočník
Registrácia : 25.01.2008 Počet príspevkov : 9
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 4/2/2008, 20:06 | |
| dik za rady bol som v AAA a skušal som tu 1,4 a mate pravdu je to asi take ako moja FABIA 1,2 tak som to zatial odložil a začnem snoriť po niečom silnejšom a hlavne zachovalejšom ako ten GOLF v AAA mal akože 79000 ale ked som sa na ňom previezol tak som mal pocit že ma najazdene 150000 km a možno aj viac proste to AAA je oničom skôr bude lepšie od majiteľa .Mňa nič nesuri zatiaľ jazdim na FABII a celkom ujde. | |
|
| |
fofko Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 16.11.2007 Počet príspevkov : 108 Auto : G IV 1.4 16V Bydlisko : PD
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 4/2/2008, 21:37 | |
| - remco napísal:
- fofko napísal:
- puntickar napísal:
Ak si spoko s motorom co mas teraz,myslim tym vykon a zrychlenie,tak ti bude stacit 1,4 16v 55KW.Ale vyber si co najmladsie a aby nemal nabehanych vela km.Je ich pomerne dost na trhu.Len sa netreba ponahlat a poriadne skontrolovat a overit povod auta.A venuj pozornost aj vybave.Klimu ocenis v lete ked pojdes k moru a v zime zase vyhrievane sedacky a zrkadla. no tak na 1,4 ked ides na dovolenku 4 osoby + batozina + pustena klima tak neviem ci by to ten motor rozdychal:) radsej kup tu 1,6 Ale ano.rozdychal by to.JA mam 1.4,kupoval som ju pre moju priatelku ale zatial na nej beham aj ja.Bol som na tom v Polsku,pred Vianocami,3 ossoby+plne nalozeny a nebola to az taka katastrofa.Tak nerobte z tej 1.4-ky takeho mrzaka.A mimochodom,nie kazdy potrebuje mat zrychlenie pod 10s a maximalku 200km/hod.Pre mna osobne je slaba ale napr. mojej polovicke maximalne vyhovuje.Nepotrebuje predbiehat kazde auto,ktore stretne na ceste,a ani spotrebe nieje nahorsia. | |
|
| |
vampir Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 26.11.2007 Počet príspevkov : 83 Auto : golf TDi Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 20/2/2008, 21:43 | |
| ja by som odporucil toho majitela ale davaj si pozor na dovezene vozy a poriadne ich skontroluj a hlavne never vsetko majitelovy mam zlu skusenost pri kupe mojho golfu vraj neburane neposkode aa ked som ho zaviezol do servisu tak burane a dokonca aj vytopene tak to ma potesilo fakt. ale chyba bola ze som zhanal auto co najrychlejsie a moc som ho nekontroloval co us tak asi tak... | |
|
| |
vampir Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 26.11.2007 Počet príspevkov : 83 Auto : golf TDi Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 20/2/2008, 21:45 | |
| a ked us 1.4 preco nie 1.9 sdi conovo podobne hm? | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV 13/3/2008, 20:42 | |
| tak priznam sa ze som bol prve mesiace skepticky na VW group, kedze som jazdil na japoncoch - honda, mazda, nissan ale az na zhrdzavenu spruzinku na piatich dverach zatial nebol problem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: poruchovosť Golf IV | |
| |
|
| |
| poruchovosť Golf IV | |
|