piskot Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 06.04.2009 Počet príspevkov : 24 Auto : VW Golf IV 1.9TDI 85 kw, 6 kvalt Bydlisko : Presov
| Predmet: Vymena anteny za shark 13/5/2009, 09:34 | |
| Vie mi niekto poradit ci je tato antena dobra??? http://www.superdeal.sk/stu-67556---stresna-shark--japan-style--am-fm-ante.p870639.html bude koncovka pasovat???ci budem musiet tam este nieco dokupovat???Aka tam ide vlastne koncovka?? A este jedna otazocka, co je to fantomove napajanie???? Za rady vopred dakujem | |
|
akinw Vodič
Vek : 39 Registrácia : 03.05.2009 Počet príspevkov : 169 Auto : Passat Variant B6, Golf 1,4 16V
| Predmet: Re: Vymena anteny za shark 13/5/2009, 11:11 | |
| nevyzerá zle, len mne sa tvarovo nepáči, ja si idem dávať robiť kamošovi z laminátu na mieru, bude dlhšia a o niečo nižšia. Neviem si ale predstaviť ako budeš šachovať s tím káblikom čo je na obrázku a nezabúdaj na jednu vec. Normálna anténa sa nakrúca na tú čiernu hovadinu, predpokladám že ta sa da demontovať iba nejak odspodu, čize tapacír budeš musieť dať asi dole /ale asi nie celý/.... Preto som si to dal radšej vyrobiť. A ešte jedna vec, tieto vecičky sa lepia obojstrannou lepiacou páskou a ževraj tam je dáky problém s vodou ale neviem presne čo, predpokladám že to bude cez zimu ked sa ti tam nejak dostane pod to voda a zamrzne vtedy to može robiť problém ale fakt neviem. Ja tam prasknem radšej silikon. Ked chceš budem to mať asi o dva týždne tak si kukni Golf IV pod príspevkom A&M Golf hodím tam potom dake foto | |
|
piskot Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 06.04.2009 Počet príspevkov : 24 Auto : VW Golf IV 1.9TDI 85 kw, 6 kvalt Bydlisko : Presov
| Predmet: Re: Vymena anteny za shark 13/5/2009, 14:19 | |
| tato sa normalne montuje nic sa tam nelepi.Ta tvoja bude so zosilnovacom?? ci len na oko, ze zakryje tu klasicku???potom daj foto ako to vyzera na aute a daj vediet keby sa tomu tvojmu kamosovi chcelo urobit este jednu O tom ze budem musiet dat z casti tapacir dole viem, aj som ochotny to podstupit lebo nechcem imitaciu, lebo neznasam ked mi v radiu susti, preto chcem nejaku kvalitnu shark antenu. | |
|
akinw Vodič
Vek : 39 Registrácia : 03.05.2009 Počet príspevkov : 169 Auto : Passat Variant B6, Golf 1,4 16V
| Predmet: Re: Vymena anteny za shark 13/5/2009, 18:00 | |
| moja bude len imitácia, dako to vymyslíme aby trčal kusok toho šrobika alebo nejaky drotiť aby to velmi nekričalo. S prímom signalu mi to je jedno lebo beham väčšinou po BA a tu je signal dosť dobry a aj tak vzdy počuvam CD | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Vymena anteny za shark | |
| |
|