VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

novy člen

Goto down 
+7
Lucko
Tyouko
joy_pu
nikibad
lupo
MuFFin0
Nagasaki
11 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
VikiT
Vodič
Vodič
VikiT

Male
Registrácia : 06.10.2009
Počet príspevkov : 238
Auto : VW GOLF IV 1.6SR, 74 kW

novy člen - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: novy člen   novy člen - Stránka 2 Icon_minitime18/11/2010, 23:54

noo tiez rozmyslam ze kupim tie krytky, a lepil si si to sam? Ak hej tak podla coho? len tak od oka? A cim?
Návrat hore Goto down
Nagasaki
Vodič
Vodič
Nagasaki

Male
Registrácia : 04.04.2009
Počet príspevkov : 157
Auto : VW Golf 5 Tdi

OdoslaťPredmet: Re: novy člen   novy člen - Stránka 2 Icon_minitime19/11/2010, 00:26

lepil som to sam, krytky som kupil normalne vo vw predajni tusim 14€ kus, dal som to streknut do farby, pozrel som si na nete kde su umiestnene origo ostreky a nalepil priesvitnym silikonom...vypadalo to ako keby tam boli od vyroby
Návrat hore Goto down
VikiT
Vodič
Vodič
VikiT

Male
Registrácia : 06.10.2009
Počet príspevkov : 238
Auto : VW GOLF IV 1.6SR, 74 kW

OdoslaťPredmet: Re: novy člen   novy člen - Stránka 2 Icon_minitime19/11/2010, 11:04

tak da sa na nete pozret ze kde su umiestnene ale das obidve rovnako? Ci si to dajak meral? A silikon to udrzi?
Návrat hore Goto down
Nagasaki
Vodič
Vodič
Nagasaki

Male
Registrácia : 04.04.2009
Počet príspevkov : 157
Auto : VW Golf 5 Tdi

OdoslaťPredmet: Re: novy člen   novy člen - Stránka 2 Icon_minitime19/11/2010, 11:28

ked uvidis na ulici golfa s origo ostrekovacmi si pozres kde to ma byt, alebo stiahnes z netu nejake foto a podla toho nalepis,obidve su rovnako, robil som to od oka mozno tam bola odchylka par mm, ale ked som sa predto postavil vypadalo autenticky ak si si neni isty tak si to aj pomeraj Wink ..silikon co som pouzil drzal ako pribyty ked zaschol tak som ho celou silou otestoval Very Happy toho by som sa nebal, potom len zacisti okraje aby to nevypadalo ze to je lepene a mozes jazdit trocha kludnejsie
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: novy člen   novy člen - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

novy člen
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» moj novy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: