VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

OPRAVA DRZIAKU NA POHARE

Goto down 
+2
SPIKEBOY
CobraSVK
6 posters
AutorSpráva
CobraSVK
Začiatočník
Začiatočník
CobraSVK

Male
Vek : 39
Registrácia : 29.12.2008
Počet príspevkov : 16
Auto : VW Golf 4 ; 1.6 ; 74kW ; 98' ; 3dv

OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Empty
OdoslaťPredmet: OPRAVA DRZIAKU NA POHARE   OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Icon_minitime4/7/2009, 11:27

takze.... kazdy z vas musi mat aspon nejaky kusok tycky alebo najlepsie....ja som pouzil špic z bicykla.... asi tak 5mm kusok som si zapracoval kraje do obla pilnikom.... do umelinky som urobil dieru nalickym vrtakom....da sa aj vypalit nahriatou ihlou...(ale nie hned spicom lebo diera sa zvacsi a bude velka.....) potom uz len vtlacite nahriatu tycku alebo špic z bycikla.... ako niekto spomina...."nekupuj druhe ked si este to stare neskusal opravit!"....mam v péčku dat za novy drziak 20 - 30 EUR
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00091het
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00093rjm
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00095rzw
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00096o
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00097z

VOILA... dufam ze to aspon niekomu bude na uzitok Smile ale ako viem viacery s tym maju problem Smile
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: OPRAVA DRZIAKU NA POHARE   OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Icon_minitime4/7/2009, 11:43

CobraSVK napísal:
ako niekto spomina...."nekupuj druhe ked si este to stare neskusal opravit

Baciluss-ov podpis Razz. Pekne, no ja som mal problém s držiakom v zadu, ale poriešil som to. Smile
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male
Vek : 35
Registrácia : 15.09.2009
Počet príspevkov : 139
Auto : VW Golf 4 tdi (66kw) AGR 1999 (12)

OdoslaťPredmet: Re: OPRAVA DRZIAKU NA POHARE   OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Icon_minitime17/6/2010, 20:54

CobraSVK napísal:
takze.... kazdy z vas musi mat aspon nejaky kusok tycky alebo najlepsie....ja som pouzil špic z bicykla.... asi tak 5mm kusok som si zapracoval kraje do obla pilnikom.... do umelinky som urobil dieru nalickym vrtakom....da sa aj vypalit nahriatou ihlou...(ale nie hned spicom lebo diera sa zvacsi a bude velka.....) potom uz len vtlacite nahriatu tycku alebo špic z bycikla.... ako niekto spomina...."nekupuj druhe ked si este to stare neskusal opravit!"....mam v péčku dat za novy drziak 20 - 30 EUR
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00091het
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00093rjm
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00095rzw
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00096o
OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Dsc00097z

VOILA... dufam ze to aspon niekomu bude na uzitok Smile ale ako viem viacery s tym maju problem Smile
tak dikes moc !!! mne to teda na uzitok bolo ... mal som dva tie drziaky ... jeden v aute pokazeny a druhy tiez pokazeny v garazi ... som to opravil tak ako si to tu pekne napisal a nafotil a funguju obidva ... Smile to cloveka potesiiii ... este raz diky Smile 
Návrat hore Goto down
Nemesis02
Začiatočník
Začiatočník
Nemesis02

Male
Vek : 40
Registrácia : 26.09.2010
Počet príspevkov : 15
Auto : VW Golf IV 1,6 74 kW r.v. 1998

OdoslaťPredmet: Re: OPRAVA DRZIAKU NA POHARE   OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Icon_minitime8/10/2010, 10:36

parada...diky moc...uz ma sralo ze mi vyskakoval drziak na kazdej diere Very Happy uz je to O.K
Návrat hore Goto down
JancosoftwareZ
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 20.11.2010
Počet príspevkov : 1
Auto : VW GOLF IV 1.4

OdoslaťPredmet: Re: OPRAVA DRZIAKU NA POHARE   OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Icon_minitime20/11/2010, 18:39

Viete mi niekto poradit kde toto kupim... nedari sa mi to vygooglit... najlepšie TT a BA... Dakujem
Návrat hore Goto down
wl4do
Pretekár
Pretekár
wl4do

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 539
Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: OPRAVA DRZIAKU NA POHARE   OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Icon_minitime22/4/2011, 14:36

Pekné. Niekde som videl aj takú úpravu, že namiesto držiaku na poháre sa vysunul upravený držiak, napr. na Ipod, mobil a podobné srandy, dobrý úkryt a vyzeralo to efektne Wink
Ja mám problém s tými pántami na tých dvierkach.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: OPRAVA DRZIAKU NA POHARE   OPRAVA DRZIAKU NA POHARE Icon_minitime

Návrat hore Goto down

OPRAVA DRZIAKU NA POHARE
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» srziak na pohare
» kde kupit stojan na pohare

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: