VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
misko566
Začiatočník
Začiatočník
misko566

Registrácia : 11.01.2009
Počet príspevkov : 28

Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie Empty
OdoslaťPredmet: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie   Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie Icon_minitime3/5/2009, 22:03

Co vy na to?

Za symbolicku sumu by som dokazal oficialne zajednat asfaltovu plochu (modelarske letisko)

Je to sukromny pozemok nikto nam tam nic nemoze a aj tak nam to dedincani stale nicia autami.

Dlzka je cca 300m to je dvojprudovka perfektna na sprinty sice kratka ale lepsie ako drotom do oka.

Plus velka plocha kde sa da spravit slalom cca 100x100m

Mozno tu drahu poznate je to letisko plevnik. Chodieva tam vela ludi sa vyblbnut a ani netusia ze je to na zalobu pretoze je to sukromny pozemok.

Naposledy upravil misko566 dňa 5/5/2009, 07:21, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie   Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie Icon_minitime3/5/2009, 23:59

hej ja to tam poznam kusok odtial mame chatu a ako maly som tam chodil na biku:)
ale sa mi zda ze je to tam dost prasne, teda ze tan povrch by trebalo predtym asi dat do kupy aby to tam nesmykalo...

inak fajn miesto
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
misko566
Začiatočník
Začiatočník
misko566

Registrácia : 11.01.2009
Počet príspevkov : 28

OdoslaťPredmet: Re: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie   Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie Icon_minitime4/5/2009, 07:24

Prasne to je iba ked tam plevnicani ked je blato navlacia hlinu.

Ale ak cches dat do kupy ja budem velmi rad:)

Ja som tam kedysi robil sprinty je to dost kratke bo musis aj brzdit ledva som zaradil 3 a uz som musel brzdit.

Ak mate niekto napad na lepsie miesto tak sem s nim.

Cosi som pocul zevraj aj na hricovskom letisku sa da nejaka plocha lahko zajednat ale to som len pocul.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie   Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Zrazy/Akcie-
Prejdi na: