VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zadne okna please

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
visior
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 28.04.2009
Počet príspevkov : 30
Auto : VW Golf IV 1.9TDI 74kW r.v.2001

Zadne okna please Empty
OdoslaťPredmet: Zadne okna please   Zadne okna please Icon_minitime13/5/2009, 01:12

Zdravim vsetkych Golfikarov.Chlapci mam problem z otvaranim zadnych okien.Z palubovky viem zadne okna otvorit len ludia co sedia v zadu si ich nemozu tymi gombikmi co su na madlach otvorit.Prosim vas pekne poradte v com a hlavne kde hladat chybu.inac mam auto VW Golf III 1.6GT r.v.1996.Za vase postrehy vrela vdaka.
Návrat hore Goto down
Z-aciatocnik
Autoškolák
Autoškolák
Z-aciatocnik

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.12.2008
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT

Zadne okna please Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadne okna please   Zadne okna please Icon_minitime13/5/2009, 08:25

Ja mam nieco podobne, ale iba s jednymi zadnymi dverami. Cele som to premeral a vobec tam nejde el. prud, tak ak mas moznost premeraj si to, ale asi to bude tym. Cast vedenia som mal v prdeli. Takze zpajkovat, obehnut izolackou, premerat a frci to... Teda toto bol moj problem...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

Zadne okna please Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadne okna please   Zadne okna please Icon_minitime13/5/2009, 10:02

tak ma napadlo, nemas nahodou zapnutu poistku proti otvoreniu? to stredne tlacidlo medzi tymi, ktorymi ovladas okna na palubke

Zadne okna please Okna
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Zadne okna please Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zadne okna please   Zadne okna please Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zadne okna please
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zadne elektricke okna vada...
» G3 elektricke okna
» Stresne okno "siber"

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: