tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: snimac polohy plynoveho pedalu-chyba 23/6/2009, 23:09 | |
| caute, neviete niekto kde sa da zohnat(mam na mysli ci len v autorizovanych servisoch alebo aj mimo) a co cca stoji snimac polohy plyn pedalu? 1 Nalezeny chyby: 18047 - Snimac 1/2 polohy plynoveho pedalu (G79) +G185 Nesmyslny signal P1639 - 35-10 - - - Sporadicky Presiel som za dazda cez vacsiu mlaku, nie rychlo pohynal som sa cez krizovatku, a auto prestalo reagovat na plyn. odpojil som baterku chvilu to slo a zase prestalo atd...zaroven mi blika kontrolka zhavenia (cca pred rokom som nahodil novy spinac brzdoveho svetla, tiez blikala). nevie mi niekto poradit kde sa ten snimac nachadza a ako sa k nemu najednoduchsie dostanem?na cz fore som sa docital ze je treba cecknut aj konektory,chlapik vymenil snimac a po 3 tyzdnoch to iste....zamokalo mu to tam, tak to chcem pozriet ci je vsetko ok a v suchu ....chcem to mat 100%, chystam sa o par tyzdnov na dlhsi trip tak chcem byt kludny vopred dik | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: snimac polohy plynoveho pedalu-chyba 24/6/2009, 07:55 | |
| Dik baciluss. Presne to sa chystam urobit, skontrolovat ci to tam nezateka. Kedysi mi zatekalo okolo lanka na otvaranie kapoty, ale to bolo tak viac ako pol roka dozadu a to som uz vytesnil. Ale sak uvidime. uz planujem dovolenku na piatok...tzv. last minute garage :-) musim pozriet ako sa to tam pod volantom rozobera, zatial som mal dole len ten uplne najspodnejsi plast, tusim ze teraz bude treba dat dole aj ten spodny diel palubovky pod volantom....uvidime...dik | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: snimac polohy plynoveho pedalu-chyba | |
| |
|