VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

nepokojný volant

Goto down 
+2
golfmannCL
Baty
6 posters
AutorSpráva
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime28/6/2009, 12:25

pri prudšom brzdení sa mi začne triast volant, a pri prechode nerovnostami počujem menšie klepkanie, žeby čapy?? alebo niečo ine??? nie jer to prijemne, ked treba brzdit a volant sa klepe ako o dušu,
diki za postrehy
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime29/6/2009, 11:21

Baty napísal:
pri prudšom brzdení sa mi začne triast volant, a pri prechode nerovnostami počujem menšie klepkanie, žeby čapy?? alebo niečo ine??? nie jer to prijemne, ked treba brzdit a volant sa klepe ako o dušu,
diki za postrehy
no, neviem ci prave capy, ale mohli by to byt prave tie brzdy, mozno nerovnomerne zodraté platničky( do strany ti neťahá pri brzdení?, možno vyglíbený brzdový kotúč, známy mal toto za problém. Neviem viac.. čo môže byť, možno máš zahádzané kolesá zvnútra na falcoch ale to hlavne robí na syncro čo som videl , a zle sa to spravalo aj pri zrýchlení.
Návrat hore Goto down
janci
Začiatočník
Začiatočník
janci

Male
Vek : 40
Registrácia : 02.03.2008
Počet príspevkov : 50
Auto : GII 2.0i,GII 1.9TD,VW Bora 1.4,ex VW Caddy1 1.9TDi

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime1/7/2009, 22:30

Baty napísal:
diki za postrehy
Trasenie volantu ti sposobuju krive kotuce,nad tym ani nevahaj a to klepkanie ti pravdepodobne sposobuje vola platniciek,skus pribrzdit ked ti to bude robit a malo by to stichnut.Ak je to ono,daj tam nove vymedzovacie pliesky a mas po probleme Very Happy
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime1/7/2009, 22:47

zajtra sa objednava: komplet ramena + brzdy, nech to funguje ako ma :g2bl:
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime1/7/2009, 22:59

Baty napísal:
diki za postrehy
...lozisko v riadeni je off!!!
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime2/7/2009, 06:19

gabesz0102 napísal:
Baty napísal:
diki za postrehy
A nehucalo by mu to lozisko keby boloK.O.??
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime2/7/2009, 13:50

na lavej strane kotuč z vnutra totalne na mraky, dostička tiež...............a k tym ramenam, silentbloky nevyzeraju good, a ked som kukaol cenu, radsej dam new komplet ramena, nech sa ma golfik dobre :g2r:
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime2/7/2009, 20:51

golfmannCL napísal:
gabesz0102 napísal:
Baty napísal:
diki za postrehy
A nehucalo by mu to lozisko keby boloK.O.??
...co ma hucat?mozne aj hej ale pochybujem o tom ,ze vie tak rychlo tocit volantom...:-)
Návrat hore Goto down
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male
Vek : 34
Registrácia : 21.07.2009
Počet príspevkov : 168
Auto : GII 1.6D r.85

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime23/7/2009, 21:13

a co stoja nove ramena?? aj mne by sa zisli kde je najlepsi obchod v BA na ND na golfika???
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime24/7/2009, 11:21

ja som objednaval z faro.sk. cca 50 eur kus, nie je čo riesit............
aaale už je to lepsie, len stale trosku volant sa trasie, može to byt tyčkou riadenia???? alebo geometriou, bol som ju nastavit, no trosku do strany taha, ..............????
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime31/7/2009, 08:41

hlavne ked idem rychlejsie, volant sa trasie......čo to je??? pomenili sme vsetko okrem tyčiek riadenia, geometriu mam nastavenu......
Návrat hore Goto down
Kaman Jozef
Začiatočník
Začiatočník
Kaman Jozef

Male
Registrácia : 03.11.2009
Počet príspevkov : 21
Auto : GOLF 2TD INTERCOOLER

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime13/11/2009, 23:16

KED TI TRASIE VOLANT PRI BRZDENI TAK SI DAJ PRETOCIT NA SUSTRUH KOTUCE.KED TI TRASIE PRI VELKEJ RYCHLOSTI SKUS SI DAT VYVAZIT KOLA.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

nepokojný volant Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepokojný volant   nepokojný volant Icon_minitime

Návrat hore Goto down

nepokojný volant
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» volant
» VOLANT
» volant R32
» volant vw golf 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: