| GIV V6 2,8 - 4 Motion | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Kuric Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 22.11.2008 Počet príspevkov : 582 Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion Bydlisko : West Coast
| Predmet: GIV V6 2,8 - 4 Motion 14/5/2009, 20:25 | |
| Co hovorite na tuto motorizaciu ? K spotrebe sa nevijadrujte prosim Uz som nieco nastudoval na Cz forku ale chcel by som vediet viac . Zaujima ma na co treba davat bacha pri kupe , co najcastejsie odchadza atd ... Ak ma niekto skusenost tak budem vdacny za kazdu radu . | |
|
| |
Kuric Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 22.11.2008 Počet príspevkov : 582 Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion Bydlisko : West Coast
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 14/5/2009, 20:31 | |
| Ak by niekoho zaujimalo http://guildhouse.net/golfv6/golfv6.html cakam na osobne skusenosti video pre predstavu http://www.myvideo.de/watch/6060842/Golf_4_V6_the_movie_part1 http://www.myvideo.de/watch/6061133/Golf_4_V6_the_movie_part2 | |
|
| |
Kuric Pretekár
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 17/5/2009, 23:55 | |
| Tu sa asi nedockam 1,4 a Tdi Rulezzzz | |
|
| |
Rusnack Autoškolák
Vek : 42 Registrácia : 05.08.2008 Počet príspevkov : 77 Auto : VW GOLF IV , TDI 96kW Bydlisko : KE
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 18/5/2009, 10:21 | |
| Aspon si nemusel urazat..ty west coast.. 4Motion jednoducho nevieme..no a co teraz.. 1.4 a tdi rulezzzz ja sa hlasim k tym 1.4 najma ked su 16v a aj k tym TDI najma ked maju este PD a ty radsej chod natankovat musim ale uznat ze keby som mal moznost si na takom diablikovi zajazdit... | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 18/5/2009, 20:32 | |
| nemam skusenosti s tymto motorom....ale sedlacky rozum mi hovori ze ak chces vykon..nesiel by som do niecoho atypickeho a velkeho..co ma velku spotrebu a drahu poistku...a ked sa nieco posere drahe investicie....atd..atd co sa tyka benzinu a chces vykon..urcite by som siel do 1,8T...+ neaky rozumny chip.... tych motorov je relativne vela...davali sa aj do octavie... | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 18/5/2009, 21:49 | |
| ale on chce vrrrrrrrrr vevericu....a T taky nezamenitelny zvuk nema | |
|
| |
caravelle Autoškolák
Vek : 44 Registrácia : 28.05.2008 Počet príspevkov : 102 Auto : VW Golf VI Blue Graphit Bydlisko : BA
| Predmet: re: 2.8 4motion 19/5/2009, 09:48 | |
| Ja som mal tu cest zazit tento motor v passate ... Ked sa nemame bavit o spotrebe (ktora v zavislosti na style jazdy nebola vzdy extremne vysoka), tak si dovolim skonstatovat.. ze passat bol s nim velmi dobry... ... a v pripade potreby napr. pri predbiehani, poskytoval dostatocny vykon bez potreby preradovania... co sa tyka problemov... chalan co sa o auto staral v byv. praci hovoril, ze absolutne ziadny problem... a to ten passat bol dost jazdeny... viem, ze v tom case mal nejakych 4-5 rokov a mal okolo 300tisic. km... a isiel ako hodinky... plus je velmi kultivovany... clovek ani nevedel, ze auto ma motor... samozrejme pri pridani... sa ozval velmi dobre znejuci zvuk 6-tich valcov... samozrejme nie je to motor na denno denne jazdenie v meste... viacej mu svedcia dlhe trasy... ak po tom motore tuzis a naozaj respektujes aj spotrebu, aj vyssie sadzby za poistky... a ten golfik je v dobrom stave resp. vyberies si auto v dobrom stave... tak pohoda... nemas, co riesit... ako v tej reklame na kofolu... si myslim, ze auto ti poskytne znacnu vykonovu rezervu ako aj bezpecnost, kedze okrem 4motion... su to zvacsa auta s najvyssou vybavou, cize predpokladam dostatok airbagov, ESP, a dalsie ine bezpecnostne prvky... a takisto aj komfort.. lebo su to auta "v plnke"... ten passat co som spominal... bol highline... v plne vratane tych "polokozenych" sportovych sedaciek, 17-tok kolies... atd... | |
|
| |
Kuric Pretekár
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 19/5/2009, 21:13 | |
| - ivco85 napísal:
- nemam skusenosti s tymto motorom....ale sedlacky rozum mi hovori ze ak chces vykon..nesiel by som do niecoho atypickeho a velkeho..co ma velku spotrebu a drahu poistku...a ked sa nieco posere drahe investicie....atd..atd
co sa tyka benzinu a chces vykon..urcite by som siel do 1,8T...+ neaky rozumny chip.... tych motorov je relativne vela...davali sa aj do octavie... Nie dakujem 1,8 t to nie je nic pre mna Ja chcem V6 ako vravi Lucko a casom ak budu financie sa da oturbit
Naposledy upravil Kuric dňa 19/5/2009, 21:19, celkom upravené 5 krát. | |
|
| |
Kuric Pretekár
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 19/5/2009, 21:17 | |
| - caravelle napísal:
- Ja som mal tu cest zazit tento motor v passate ... Ked sa nemame bavit o spotrebe (ktora v zavislosti na style jazdy nebola vzdy extremne vysoka), tak si dovolim skonstatovat.. ze passat bol s nim velmi dobry... ... a v pripade potreby napr. pri predbiehani, poskytoval dostatocny vykon bez potreby preradovania... co sa tyka problemov... chalan co sa o auto staral v byv. praci hovoril, ze absolutne ziadny problem... a to ten passat bol dost jazdeny... viem, ze v tom case mal nejakych 4-5 rokov a mal okolo 300tisic. km... a isiel ako hodinky... plus je velmi kultivovany... clovek ani nevedel, ze auto ma motor... samozrejme pri pridani... sa ozval velmi dobre znejuci zvuk 6-tich valcov... samozrejme nie je to motor na denno denne jazdenie v meste... viacej mu svedcia dlhe trasy...
ak po tom motore tuzis a naozaj respektujes aj spotrebu, aj vyssie sadzby za poistky... a ten golfik je v dobrom stave resp. vyberies si auto v dobrom stave... tak pohoda... nemas, co riesit... ako v tej reklame na kofolu...
si myslim, ze auto ti poskytne znacnu vykonovu rezervu ako aj bezpecnost, kedze okrem 4motion... su to zvacsa auta s najvyssou vybavou, cize predpokladam dostatok airbagov, ESP, a dalsie ine bezpecnostne prvky... a takisto aj komfort.. lebo su to auta "v plnke"... ten passat co som spominal... bol highline... v plne vratane tych "polokozenych" sportovych sedaciek, 17-tok kolies... atd... Na toto som cakal , dakujem za info | |
|
| |
caravelle Autoškolák
Vek : 44 Registrácia : 28.05.2008 Počet príspevkov : 102 Auto : VW Golf VI Blue Graphit Bydlisko : BA
| |
| |
Tyouko Vodič
Vek : 38 Registrácia : 12.01.2009 Počet príspevkov : 295 Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline Bydlisko : Humenne
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 20/5/2009, 15:11 | |
| - caravelle napísal:
- Ja som mal tu cest zazit tento motor v passate ... Ked sa nemame bavit o spotrebe (ktora v zavislosti na style jazdy nebola vzdy extremne vysoka), tak si dovolim skonstatovat.. ze passat bol s nim velmi dobry... ... a v pripade potreby napr. pri predbiehani, poskytoval dostatocny vykon bez potreby preradovania... co sa tyka problemov... chalan co sa o auto staral v byv. praci hovoril, ze absolutne ziadny problem... a to ten passat bol dost jazdeny... viem, ze v tom case mal nejakych 4-5 rokov a mal okolo 300tisic. km... a isiel ako hodinky... plus je velmi kultivovany... clovek ani nevedel, ze auto ma motor... samozrejme pri pridani... sa ozval velmi dobre znejuci zvuk 6-tich valcov... samozrejme nie je to motor na denno denne jazdenie v meste... viacej mu svedcia dlhe trasy...
ak po tom motore tuzis a naozaj respektujes aj spotrebu, aj vyssie sadzby za poistky... a ten golfik je v dobrom stave resp. vyberies si auto v dobrom stave... tak pohoda... nemas, co riesit... ako v tej reklame na kofolu...
si myslim, ze auto ti poskytne znacnu vykonovu rezervu ako aj bezpecnost, kedze okrem 4motion... su to zvacsa auta s najvyssou vybavou, cize predpokladam dostatok airbagov, ESP, a dalsie ine bezpecnostne prvky... a takisto aj komfort.. lebo su to auta "v plnke"... ten passat co som spominal... bol highline... v plne vratane tych "polokozenych" sportovych sedaciek, 17-tok kolies... atd... pri predbiehani.... nie vykon ale krut. moment | |
|
| |
Kuric Pretekár
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 21/5/2009, 07:13 | |
| - Tyouko napísal:
- caravelle napísal:
si myslim, ze auto ti poskytne znacnu vykonovu rezervu ako aj bezpecnost, kedze okrem 4motion... su to zvacsa auta s najvyssou vybavou, cize predpokladam dostatok airbagov, ESP, a dalsie ine bezpecnostne prvky... a takisto aj komfort.. lebo su to auta "v plnke"... ten passat co som spominal... bol highline... v plne vratane tych "polokozenych" sportovych sedaciek, 17-tok kolies... atd... pri predbiehani.... nie vykon ale krut. moment Sa vizivas v hladani nedostatkov ci ako ? | |
|
| |
Kuric Pretekár
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 21/5/2009, 07:14 | |
| | |
|
| |
caravelle Autoškolák
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 22/5/2009, 16:21 | |
| - Kuric napísal:
- No passata nechcem je to tazke a velke auto a ma menej koni idem po 3 dverovom golfe
Jo jo... to som len tak zo srandy... aby "reč" nestála.. No v golfíku to bude riadna šupa ten motor! A už máš nejaký konkrétny kus vo výhľade? dovoz? SK? | |
|
| |
Tyouko Vodič
Vek : 38 Registrácia : 12.01.2009 Počet príspevkov : 295 Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline Bydlisko : Humenne
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 22/5/2009, 17:31 | |
| - Kuric napísal:
- Tyouko napísal:
- caravelle napísal:
si myslim, ze auto ti poskytne znacnu vykonovu rezervu ako aj bezpecnost, kedze okrem 4motion... su to zvacsa auta s najvyssou vybavou, cize predpokladam dostatok airbagov, ESP, a dalsie ine bezpecnostne prvky... a takisto aj komfort.. lebo su to auta "v plnke"... ten passat co som spominal... bol highline... v plne vratane tych "polokozenych" sportovych sedaciek, 17-tok kolies... atd... pri predbiehani.... nie vykon ale krut. moment Sa vizivas v hladani nedostatkov ci ako ? sorrac ze som ho opravil | |
|
| |
caravelle Autoškolák
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion 22/5/2009, 17:48 | |
| - Tyouko napísal:
- pri predbiehani.... nie vykon ale krut. moment
Aha to som nevedel... a čo je vlastne ten krutiaci moment??? možeš to aj na nejakom praktickom priklade z realneho zivota, ktory by pochopili uplne vsetci vratane mna, nam to tu vsetkym priblizit??? | |
|
| |
Tyouko Vodič
| |
| |
Kuric Pretekár
| |
| |
caravelle Autoškolák
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: GIV V6 2,8 - 4 Motion | |
| |
|
| |
| GIV V6 2,8 - 4 Motion | |
|