VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Havarijna poistka

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime12/5/2009, 12:15

ahojte all... mam taku otazocku:

O kolko sa havarijna poistka znizuje alebo zvisuje ked sa pridavaju casom tuningove nove dielce? lebo ja som golfa kupil ako seriovku, a uz od vtedy ako som uzatvoril poistku som donho dal, predne a zadne new svetla, folie, vyfuk, alarm, predna maska,...atd,atd...ale problem je to ze nemam od kazdeho dielcu uz fakturu alebo doklad o cene...ako mam teraz postupovat mam nahlasit poistovni ze mam nove dielce? co budu potrebovat? ake doklady?... Ako je to potom pri nahradzani skody..? vyplatia mi viac,

a ties som k autu dostal len jeden kluc, aj to obycajny nevystrelovaci, neskor som si dokupil vystrelovak a teraz mam dva. Ako pri tomto postupuje poistovna pri kradezi auta..? lebo vraj pindaju a nechcu vyplatit poistku ked nemas vsetky (3x) kluce u seba...a ked som pri kupe dostal len jeden tak co..?

Dik za vsetky info
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime18/5/2009, 19:24

cafko,...len chcem doplnit otazocku,..aby som nezakladal novu temu:
mam problem, rodicom sa prasklo predne sklo na aute a najradsej by sme to vyriesili cez poistku, dalo by sa v poistovni nahlasit ze ja som siel prednimi a frkol im odomna kamienok do okna..? alebo to nieje mozne pretoze som rodinny prislusnik...

Dakujem za odpovede...

Naposledy upravil Marshall_G_IV dňa 18/5/2009, 20:19, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
vw5sport
Vodič
Vodič
vw5sport

Male
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 216
Auto : vw golf5 2.0 TDI 103kw

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime18/5/2009, 19:50

co to za ciripacku tam mas?Smile
jasne da sa (myslim sklo), ale v dalsom obdobi bude poistka o trochu vacsia lebo sa to bude brat ako poistna udalost.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime18/5/2009, 20:21

ono by sa mali kratit potom dake bonusi za beznehodove obdobie asi nie..? ale nemala by sa o vela navisit...aby ma to potom nevyslo drahsie ako nove sklo Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime18/5/2009, 21:08

neviem ako to je teraz s tym ze si siel pred nimi a odfrklo ti od auta.Lebo do nedavna bolo tak ze od auta si nedostal nic ked.Musel ti to idfrknut od vozika..... Mad
No ale potom ked nahlasis tak sa tebe zvisi poistka (stratis bonus,alebo sa znizi).....

Co sa tyka tych dokupovanych a vymenenych dielov tak ked nemas doklad o kupe a faktury tak potom nahlasis v poistovny ze si menil diely a ze chces ich dopoistit.Kedze nemas blocky k tomu tak ti bude musiet znova nofotit auto cele a novu zmluvu(novu verziu).
Návrat hore Goto down
trinity
Vodič
Vodič
trinity

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 286
Auto : GIV, Passat, ...

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime19/5/2009, 15:02

predne sklo ide z PZP (povinne zmluvne poistenie) skodcu a nestraca sa nijaky bonus. nie je dobre ked je to rodinny prislusnik. pozadaj radsej kamarata alebo suseda. nebude ho to nic stat, ani nepride o bonus.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime19/5/2009, 15:27

a koli comu by to nemohol byt rodinny prislusnik..? ved ja mam vlastne auto, ony maju vlastne auto,..ja si platim zvlast poistku ony si platia zvlast poistku,...co moze byt stoho ked sa to nahlasi na mna..?
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime19/5/2009, 22:14

este otazocka ohladom havarijnej poistky: a ked mam alarm namontovany svojpomocne nie firmou nebude potom poistka dako ukratena pri ukradnuti auta, alebo nebodaj pri vyhoreni,...alebo ked si daco ine namontujem svojpomocne co sa vztahuje pod elektroinstalaciu (napriklad nedavno instalovane spetaky M3 spolu zo smerovkami) tam je to ako pri napriklad vyhoreni...? nebudu sa obhanat tym ze mi poistku neviplatia za to ze som nemal doklad od servisu ze mi to montoval..? a ze preto mi to vyhorelo...?ak ma dakto skusenosti pls poradte. Wink
Návrat hore Goto down
trinity
Vodič
Vodič
trinity

Male

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime20/5/2009, 14:36

Marshall_G_IV napísal:
a koli comu by to nemohol byt rodinny prislusnik..? ved ja mam vlastne auto, ony maju vlastne auto,..ja si platim zvlast poistku ony si platia zvlast poistku,...co moze byt stoho ked sa to nahlasi na mna..?

rodinny prislusnit to byt moze, na to je tam samostatna kolonka, ked budes vyplnovat dotaznik, akurat sa nevyhnes presetrovaniu Wink
Návrat hore Goto down
trinity
Vodič
Vodič
trinity

Male

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime20/5/2009, 14:39

Marshall_G_IV napísal:
este otazocka ohladom havarijnej poistky: a ked mam alarm namontovany svojpomocne nie firmou nebude potom poistka dako ukratena pri ukradnuti auta, alebo nebodaj pri vyhoreni,...alebo ked si daco ine namontujem svojpomocne co sa vztahuje pod elektroinstalaciu (napriklad nedavno instalovane spetaky M3 spolu zo smerovkami) tam je to ako pri napriklad vyhoreni...? nebudu sa obhanat tym ze mi poistku neviplatia za to ze som nemal doklad od servisu ze mi to montoval..? a ze preto mi to vyhorelo...?ak ma dakto skusenosti pls poradte. Wink

ak nemas vyucny list a odbornu sposobilost na takyto zasah, tak ti napr. pri poziary auta poistne nebude uhradene ... dokonca hrubo porusujes vyhlasku a moze ti byt odobrane osvedcenie a nasledne aj technicky preukaz ...
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime20/5/2009, 15:25

no pekne, a rodny list mi zobrat nechcu..? Very Happy ako nech sa nikto nehneva ale tak do servisu by som si urcite nikdy montovat alarm nedal...a este za taku cenu ako vypytali (15000sk) Very Happy Very Happy tak a ked im poviem ze som papiere od servisu stratil..?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Havarijna poistka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Havarijna poistka   Havarijna poistka Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Havarijna poistka
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: