| Havarijna poistka | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Havarijna poistka 12/5/2009, 12:15 | |
| ahojte all... mam taku otazocku:
O kolko sa havarijna poistka znizuje alebo zvisuje ked sa pridavaju casom tuningove nove dielce? lebo ja som golfa kupil ako seriovku, a uz od vtedy ako som uzatvoril poistku som donho dal, predne a zadne new svetla, folie, vyfuk, alarm, predna maska,...atd,atd...ale problem je to ze nemam od kazdeho dielcu uz fakturu alebo doklad o cene...ako mam teraz postupovat mam nahlasit poistovni ze mam nove dielce? co budu potrebovat? ake doklady?... Ako je to potom pri nahradzani skody..? vyplatia mi viac,
a ties som k autu dostal len jeden kluc, aj to obycajny nevystrelovaci, neskor som si dokupil vystrelovak a teraz mam dva. Ako pri tomto postupuje poistovna pri kradezi auta..? lebo vraj pindaju a nechcu vyplatit poistku ked nemas vsetky (3x) kluce u seba...a ked som pri kupe dostal len jeden tak co..?
Dik za vsetky info | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Havarijna poistka 18/5/2009, 19:24 | |
| cafko,...len chcem doplnit otazocku,..aby som nezakladal novu temu: mam problem, rodicom sa prasklo predne sklo na aute a najradsej by sme to vyriesili cez poistku, dalo by sa v poistovni nahlasit ze ja som siel prednimi a frkol im odomna kamienok do okna..? alebo to nieje mozne pretoze som rodinny prislusnik...
Dakujem za odpovede...
Naposledy upravil Marshall_G_IV dňa 18/5/2009, 20:19, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
vw5sport Vodič
Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 216 Auto : vw golf5 2.0 TDI 103kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Havarijna poistka 18/5/2009, 19:50 | |
| co to za ciripacku tam mas? jasne da sa (myslim sklo), ale v dalsom obdobi bude poistka o trochu vacsia lebo sa to bude brat ako poistna udalost. | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
| Predmet: Re: Havarijna poistka 18/5/2009, 20:21 | |
| ono by sa mali kratit potom dake bonusi za beznehodove obdobie asi nie..? ale nemala by sa o vela navisit...aby ma to potom nevyslo drahsie ako nove sklo | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Havarijna poistka 18/5/2009, 21:08 | |
| neviem ako to je teraz s tym ze si siel pred nimi a odfrklo ti od auta.Lebo do nedavna bolo tak ze od auta si nedostal nic ked.Musel ti to idfrknut od vozika..... No ale potom ked nahlasis tak sa tebe zvisi poistka (stratis bonus,alebo sa znizi)..... Co sa tyka tych dokupovanych a vymenenych dielov tak ked nemas doklad o kupe a faktury tak potom nahlasis v poistovny ze si menil diely a ze chces ich dopoistit.Kedze nemas blocky k tomu tak ti bude musiet znova nofotit auto cele a novu zmluvu(novu verziu). | |
|
| |
trinity Vodič
Registrácia : 07.08.2007 Počet príspevkov : 286 Auto : GIV, Passat, ... Bydlisko : Žilina
| Predmet: Re: Havarijna poistka 19/5/2009, 15:02 | |
| predne sklo ide z PZP (povinne zmluvne poistenie) skodcu a nestraca sa nijaky bonus. nie je dobre ked je to rodinny prislusnik. pozadaj radsej kamarata alebo suseda. nebude ho to nic stat, ani nepride o bonus. | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
| Predmet: Re: Havarijna poistka 19/5/2009, 15:27 | |
| a koli comu by to nemohol byt rodinny prislusnik..? ved ja mam vlastne auto, ony maju vlastne auto,..ja si platim zvlast poistku ony si platia zvlast poistku,...co moze byt stoho ked sa to nahlasi na mna..? | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
| Predmet: Re: Havarijna poistka 19/5/2009, 22:14 | |
| este otazocka ohladom havarijnej poistky: a ked mam alarm namontovany svojpomocne nie firmou nebude potom poistka dako ukratena pri ukradnuti auta, alebo nebodaj pri vyhoreni,...alebo ked si daco ine namontujem svojpomocne co sa vztahuje pod elektroinstalaciu (napriklad nedavno instalovane spetaky M3 spolu zo smerovkami) tam je to ako pri napriklad vyhoreni...? nebudu sa obhanat tym ze mi poistku neviplatia za to ze som nemal doklad od servisu ze mi to montoval..? a ze preto mi to vyhorelo...?ak ma dakto skusenosti pls poradte. | |
|
| |
trinity Vodič
Registrácia : 07.08.2007 Počet príspevkov : 286 Auto : GIV, Passat, ... Bydlisko : Žilina
| Predmet: Re: Havarijna poistka 20/5/2009, 14:36 | |
| - Marshall_G_IV napísal:
- a koli comu by to nemohol byt rodinny prislusnik..? ved ja mam vlastne auto, ony maju vlastne auto,..ja si platim zvlast poistku ony si platia zvlast poistku,...co moze byt stoho ked sa to nahlasi na mna..?
rodinny prislusnit to byt moze, na to je tam samostatna kolonka, ked budes vyplnovat dotaznik, akurat sa nevyhnes presetrovaniu | |
|
| |
trinity Vodič
| Predmet: Re: Havarijna poistka 20/5/2009, 14:39 | |
| - Marshall_G_IV napísal:
- este otazocka ohladom havarijnej poistky: a ked mam alarm namontovany svojpomocne nie firmou nebude potom poistka dako ukratena pri ukradnuti auta, alebo nebodaj pri vyhoreni,...alebo ked si daco ine namontujem svojpomocne co sa vztahuje pod elektroinstalaciu (napriklad nedavno instalovane spetaky M3 spolu zo smerovkami) tam je to ako pri napriklad vyhoreni...? nebudu sa obhanat tym ze mi poistku neviplatia za to ze som nemal doklad od servisu ze mi to montoval..? a ze preto mi to vyhorelo...?ak ma dakto skusenosti pls poradte.
ak nemas vyucny list a odbornu sposobilost na takyto zasah, tak ti napr. pri poziary auta poistne nebude uhradene ... dokonca hrubo porusujes vyhlasku a moze ti byt odobrane osvedcenie a nasledne aj technicky preukaz ... | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
| Predmet: Re: Havarijna poistka 20/5/2009, 15:25 | |
| no pekne, a rodny list mi zobrat nechcu..? ako nech sa nikto nehneva ale tak do servisu by som si urcite nikdy montovat alarm nedal...a este za taku cenu ako vypytali (15000sk) tak a ked im poviem ze som papiere od servisu stratil..? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Havarijna poistka | |
| |
|
| |
| Havarijna poistka | |
|