VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII

Goto down 
+2
SPIKEBOY
Sanndrio
6 posters
AutorSpráva
Sanndrio
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 7

Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Empty
OdoslaťPredmet: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime24/6/2009, 23:41

Mam IIgolfa ktoreho by som cel krasne jemne vytuningovat Motor by som tam cel prisposobit 1.9TDI PRIPADNE NIAKE-TD.INTERCOOLE.ALE VIAC MA OSLOVUJE TO TDI.....PIRADTE VY S TECHNICKEHO HLADISKA CO BY BOLO LEPSIE A SCOHO BY SOM DOSTAL VIAC KONI?PORADTE NA Sanndrio@azet.sk
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime24/6/2009, 23:45

Tak v prvom rade si v zlej sekcii a po druhe, sem by sa malo odpovedať a nie súkromne na azet, nech sa môžu inšpirovať aj členovia klubu a hlavne majitelia G2. Wink
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime25/6/2009, 17:21

Sanndrio napísal:
Mam IIgolfa ktoreho by som cel krasne jemne vytuningovat Motor by som tam cel prisposobit 1.9TDI PRIPADNE NIAKE-TD.INTERCOOLE.ALE VIAC MA OSLOVUJE TO TDI.....PIRADTE VY S TECHNICKEHO HLADISKA CO BY BOLO LEPSIE A SCOHO BY SOM DOSTAL VIAC KONI?PORADTE NA Sanndrio@azet.sk
..co?azetaci nevedia poradit????najprv zacni sporit!:-))))
Návrat hore Goto down
Sanndrio
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime22/7/2009, 23:10

ok ked nasetrim sa ti ozvem iba tak, azetaci su akoze niaki prijebanci,alebo ako tomu mam rozumietak takto kritizujes a ponizujes mne nesahas po clenky a keby si bol co kcomu das niaku odbornu radu,ale mne si dal len jedno teraz potvrdil si mi ze sa robis dolezity ale aj tak maj sa pekne a nech sa ti dari a pozeraj si len obrazky a kecaj o nerealnich veciach narozdiel odomna ja som uz niaky ten krok urobil ktomu aby som si urobil auto a nasiel som tu fakt vela ludi ktorim nevadilo ze v akej som sekcii zareagovali ale profesionalne nie rypacky,prajem ti aby aj tebe brali chut ddoroboty a ku konicky taky ako si ty...vela stastia
Návrat hore Goto down
nieto
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.03.2009
Počet príspevkov : 47
Auto : VW GOLF II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime23/7/2009, 00:02

Nebudte ako maly chlapci! Popravde,mna to tiez zaujima,lebo tiez
planujem casom vymenit moju 1,6 za 1,9 a tiez by som si rad
vypocul,co je v tomto pripade lepsie- v porovnani,cena, pracnost a
vykon. Kedze viem,ze pri prerabke na TDI je toho potreba vela,ako
napriklad druhe pedale, kulisu radenia,elektriku,... No da sa z toho
vytiahnut daky super vykon,ked uvazujem o TDI s mechanickym
cerpadlom,alebo je v tomto pripade radsej vymenit za 1,9 TD a len
poladit parametre tohto motora? Pretoze 1,9 TD je v principe jednoduche
prehodit,ked vsetky kable su tie iste.
Návrat hore Goto down
Sanndrio
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime25/7/2009, 20:52

zdravim ta som rad ze niekdo normalny ,no tiez si davam otzku ci TDI ci TD ale moj mechanik mi radi zohnat 1.9 TD, s III. golfa PRISPOSOBIT VACSIE TURBO A DAT TAM INTERCOLER TAKZE SOM NALOMENY ZE BY SOM AJ UPUSTIL OD TDI.ja som teraz este len na karoserii otstrojil som ho komplet a brusim vyvaram a osetrujem kasnu a buduci tyzden chcem zmontovat napravy. Smile
Návrat hore Goto down
nieto
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 06.03.2009
Počet príspevkov : 47
Auto : VW GOLF II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime31/7/2009, 00:36

Len nezabudni aj na neposlednu vec ako su brzdy.Ked ides dat silnejsi
motor a este ho poladit,rob tak,aby si ten vykon aj ubrzdil.Ja mam to
statsie ze mam golfik s kotucami v predu aj vzadu. Idem teraz na dlhsiu
dobu do zahranicia,ale ak sa mi podari splasit jeden motor co mam v
ponuke,tak buduci rok sa pustim do rperabky na 1,9 TD.Asi sa mi podari
splasit motor z pasata B3 a ak by som to tam napchal a
poladil,myslim,ze by ten golfik jazdil hned o cosik lepsie.Ved uz len
jemnym doladenim tohto povodneho 51 kW motora ide hned o cosik inak.UZ
sa dokonca ani hore kopcom nebojim predbiehat.No 1,9 je o inom.Kubaturu
neoklames :-)
Návrat hore Goto down
Sanndrio
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime31/7/2009, 10:18

zdravim ta nezabudol som ani na brzdy,drzim ti palce nech sa ti to podari a mozno ti budmem moct aj poradit hadam ze o dva tri tyzdne zacnem pasovat motor no neviem malo casu mam teraz,,,vela stastia
Návrat hore Goto down
pa3kk167
Začiatočník
Začiatočník
pa3kk167

Male
Vek : 34
Registrácia : 15.11.2010
Počet príspevkov : 17
Auto : vw golf 2 1.8gti 8v

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime16/11/2010, 17:00

no sani dufam ze sa ty to podary stim golfom dizlovim kasnu mas peknu zdravu na zaklad:))
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime16/11/2010, 19:56

Sanndrio napísal:
ok ked nasetrim sa ti ozvem iba tak, azetaci su akoze niaki prijebanci,alebo ako tomu mam rozumietak takto kritizujes a ponizujes mne nesahas po clenky a keby si bol co kcomu das niaku odbornu radu,ale mne si dal len jedno teraz potvrdil si mi ze sa robis dolezity ale aj tak maj sa pekne a nech sa ti dari a pozeraj si len obrazky a kecaj o nerealnich veciach narozdiel odomna ja som uz niaky ten krok urobil ktomu aby som si urobil auto a nasiel som tu fakt vela ludi ktorim nevadilo ze v akej som sekcii zareagovali ale profesionalne nie rypacky,prajem ti aby aj tebe brali chut ddoroboty a ku konicky taky ako si ty...vela stastia

Niektorý ludia sa tu snažia udržiavat poriadok,zato máme alergiu ked si niekto píše kam chce.A odpovedáme na otázky na toto forum nakolko ani ja nechodím na azet.Viem ti o tejte prestavbe napísat slohovú prácu len si musíš stanovit odkial začneš.Či karos. alebo motorom.Dalšia vec sú peniaze musíš mat na toto poriadne velký kýbel ,najlepšie dva pokial to myslíš vážne.Robil som G60 a zožrala cez 200 000 sk !!!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII   Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» AKO NAJLEPSIE VYLADIT VYFUK?
» prosim jako najlepsie strhnut nalepky s auta
» Poradte
» PORADTE pls

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: