VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Kontrolka Chladiacej K .

Goto down 
+2
ivco85
Kuric
6 posters
AutorSpráva
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

Kontrolka Chladiacej K . Empty
OdoslaťPredmet: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime27/6/2009, 15:07

Hosi mam taky problem , po vcerajsich sprintoch na Carate mi zacala na Palubnom Pc Svitit Kontrolka Chladiacej kvapaliny a STOP , Tak som pozrel do Nadoby na Chladiacu a bolo jej tam o par cm menej , tak som ju doplnil destilovanou vodou a pak na nejaky cas pohoda , Lenze dnes mi to zase zacalo hlasit a to je tam chladiacej dost , Motor ma teplotu 90 , vse je ok tak nevim. Mam to nahodit Na Vag a Vyresetovat chyby ?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime27/6/2009, 15:15

tym by som zacal, ak je vody dost a nikde neunika....
a ten stav o par cm ti klesol po tych sprintoch??
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime27/6/2009, 15:45

Voda by nemala unikat , ale este to dnes skontrolujem . Ked som siel na carat tak som bol tesne na hranici Min , a po sprintoch dostal motor hodne zabrat a vtedy bola hladina cca 1 Cm pod Min . Chyby mi tam Pc Pickuje Po Taliansky tak som z toho KKT Smile Ivco potreboval by som na Vag nedalo by sa dohodnut ?
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime27/6/2009, 18:30

ja som mal taky problem ze mi to hlasilo vodu a bolo jej dost.... oskrabal som v nadobke tie snimacie elektrody a je klud.... zrejme sa tam spravil povlak a nesnima to..... skus no
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime27/6/2009, 19:28

Kuric napísal:
Voda by nemala unikat , ale este to dnes skontrolujem . Ked som siel na carat tak som bol tesne na hranici Min , a po sprintoch dostal motor hodne zabrat a vtedy bola hladina cca 1 Cm pod Min . Chyby mi tam Pc Pickuje Po Taliansky tak som z toho KKT Smile Ivco potreboval by som na Vag nedalo by sa dohodnut ?
je mozna aj ta varianta ako pise tyouko..pretoze ten snimac stavu vody funguje tak, ze chladiaca kvapalina funguje ako elektrolyt a uzatvara obvod medzi tymi dvoma elektrodami...
VAG mozme dohodnut...nie je problem...a vyhodime aj tu taliancinu..Smile..okrem ineho napr..
Cool
Návrat hore Goto down
lubo87
Autoškolák
Autoškolák
lubo87

Male
Registrácia : 01.06.2009
Počet príspevkov : 116
Auto : VW GOLF IV 1,6SR 74KW r.v98

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime27/6/2009, 19:59

ked je uz otomto rec,ked som teraz kupil auto,mal by som tam dat radcej novu chladiacu kvapalinu?
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime27/6/2009, 20:40

ivco85 napísal:
Kuric napísal:
je mozna aj ta varianta ako pise tyouko..pretoze ten snimac stavu vody funguje tak, ze chladiaca kvapalina funguje ako elektrolyt a uzatvara obvod medzi tymi dvoma elektrodami...
VAG mozme dohodnut...nie je problem...a vyhodime aj tu taliancinu..Smile..okrem ineho napr..
Cool

Jasne ten snimac zajtra ocistim , mozno bude fakt zaneseny Smile Dik Ivco napisem ti Pm a dohodneme .
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime29/6/2009, 16:07

Takze po 2 dnoch som otvoril kapotu a v nadrzke na chladiacu bola hladina uplne na spodu . Elektroda vycistena , ale tam nie je problem . Tak som dolial Destilovanou vodou a cakal som kde bude vytekat . Cca po 30 min som pozrel pod auto a nikde nic Sad Popozeral som spoje na hadiciach , ktore sa ovsem dali , ale vizerali neporusene . Chladic snad nebude niekde poskodeny , ale clovek nikdy nevie . Klubaci Viete mi Poradit ?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime29/6/2009, 21:31

