| klesanie otacok do zatacky | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
ozi Vodič
Vek : 41 Registrácia : 29.08.2008 Počet príspevkov : 174 Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ Bydlisko : Detva
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 19/6/2009, 20:23 | |
| tak koliku nepomohlo ani poriadne kakao ale musel mu do duse prehovorit vrtak. a sralo sa co sa mohlo, este aj snimac som musel prehodit na staru konzolu lebo inak by to len na jednom srube drzalo tak som to prenitoval a nakoniec som sa potrapil s predstihom lebo som to odoka nastavoval tak na piaty krat naskocil a potom som ho doladil priblizne, zajtra to nastavim podla risiek a prveho valca. a samotne zlepsenie este nepocitujem ale este pojdem k mechanikom co mi lpg montovali nech pozru ci je spravne nastavene lebo na benzine ide asi lepsie ale musim spravit viac km aby som to mohol lepsie posudit.. | |
|
| |
spider-wifi Vodič
Vek : 39 Registrácia : 21.03.2008 Počet príspevkov : 240 Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex Bydlisko : MT
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 20/6/2009, 11:28 | |
| ked to nastavis daj vediet ci to ide lepsie | |
|
| |
ozi Vodič
Vek : 41 Registrácia : 29.08.2008 Počet príspevkov : 174 Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ Bydlisko : Detva
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 23/7/2009, 22:43 | |
| konecne budem mat trochen casu a mozem sa objednat na kontrolu lpg ci sa tam nepomenili nejake nastavenia a este som dostal typ na jedneho maniaka do elektriky tak aj k tomu pojde lebo uz dva krat za jazdy sa dymilo s pod volantu ked smerovku davam tak mam bobky aby som niekde nezblkol a ani hasiaci nemam ak nic nezistia tak uz len lambda bude na piiii.u kedze ju aj hodilo do zavad na diagnostike alebo skrtiaca klapka.. | |
|
| |
ozi Vodič
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 25/7/2009, 23:56 | |
| dnes ked som daval auto do garaze a zastal som, tak mi zasek klesli otacky na 500 a nahodou som stupil na brzdu lebo auto sa pohlo tak mi otacky poskocili asi na 700 a ked som postupal viac krat tak az na 1200 a ked som prestal tak si motor pekne uz drzal volnobeh... zasek som postupal poskocili hore otacky a ked som prestal opat sa vratili do normalu, a preto sa pytam ci to nema vpliv na nejaku podtlekovu hadicu kedze na brzdu byva napojeny podtlak, ci ju nemam niekde deravu a preto mi aj tie otacky tak lietaju a aj na benzin nechce ist poriadne ako keby tahal falosny vzduch.. | |
|
| |
triple Pretekár
Vek : 38 Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 304 Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997 Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 29/7/2009, 07:40 | |
| presne toto som zistil aj ja.. bude to v podtalku .. skús pumpovať brzdu.. u mna je to tak, že ked vytlačím silno brzdu ale iba raz tak pridusí motor a otáčky idú pod 500 až na 200 pak ale ked ju pumpujem ako blázon tak otáčky pekne stúpajú na 1000. budúci týžden sa s tým budem hrať len neviem čo persne mám pozerať | |
|
| |
alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| |
| |
ozi Vodič
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 31/7/2009, 22:50 | |
| ani ja neviem presne ktora hadicka moze byt vadna ale treba poskusat a pomenit a to sanie ide v pohode dole sice neviem ako na ostatnych motoroch ale na 1,8i je to par sekundova zalezitost.. | |
|
| |
ozi Vodič
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 2/8/2009, 10:41 | |
| tak vcera som sa kukol na ten podtlak a na jednej hadici (co spaja sanie s vekom motora a blok motora, take ,,Y,,) som mal az 6 dier. Docasne som to polepil sadou na bike. este neviem ci to pomohlo lebo som nemohol nastartovat a odskusat to.. teda naskocil ale asi po dvoch sekundach hned zhasol ako keby som ho klucom zhasol a takto aj dvdsat krat a nic tak som kukol poistky tie boli ok a relatka som len tak pokukal a motor naskocil, ked som ho znovu chcel natocit zasek nesiel a kede som potukal po tych relatkach tak potom naskocil, neviete nahodou ktore relatko ma s tymto nieco spolocne a ako sa da zistic ci je funkcne? | |
|
| |
ozi Vodič
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky 3/8/2009, 23:17 | |
| tak nakoniec relátka su ok, ale ko je imobilizer v kluci lebo na nahradnom kluci motor naskoci normalne. a bol som aj u elektrikara a povedal mi ze asi nikto nepridem nato preco mi tie otacky klesaju ale ze to tak vecina motorov robi.. jedine co poradil je skusit pouzit riadiacu jednotku s manualnou prevodovkou kedze ja som tam mal povodne automat a riadiaca ostala na automat.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: klesanie otacok do zatacky | |
| |
|
| |
| klesanie otacok do zatacky | |
|