| Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Sanndrio Začiatočník
Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 7
| Predmet: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 24/6/2009, 23:41 | |
| Mam IIgolfa ktoreho by som cel krasne jemne vytuningovat Motor by som tam cel prisposobit 1.9TDI PRIPADNE NIAKE-TD.INTERCOOLE.ALE VIAC MA OSLOVUJE TO TDI.....PIRADTE VY S TECHNICKEHO HLADISKA CO BY BOLO LEPSIE A SCOHO BY SOM DOSTAL VIAC KONI?PORADTE NA Sanndrio@azet.sk | |
|
| |
SPIKEBOY Profík
Registrácia : 01.10.2008 Počet príspevkov : 1064 Auto : PASSAT 3C Bydlisko : Nové Zámky
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 24/6/2009, 23:45 | |
| Tak v prvom rade si v zlej sekcii a po druhe, sem by sa malo odpovedať a nie súkromne na azet, nech sa môžu inšpirovať aj členovia klubu a hlavne majitelia G2. | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 25/6/2009, 17:21 | |
| - Sanndrio napísal:
- Mam IIgolfa ktoreho by som cel krasne jemne vytuningovat Motor by som tam cel prisposobit 1.9TDI PRIPADNE NIAKE-TD.INTERCOOLE.ALE VIAC MA OSLOVUJE TO TDI.....PIRADTE VY S TECHNICKEHO HLADISKA CO BY BOLO LEPSIE A SCOHO BY SOM DOSTAL VIAC KONI?PORADTE NA Sanndrio@azet.sk
..co?azetaci nevedia poradit????najprv zacni sporit!:-)))) | |
|
| |
Sanndrio Začiatočník
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 22/7/2009, 23:10 | |
| ok ked nasetrim sa ti ozvem iba tak, azetaci su akoze niaki prijebanci,alebo ako tomu mam rozumietak takto kritizujes a ponizujes mne nesahas po clenky a keby si bol co kcomu das niaku odbornu radu,ale mne si dal len jedno teraz potvrdil si mi ze sa robis dolezity ale aj tak maj sa pekne a nech sa ti dari a pozeraj si len obrazky a kecaj o nerealnich veciach narozdiel odomna ja som uz niaky ten krok urobil ktomu aby som si urobil auto a nasiel som tu fakt vela ludi ktorim nevadilo ze v akej som sekcii zareagovali ale profesionalne nie rypacky,prajem ti aby aj tebe brali chut ddoroboty a ku konicky taky ako si ty...vela stastia | |
|
| |
nieto Začiatočník
Registrácia : 06.03.2009 Počet príspevkov : 47 Auto : VW GOLF II 1,6 TD Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 23/7/2009, 00:02 | |
| Nebudte ako maly chlapci! Popravde,mna to tiez zaujima,lebo tiez planujem casom vymenit moju 1,6 za 1,9 a tiez by som si rad vypocul,co je v tomto pripade lepsie- v porovnani,cena, pracnost a vykon. Kedze viem,ze pri prerabke na TDI je toho potreba vela,ako napriklad druhe pedale, kulisu radenia,elektriku,... No da sa z toho vytiahnut daky super vykon,ked uvazujem o TDI s mechanickym cerpadlom,alebo je v tomto pripade radsej vymenit za 1,9 TD a len poladit parametre tohto motora? Pretoze 1,9 TD je v principe jednoduche prehodit,ked vsetky kable su tie iste. | |
|
| |
Sanndrio Začiatočník
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 25/7/2009, 20:52 | |
| zdravim ta som rad ze niekdo normalny ,no tiez si davam otzku ci TDI ci TD ale moj mechanik mi radi zohnat 1.9 TD, s III. golfa PRISPOSOBIT VACSIE TURBO A DAT TAM INTERCOLER TAKZE SOM NALOMENY ZE BY SOM AJ UPUSTIL OD TDI.ja som teraz este len na karoserii otstrojil som ho komplet a brusim vyvaram a osetrujem kasnu a buduci tyzden chcem zmontovat napravy. | |
|
| |
nieto Začiatočník
Registrácia : 06.03.2009 Počet príspevkov : 47 Auto : VW GOLF II 1,6 TD Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 31/7/2009, 00:36 | |
| Len nezabudni aj na neposlednu vec ako su brzdy.Ked ides dat silnejsi motor a este ho poladit,rob tak,aby si ten vykon aj ubrzdil.Ja mam to statsie ze mam golfik s kotucami v predu aj vzadu. Idem teraz na dlhsiu dobu do zahranicia,ale ak sa mi podari splasit jeden motor co mam v ponuke,tak buduci rok sa pustim do rperabky na 1,9 TD.Asi sa mi podari splasit motor z pasata B3 a ak by som to tam napchal a poladil,myslim,ze by ten golfik jazdil hned o cosik lepsie.Ved uz len jemnym doladenim tohto povodneho 51 kW motora ide hned o cosik inak.UZ sa dokonca ani hore kopcom nebojim predbiehat.No 1,9 je o inom.Kubaturu neoklames :-) | |
|
| |
Sanndrio Začiatočník
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 31/7/2009, 10:18 | |
| zdravim ta nezabudol som ani na brzdy,drzim ti palce nech sa ti to podari a mozno ti budmem moct aj poradit hadam ze o dva tri tyzdne zacnem pasovat motor no neviem malo casu mam teraz,,,vela stastia | |
|
| |
pa3kk167 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 15.11.2010 Počet príspevkov : 17 Auto : vw golf 2 1.8gti 8v Bydlisko : sered
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 16/11/2010, 17:00 | |
| no sani dufam ze sa ty to podary stim golfom dizlovim kasnu mas peknu zdravu na zaklad:)) | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII 16/11/2010, 19:56 | |
| - Sanndrio napísal:
- ok ked nasetrim sa ti ozvem iba tak, azetaci su akoze niaki prijebanci,alebo ako tomu mam rozumietak takto kritizujes a ponizujes mne nesahas po clenky a keby si bol co kcomu das niaku odbornu radu,ale mne si dal len jedno teraz potvrdil si mi ze sa robis dolezity ale aj tak maj sa pekne a nech sa ti dari a pozeraj si len obrazky a kecaj o nerealnich veciach narozdiel odomna ja som uz niaky ten krok urobil ktomu aby som si urobil auto a nasiel som tu fakt vela ludi ktorim nevadilo ze v akej som sekcii zareagovali ale profesionalne nie rypacky,prajem ti aby aj tebe brali chut ddoroboty a ku konicky taky ako si ty...vela stastia
Niektorý ludia sa tu snažia udržiavat poriadok,zato máme alergiu ked si niekto píše kam chce.A odpovedáme na otázky na toto forum nakolko ani ja nechodím na azet.Viem ti o tejte prestavbe napísat slohovú prácu len si musíš stanovit odkial začneš.Či karos. alebo motorom.Dalšia vec sú peniaze musíš mat na toto poriadne velký kýbel ,najlepšie dva pokial to myslíš vážne.Robil som G60 a zožrala cez 200 000 sk !!! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII | |
| |
|
| |
| Poradte ako najlepsie pripravit kasnu GolfikaII | |
|