| Technický preukaz, administratíva | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Steniel Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 08.05.2009 Počet príspevkov : 70 Auto : VW Golf II 1,6 GTD 70hp Bydlisko : Zvolen, West Side
| Predmet: Technický preukaz, administratíva 26/5/2009, 10:54 | |
| Mám pár otázok ohľadom papierov od auta. Začínam plánovať prerábku auta a chcem ho odhlásiť zo značiek alebo dočasne vyradiť z cestnej premávky. Mám sa ísť informovať na políciu, alebo kde sa týmto zaoberajú?? Lebo neviem ako to mám spraviť, kedže auto je písané na krstného, ktorý je z TN. Po prerábke si tam chcem dať samozrejme svoje značky. A odhlásiť ho chcem min. na pol roka. a hlavne kvôli tomu, aby sa nemusela platiť poistka, takže asi aj tú bude treba zrušiť.
A ešte by som chcel potom nový tech. preukaz, dá sa to vpohode prepísať na nový??
Ďakujem za rady... | |
|
| |
nieto Začiatočník
Registrácia : 06.03.2009 Počet príspevkov : 47 Auto : VW GOLF II 1,6 TD Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva 26/5/2009, 19:11 | |
| Da sa urobittaka vec,ze si vyradis vozidlo docasne z evidencie.Odovzdas na policii znacky a tehcnicak a na zaklade pottvrdenia od policie si zrusis poistku. No a potom ked si pojdes vybrat papiere,tak si ich vyberies a vybavis si prepis.Teda dako tak by sa to malo robit. Ja mam papiere na jedno auto na 10 rokov v depozite ale ako to rodicia vybavovali netusim | |
|
| |
Baty Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 26.08.2007 Počet príspevkov : 481 Auto : vw golf 2 1,8i Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva 4/1/2012, 10:16 | |
| ahoj,,,,, nemam v tp zapisanu spotrebu golfika,,, ako ju tam dostanem ??? napadlo ma ze vezmem od kamosa identicky tp a pojdem k polisom, alebo inak?? dakujem
| |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva 4/1/2012, 11:05 | |
| - Baty napísal:
- ahoj,,,,,
nemam v tp zapisanu spotrebu golfika,,, ako ju tam dostanem ??? napadlo ma ze vezmem od kamosa identicky tp a pojdem k polisom, alebo inak?? dakujem
a naco to tam potrebujes??? | |
|
| |
Baty Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 26.08.2007 Počet príspevkov : 481 Auto : vw golf 2 1,8i Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva 4/1/2012, 11:11 | |
| zaradujem auto do podnikania....... | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva 4/1/2012, 11:14 | |
| - Baty napísal:
- zaradujem auto do podnikania.......
aha, no skusil by som sa asi spytat na policii. | |
|
| |
Baty Pretekár
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva 4/1/2012, 11:17 | |
| tam dnes idem alebo zajtra,,, ale skusam aj tu, mozno niekto ma podobnu skusenost | |
|
| |
Anjarky Začiatočník
Registrácia : 15.05.2011 Počet príspevkov : 22 Auto : Golf II 1,6TD - upgrade na GTD Bydlisko : Snina
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva 27/3/2012, 12:07 | |
| dočastné odhlásenie auta do 10 rokov tuším. stojí cca 175 € ... MAli by ti potom dať aj nový technický, no teraz hlavne tú kartičku.. A odhlásiť by to mal tvoj krstný, kedže je auto na ňom, poprípade ak ti dá splnomocnenie vykonávať administratívne veci.. Ja som tak musel dávať na môjho fotra, kedže som bol mimo republiky a auto som chcel mať napísané na seba.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Technický preukaz, administratíva | |
| |
|
| |
| Technický preukaz, administratíva | |
|