misko566 Začiatočník
Registrácia : 11.01.2009 Počet príspevkov : 28
| Predmet: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie 3/5/2009, 22:03 | |
| Co vy na to?
Za symbolicku sumu by som dokazal oficialne zajednat asfaltovu plochu (modelarske letisko)
Je to sukromny pozemok nikto nam tam nic nemoze a aj tak nam to dedincani stale nicia autami.
Dlzka je cca 300m to je dvojprudovka perfektna na sprinty sice kratka ale lepsie ako drotom do oka.
Plus velka plocha kde sa da spravit slalom cca 100x100m
Mozno tu drahu poznate je to letisko plevnik. Chodieva tam vela ludi sa vyblbnut a ani netusia ze je to na zalobu pretoze je to sukromny pozemok.
Naposledy upravil misko566 dňa 5/5/2009, 07:21, celkom upravené 1 krát. | |
|
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie 3/5/2009, 23:59 | |
| hej ja to tam poznam kusok odtial mame chatu a ako maly som tam chodil na biku:) ale sa mi zda ze je to tam dost prasne, teda ze tan povrch by trebalo predtym asi dat do kupy aby to tam nesmykalo...
inak fajn miesto | |
|
misko566 Začiatočník
Registrácia : 11.01.2009 Počet príspevkov : 28
| Predmet: Re: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie 4/5/2009, 07:24 | |
| Prasne to je iba ked tam plevnicani ked je blato navlacia hlinu.
Ale ak cches dat do kupy ja budem velmi rad:)
Ja som tam kedysi robil sprinty je to dost kratke bo musis aj brzdit ledva som zaradil 3 a uz som musel brzdit.
Ak mate niekto napad na lepsie miesto tak sem s nim.
Cosi som pocul zevraj aj na hricovskom letisku sa da nejaka plocha lahko zajednat ale to som len pocul. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Autoslalom Pre zaciatocnikov PB, Puchov Okolie | |
| |
|