Kuric napísal:
Takze po 2 dnoch som otvoril kapotu a v nadrzke na chladiacu bola hladina uplne na spodu . Elektroda vycistena , ale tam nie je problem . Tak som dolial Destilovanou vodou a cakal som kde bude vytekat . Cca po 30 min som pozrel pod auto a nikde nic Sad Popozeral som spoje na hadiciach , ktore sa ovsem dali , ale vizerali neporusene . Chladic snad nebude niekde poskodeny , ale clovek nikdy nevie . Klubaci Viete mi Poradit ?

nemas vodu v oleji? alebo tesnenie pod hlavu to moze byt,ja som mal podobny problem.
ked nemas flak pod autom zeby vytekala.
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime29/6/2009, 22:22

Olej som samozrejme kontroloval , hladina bola ako pred tim , olej je pekne mastny , hnedy bez vody . Motor si drzi teplotu pekne na 90 , nedymi a ide bez problemov . Tak timto som vylucil ze by bolo tesnenie pod hlavou KO . Jeden chalan mi poradil ze mam vymenit viecko na nadobke na kvapalinu , vraj zvykne prepustat . Tuto moznost som tiez vylucil pretoze sa mi kvapalina trati aj ked je auto v klude par dni . Zajtra na to ideme s jednym kamosom tak pak dam vediet .
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime29/6/2009, 22:55

ok som zvedavy ako poriesis.mozno to bude len povolena nejaka hadica,ved uvidis.
Návrat hore Goto down
Pheppo
Pretekár
Pretekár
Pheppo

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 368
Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS)

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime30/6/2009, 13:15

Nema sa tam nahodou liat G62 alebo G12, to moze aj destilovana voda? Mne tiez unikala voda do chladica a nebolo vidno ze unika, mechanik mi potom povedal ze unikala okolo cidla na snimanie teploty motora Smile skus pozret tam Smile
Návrat hore Goto down
http://omega.tuke.sk/te080380
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime30/6/2009, 13:26

Pheppo napísal:
Nema sa tam nahodou liat G62 alebo G12, to moze aj destilovana voda? Mne tiez unikala voda do chladica a nebolo vidno ze unika, mechanik mi potom povedal ze unikala okolo cidla na snimanie teploty motora Smile skus pozret tam Smile
bud G11 alebo G12 su chladiace kvapaliny..v pripade G4 je to G12(ruzovo- cervena)
destilku mozno dolievat na udrziavanie hladiny..ale aj to ma svoju hranicu..pretoze znizuje koncentraciu nemrznucej prisady,resp hustotu zmesi co moze v zime dopadnut tak ze to cele zamrzne....
takze ak vam niekomu vytecie pol chladiaceho systemu out..tak to nedolejte iba destilkou ale zarobte komplet novu koncetrovanu napln..istota je gulomet...
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime30/6/2009, 16:48

Jasne vsetko vieme ze sa tam ma davat pol na pol destilovana a G 12 Smile

Takze moj problem je z casti odstraneny ! Za co dakujem kamosovi Mariovi z ktoreho bude sikovny mechanik Smile
Kvapalina unikala na tesneni pri hlave z boku , je tam taky segment s 3 hadicami a usti do hlavy , takze sme to rozobrali a zajtra idem kupit tesnenie Smile A hned sme zistili ze mam prepalene 2 hadicky ktore idu zo sania do motora , ktore tak isto kupim a vymenime ich Smile
Hned som vycistil aj air box a vypral KaN Filter Smile nech sa mu lepsie dycha a ked bude cas a chut vymenim aj Sviecky .
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime3/7/2009, 07:21

Viete mi niekto poevdat kolko chladiacej tam presne ide ?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime3/7/2009, 08:09

Kontrolka Chladiacej K . Voda
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime4/7/2009, 21:22

Jeden Dotaz , Ovzdusni sa sistem chladiacej sam ? Pretoze som dolial chladiacu , zatvoril vrchnak a nastartoval a voda klesla potom stupla . Dufam ze pri ovzdusnovani ma byt Uzaver zatvoreny . Alebo nie ?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime5/7/2009, 21:55

malo by sa to samo odvzdusnit
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kontrolka Chladiacej K .   Kontrolka Chladiacej K . Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Kontrolka Chladiacej K .
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: