| cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku | |
|
+11actor4 gabesz0102 kilo Rusnack Harvey Tyouko gatuzo7 Pheppo ivco85 boraTDI golfista26 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
actor4 Autoškolák
Registrácia : 11.08.2008 Počet príspevkov : 94
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku 9/5/2011, 22:57 | |
| noo kupil som oblu a mam hranatu.. pojdem vymenit.. a vies ako sa vymiena to čidlo? zvladnem to doma na dvore? | |
|
| |
Jojči Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 17.04.2011 Počet príspevkov : 58 Auto : Golf IV 81kw Bydlisko : Banská Štiavnica
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku 9/5/2011, 23:27 | |
| jasnéé zvládneš to vymeniť doma tiež som si to menil teda ak máš TDI ako ja na benzíne neviem... len si daj pozor lebo keď ho vytiahneš tak ti začne vytekať chladiaca kvapalina tak to rýchlo prehoď a chalani k tým štartom, za studena mi chytal na brnknutie, ale keď bol zohriaty motor tak točil dlho pokial naštartoval riešenie: bol som si dať chipovať motor na vyšší výkon tak som sa o tom zmienil chalanovi a povedal, že to nieje problém, že to stačí nastaviť v riadiacej jednotke tak pri jednom mi to nastavil a od vtedy mi chytá na brnknutie v kuse či za studena či za tepla... | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku 11/5/2011, 14:20 | |
| - actor4 napísal:
- noo kupil som oblu a mam hranatu.. pojdem vymenit.. a vies ako sa vymiena to čidlo? zvladnem to doma na dvore?
...ako prve si vytiahni z nadobky chladiacu vodu az po dno(co najviac),a potom uz iba vytiahni z boku tu poistku a smerom nahor vytiahni cidlo(predtym samozrejme odpoj kable),spat urob toto iste len odzadu len bacha na okruzok nieze zle sadne ale nemalo by.ked staru budes mat von tak sa pozri do vnutra ake su plochy,ci tam nieje hrdza ale ina necistota aby lepsie tlmilo(sadlo).trocha vody vytecie ale nic vazne,vela stastia pri vymene | |
|
| |
roni17 Začiatočník
Registrácia : 30.11.2011 Počet príspevkov : 7 Auto : VW GOLF 1999 1.8b 92kw Bydlisko : SENEC
| Predmet: Snimač teploty vody 30/11/2011, 17:06 | |
| GOLF 1.8 benzin 92 kw Prosím vás vie niekto poradiť?....Idem meniť tento snímačik lebo mam pocit ze vydáva zlý signál pretože za jazdy my ukazuje teplotu 0 ale kúri ako divý tým som teda vylúčil ze nejde o chybu Termostatu!.....ale zas na mieste sa mi voda zohreje na 90 a chcem vedieť ci je ten snímač iba jeden teda hlavný a ci je vôbec napojený priamo na Riadiacu Jednotku?pretože po odpojení toho konektoru by sa mal zmenil chod motora a mne bežal stále rovnako ako aj predtým....dakujem za skoru odpoved!! | |
|
| |
naxan253 Začiatočník
Vek : 32 Registrácia : 30.11.2011 Počet príspevkov : 2 Auto : VW Golf IV; 2,8L VR6 150kW
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku 30/11/2011, 20:06 | |
| mam mensi problem s cidlom a potrebujem ho vymenit len ho neviem najst niekto nahodou kde je?? 2.8L VR6 motor vdaka | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku 1/12/2011, 01:42 | |
| - naxan253 napísal:
- mam mensi problem s cidlom a potrebujem ho vymenit len ho neviem najst niekto nahodou kde je?? 2.8L VR6 motor vdaka
Z boku na hlave zo strany prevodovky na telese termostatu. Kusok od tej podtlakovej banky na sacom ustrojenstve. 4-polovy konektor. | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku 1/12/2011, 01:55 | |
| - roni17 napísal:
- GOLF 1.8 benzin 92 kw Prosím vás vie niekto poradiť?....Idem meniť tento snímačik lebo mam pocit ze vydáva zlý signál pretože za jazdy my ukazuje teplotu 0 ale kúri ako divý tým som teda vylúčil ze nejde o chybu Termostatu!.....ale zas na mieste sa mi voda zohreje na 90 a chcem vedieť ci je ten snímač iba jeden teda hlavný a ci je vôbec napojený priamo na Riadiacu Jednotku?pretože po odpojení toho konektoru by sa mal zmenil chod motora a mne bežal stále rovnako ako aj predtým....dakujem za skoru odpoved!!
Tvoju temu som presunul sem aby zbytocne nebola zas dalsia o tom istom. Snimac mas zo strany prevodovky hned na tom plastovom rozvode vody a osadeny smerom hore. 4- polovy konektor. Tu si precitaj viac o konstrukcii toho cidla a najdes odpoved na svoji otazku : http://www.vwgolf-club.net/t1088-topic?highlight=snimac+teploty | |
|
| |
roni17 Začiatočník
Registrácia : 30.11.2011 Počet príspevkov : 7 Auto : VW GOLF 1999 1.8b 92kw Bydlisko : SENEC
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku 1/12/2011, 13:59 | |
| Baliluss dik všimol som si ze svoj príspevok neviem nájsť podla nadpisu )) potreboval som hlavne vedieť ci to čidlo dava ,,SIGNÁL" priamo do RJ lebo býva to aj nejaká krabička na ktorú je to čidlo napojené pretože som vytiahol konektor od toho čidla a motor by sa tým pádom mal správať inak ako predtym ako napr zvyšenie,zniženie otáčok a pod.a mne sa nič po vytiahnutí nezmenilo tak neviem.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku | |
| |
|
| |
| cidlo teploty motora,co riadi aj rucicku budiku | |
|