| automaticke svietenie | |
|
|
Autor | Správa |
---|
najlepsiz Začiatočník
Registrácia : 24.09.2008 Počet príspevkov : 44 Auto : VW GOLF 1.6SR 74kW
| Predmet: automaticke svietenie 4/6/2009, 18:50 | |
| montuje to niekto v MI alebo okoli? | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: automaticke svietenie 4/6/2009, 19:49 | |
| - najlepsiz napísal:
- montuje to niekto v MI alebo okoli?
UPRAV SI PROFIL NECH SA VIE CO MAS ZA AUTO ASPON...!!! tam niet co montovat... bud naprogramovat, alebo prepinovat par kablikov... | |
|
| |
najlepsiz Začiatočník
| Predmet: Re: automaticke svietenie 4/6/2009, 21:41 | |
| uz som upravil a ja nasiel na nete daco take http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=440&id_tovar=3484&uroven=3&zaradenie=440&ukaz=detail&hlzaradenie=1 ale treba dakoho kto by to napojil ...a tych par kablikou ako myslis ..na favorite som urobil cez kontrolku dobijania a spiancie rele ale tha v golfe sa babrat nemienim | |
|
| |
djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: automaticke svietenie 4/6/2009, 23:05 | |
| | |
|
| |
Daniello Autoškolák
Vek : 45 Registrácia : 03.11.2008 Počet príspevkov : 119 Auto : GOLF IV VARIANT TDI ALH Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: automaticke svietenie 5/6/2009, 09:39 | |
| Automaticke svietenie sa da riesit aj lacnejsie a konkretne aj od autoomega. | |
|
| |
najlepsiz Začiatočník
| Predmet: Re: automaticke svietenie 5/6/2009, 12:21 | |
| tak by som poprosil niejako to tu objasnit | |
|
| |
Daniello Autoškolák
Vek : 45 Registrácia : 03.11.2008 Počet príspevkov : 119 Auto : GOLF IV VARIANT TDI ALH Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: automaticke svietenie 5/6/2009, 13:59 | |
| pozri na toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=440&id_tovar=14371&ukaz=detail&obr=440&hlzaradenie=1 | |
|
| |
Daniello Autoškolák
| Predmet: Re: automaticke svietenie 5/6/2009, 14:02 | |
| Je tu par ludi co by ti to vedeli v pohode spojazdnit, zalezi na bydlisku a dohode s konkretnym clovekom. Nie je to zlozita montaz. | |
|
| |
frflos Začiatočník
Registrácia : 05.06.2009 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: automaticke svietenie 5/6/2009, 20:25 | |
| automaticke svietenie sa da spravit skoro na kazdom vw rychlo, lacno a hlavne plni ucel. Pokial to nejde aktivovat cez pocitac, staci vybrat vypinac z pristrojovej dosky, rozpojit svorkovnicu najst kontakt TFL ak nie je konektor medzi kablami treba ho dorobit aj s kuskom kabla a ten potom prepojit s kablom stretavacich svetiel c.56 u niekoho to moze byt c. 56*. Potom to funguje tak,ze pri zapnuti kluca sa rozsvietia len stretavacie svetla nic ine (vyhlasku to splna), pri zapnuti parkovaciek sa stretavacky automaticky vypnu a pri zapnuti stretavaciek funguje vsetko ako ma. Je to to iste ako by to bolo aktivovane diagnostikou. | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: automaticke svietenie 5/6/2009, 21:02 | |
| - frflos napísal:
- automaticke svietenie sa da spravit skoro na kazdom vw rychlo, lacno a hlavne plni ucel. Pokial to nejde aktivovat cez pocitac, staci vybrat vypinac z pristrojovej dosky, rozpojit svorkovnicu najst kontakt TFL ak nie je konektor medzi kablami treba ho dorobit aj s kuskom kabla a ten potom prepojit s kablom stretavacich svetiel c.56 u niekoho to moze byt c. 56*. Potom to funguje tak,ze pri zapnuti kluca sa rozsvietia len stretavacie svetla nic ine (vyhlasku to splna), pri zapnuti parkovaciek sa stretavacky automaticky vypnu a pri zapnuti stretavaciek funguje vsetko ako ma. Je to to iste ako by to bolo aktivovane diagnostikou.
toto nie je tak celkom pravda..tento sposob je nestastny z toho hladiska ze sa ti pri starte dva krat rozsvecuju zbytocne ziarovky a skorej sa vypalia na G4 to cez dia v prvom rade ani nejde... a u novsich verzii u ktorych to ide to je vyriesenie trochu inac.. je tam spinacie rele, ktore reaguje nato akonahle zacne dobijat alternator...alebo casovy spinac... | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: automaticke svietenie 6/6/2009, 01:20 | |
| - ivco85 napísal:
- frflos napísal:
- automaticke svietenie sa da spravit skoro na kazdom vw rychlo, lacno a hlavne plni ucel. Pokial to nejde aktivovat cez pocitac, staci vybrat vypinac z pristrojovej dosky, rozpojit svorkovnicu najst kontakt TFL ak nie je konektor medzi kablami treba ho dorobit aj s kuskom kabla a ten potom prepojit s kablom stretavacich svetiel c.56 u niekoho to moze byt c. 56*. Potom to funguje tak,ze pri zapnuti kluca sa rozsvietia len stretavacie svetla nic ine (vyhlasku to splna), pri zapnuti parkovaciek sa stretavacky automaticky vypnu a pri zapnuti stretavaciek funguje vsetko ako ma. Je to to iste ako by to bolo aktivovane diagnostikou.
toto nie je tak celkom pravda..tento sposob je nestastny z toho hladiska ze sa ti pri starte dva krat rozsvecuju zbytocne ziarovky a skorej sa vypalia na G4 to cez dia v prvom rade ani nejde... a u novsich verzii u ktorych to ide to je vyriesenie trochu inac.. je tam spinacie rele, ktore reaguje nato akonahle zacne dobijat alternator...alebo casovy spinac... jj tak ako pise ivco...skor sa to dava na alternator, ked zopne nabijanie... ALEBO (ked mas hmlovky): http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/denniSviceni.htm | |
|
| |
frflos Začiatočník
Registrácia : 05.06.2009 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: automaticke svietenie 6/6/2009, 11:12 | |
| ja vravim, ze je to najrychlejsie, najjednoduchsie a najlacnejsie risenie pre tych, ktory zabudaju zapinat svetla. ci to vypaluje ziarovky az tak casto neviem, mne to zatial nerobi ziadne problemi. klop, klop. marshal hmlovkam to startovanie uz akoze nevadi?! hmlovkami mozes svietit len za hmly, dazda a snezenia. co pisu na skodaoctavia.cz by ta nemalo zaujimat. | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
| Predmet: Re: automaticke svietenie 6/6/2009, 13:16 | |
| hej,hej rozpravas ako policajt na rozdiel od inych hmloviek tak hmlovky na vecsine VW group (v cockach) neoslnuju cize su vhodne na pouzitie denneho svietenia,...a policajt kkt vie ci su to hmlovky alebo origo svietenie, lebo sa to ako svietenie sprava... ALE je vela sposobou ako sa da DS spravit je to len vec vkusu,...mne sa pacia hmlovky a bodka (.) | |
|
| |
najlepsiz Začiatočník
| Predmet: Re: automaticke svietenie 7/6/2009, 21:49 | |
| - Daniello napísal:
- pozri na toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=440&id_tovar=14371&ukaz=detail&obr=440&hlzaradenie=1
ale tha ves preruusovanie kablov a ine veci ..a tamto by malo byt z orginal koncovkami .... inac staci jedno rele a kabel od alternatora ale ja sa nemienim babrat a prerusovat a taaak | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: automaticke svietenie | |
| |
|
| |
| automaticke svietenie | |
|