VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Demontáž palivovej nádrže...

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Z-aciatocnik
Autoškolák
Autoškolák
Z-aciatocnik

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.12.2008
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT

Demontáž palivovej nádrže... Empty
OdoslaťPredmet: Demontáž palivovej nádrže...   Demontáž palivovej nádrže... Icon_minitime9/5/2009, 12:33

Môže mi niekto napísať nejaký popis ako na to? Pozeral som aj múdru knihu, ale tam som nič také nenašiel...
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž palivovej nádrže...   Demontáž palivovej nádrže... Icon_minitime9/5/2009, 21:00

Zospodu nadrže daš dole 3 skrutky,ktore držia tu pasovinu,nou je vlastne ukotvena.Ale najskor si odskrutkuj jednu skrutku pod vekom nadrže.To je čo sa tyka uchytenia snad všetko,len neviem ako ti to pojde ponad napravu,ja jed som ju daval dole,mal som napravu demontovanu.
Návrat hore Goto down
Z-aciatocnik
Autoškolák
Autoškolák
Z-aciatocnik

Male
Registrácia : 16.12.2008
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž palivovej nádrže...   Demontáž palivovej nádrže... Icon_minitime10/5/2009, 07:40

No to o tej naprave, to som si vsimol. Nemas nejaky jednoduchy navodik ako s nou dole? Ide to s vraku, takze to nemusi byt nejak setrne, ale zas aby zostala cela..
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž palivovej nádrže...   Demontáž palivovej nádrže... Icon_minitime10/5/2009, 12:34

Prave som si to bol ešte raz pozriet,a vlastne s napravou by si teoreticky nemal robit nič,nadrž konči zaroven napravou,takže po odskrutkovani a odpojeni čerpadla pod vekom v kufri,je to prakticky vec vyklučkovania s hrdlom nadrže.A hlavne ju vyprazdni pred demontažou Laughing
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Demontáž palivovej nádrže...   Demontáž palivovej nádrže... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Demontáž palivovej nádrže...
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: