VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Climatronic nefuka vzduch

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

Climatronic nefuka vzduch Empty
OdoslaťPredmet: Climatronic nefuka vzduch   Climatronic nefuka vzduch Icon_minitime30/6/2009, 13:15

Caute,aj ked mam passat ale myslim ze je to podobne aj u Golfu.
Mam takyto problem. Ked pustim Climatronic vobec mi nefuka vzduch,teplota ide nastavit aj rychlost fukania ale nic sa nedeje.Druhy krat ked som nastartoval tak vsetko na Climatronicu blikalo,potom ale na 10x mi to nabehlo a vsetko islo v poriadku.Mal som to na VAGu a napisalo nejaku sporadicku chybu,nieco take ze "ventilator cerstveho vzduchu do kabiny" kamos to vymazal a cely den to islo.Dnes sa situacia zopakovala.Viete mi niekto poradit co to robi?

Nevedel som kam zalozit tuto temu tak som dal do tejto sekcie.
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: Climatronic nefuka vzduch   Climatronic nefuka vzduch Icon_minitime30/6/2009, 16:41

ked vsetko na displeji climatronicu blika, tak to znamena nejaku zavadu na nom, co ti vlastne aj potvrdil VAG, vymazanie chyby ako vidis nestacilo, je tam nejaka zavada s tym ventilatorom, bohuzial viac ti nepoviem, climatronicu som sa nikdy nevenoval, ani som ho nemal rozobraty
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Climatronic nefuka vzduch   Climatronic nefuka vzduch Icon_minitime30/6/2009, 17:30

Pozri sa na konektor ventilatora a jeho riadiacej jednotky...vid obr. J126 je jednotka ventilatora a V2 je samotny ventilator. Skontroluj uzemnenie jednotky J126, 16pinovy konektor zo zadu co je pichnuty do jednotky klimatroniku J255, poistku 25 a srobovaci spoj pod releovou doskou 75X.

Climatronic nefuka vzduch Beznzvuv
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Climatronic nefuka vzduch   Climatronic nefuka vzduch Icon_minitime30/6/2009, 19:38

Climatronic ma aj vlastny druh diagnostiky nezavisle od VAGu a to blikanie je vlastne signalizacia neakeho problemu........co sa tyka VAGu, bolo by dobre vediet presne ktora chyba to bola....pre presnu diagnozu toho, kde by mohol byt problem...
ale predpokladam ze v popise riesenia by bolo nieco v zmysle ako pise Bacilus...
Kedze hovoris ze ventilator po starte naskocil, to znamena ze KO nebude....asi bude problem fakt len niekde vo vedeni a treba to prestreknut..alebo rapluje ta RJ ktora po zapnuti climatronicu dava impuls k roztoceniu vrtule...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Climatronic nefuka vzduch   Climatronic nefuka vzduch Icon_minitime1/7/2009, 21:31

takze dnes sme to mali rozobrane, uhliky na ventilatore su OK,skusali sme davat aj iny ventilator tak myslim ze ten mozme vylucit ze by bol zly.
zatial mi to uz 2 den ide bez problemu,mam to rozobrane bez toho kastliku beham, takze ked to spravi zase skusim tam napichnut ten druhy ventilator ci sa ten roztoci potom.Ostatne vsetko vyzeralo OK.
baciluss: ja moc elektrike a schemam nerozumiem takze mi to nic moc nehovori.ukazem to tomu co mi to pozeral dnes.alebo by som si spravil vylet za tebou? Smile
Návrat hore Goto down
Petkoj
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 36
Registrácia : 24.05.2009
Počet príspevkov : 47

OdoslaťPredmet: Re: Climatronic nefuka vzduch   Climatronic nefuka vzduch Icon_minitime3/7/2009, 23:26

Mne to robi to iste niekedy ide niekedy nie. Tiez riesim ze co to moze byt.ale pocitam ze to bude v elektrike za chvilu asi vyhorim confused
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Climatronic nefuka vzduch   Climatronic nefuka vzduch Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Climatronic nefuka vzduch
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» chladny vzduch
» Vaha vzduch z 2,0L do 1,674KW
» Teply vzduch pomoooc....
» vzduch alebo plyn

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: