VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

klesanie otacok do zatacky

Goto down 
+3
spider-wifi
hunterdk
ozi
7 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male
Vek : 41
Registrácia : 29.08.2008
Počet príspevkov : 174
Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ

klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime19/6/2009, 20:23

tak koliku nepomohlo ani poriadne kakao Very Happy ale musel mu do duse prehovorit vrtak. a sralo sa co sa mohlo, este aj snimac som musel prehodit na staru konzolu lebo inak by to len na jednom srube drzalo tak som to prenitoval a nakoniec som sa potrapil s predstihom lebo som to odoka nastavoval tak na piaty krat naskocil a potom som ho doladil priblizne, zajtra to nastavim podla risiek a prveho valca.
a samotne zlepsenie este nepocitujem ale este pojdem k mechanikom co mi lpg montovali nech pozru ci je spravne nastavene lebo na benzine ide asi lepsie ale musim spravit viac km aby som to mohol lepsie posudit..
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male
Vek : 39
Registrácia : 21.03.2008
Počet príspevkov : 240
Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2009, 11:28

ked to nastavis daj vediet ci to ide lepsie Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.autoconnect.sk
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime23/7/2009, 22:43

konecne budem mat trochen casu cheers a mozem sa objednat na kontrolu lpg ci sa tam nepomenili nejake nastavenia a este som dostal typ na jedneho maniaka do elektriky tak aj k tomu pojde lebo uz dva krat za jazdy sa dymilo s pod volantu ked smerovku davam tak mam bobky aby som niekde nezblkol a ani hasiaci nemam pale

ak nic nezistia tak uz len lambda bude na piiii.u kedze ju aj hodilo do zavad na diagnostike alebo skrtiaca klapka..
Návrat hore Goto down
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime25/7/2009, 23:56

dnes ked som daval auto do garaze a zastal som, tak mi zasek klesli otacky na 500 a nahodou som stupil na brzdu lebo auto sa pohlo tak mi otacky poskocili asi na 700 a ked som postupal viac krat tak az na 1200 a ked som prestal tak si motor pekne uz drzal volnobeh... zasek som postupal poskocili hore otacky a ked som prestal opat sa vratili do normalu, a preto sa pytam ci to nema vpliv na nejaku podtlekovu hadicu kedze na brzdu byva napojeny podtlak, ci ju nemam niekde deravu a preto mi aj tie otacky tak lietaju a aj na benzin nechce ist poriadne ako keby tahal falosny vzduch..
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime29/7/2009, 07:40

presne toto som zistil aj ja.. bude to v podtalku .. skús pumpovať brzdu.. u mna je to tak, že ked vytlačím silno brzdu ale iba raz tak pridusí motor a otáčky idú pod 500 až na 200 pak ale ked ju pumpujem ako blázon tak otáčky pekne stúpajú na 1000. budúci týžden sa s tým budem hrať len neviem čo persne mám pozerať Sad
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime29/7/2009, 08:43

triple napísal:
presne toto som zistil aj ja.. bude to v podtalku .. skús pumpovať brzdu.. u mna je to tak, že ked vytlačím silno brzdu ale iba raz tak pridusí motor a otáčky idú pod 500 až na 200 pak ale ked ju pumpujem ako blázon tak otáčky pekne stúpajú na 1000. budúci týžden sa s tým budem hrať len neviem čo persne mám pozerať Sad

najhoršie bude dať dole celé sanie...a ešte horšie hľadať chybu Very Happy
Návrat hore Goto down
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime31/7/2009, 22:50

ani ja neviem presne ktora hadicka moze byt vadna ale treba poskusat a pomenit a to sanie ide v pohode dole sice neviem ako na ostatnych motoroch ale na 1,8i je to par sekundova zalezitost..
Návrat hore Goto down
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime2/8/2009, 10:41

tak vcera som sa kukol na ten podtlak a na jednej hadici (co spaja sanie s vekom motora a blok motora, take ,,Y,,) som mal az 6 dier. Docasne som to polepil sadou na bike. este neviem ci to pomohlo lebo som nemohol nastartovat a odskusat to..
teda naskocil ale asi po dvoch sekundach hned zhasol ako keby som ho klucom zhasol a takto aj dvdsat krat a nic tak som kukol poistky tie boli ok a relatka som len tak pokukal a motor naskocil, ked som ho znovu chcel natocit zasek nesiel a kede som potukal po tych relatkach tak potom naskocil, neviete nahodou ktore relatko ma s tymto nieco spolocne a ako sa da zistic ci je funkcne?
Návrat hore Goto down
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime3/8/2009, 23:17

tak nakoniec relátka su ok, ale ko je imobilizer v kluci lebo na nahradnom kluci motor naskoci normalne. a bol som aj u elektrikara a povedal mi ze asi nikto nepridem nato preco mi tie otacky klesaju ale ze to tak vecina motorov robi.. jedine co poradil je skusit pouzit riadiacu jednotku s manualnou prevodovkou kedze ja som tam mal povodne automat a riadiaca ostala na automat..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: klesanie otacok do zatacky   klesanie otacok do zatacky - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

klesanie otacok do zatacky
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» klesanie otacok
» kolisanie otacok
» kolisanie otacok
» SNIMAC OTACOK MOTORA (G28)
» snimac otacok klukoveho hriadela

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: