VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Číra optika - zápis do TP?

Goto down 
+2
zuzko
golfmannCL
6 posters
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Číra optika - zápis do TP? Empty
OdoslaťPredmet: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime3/5/2009, 20:05

Mno takže ešte potrebujem vediet ak by som si chcel nahodiť číru optiku na golfa , mám na mysli angel ayes čiže s neonom či je potrebné zapísať tieto svetlá to TP.. alebo môžem fungovať aj bez toho. .zatila dik
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime4/5/2009, 07:32

svetla sa do TP nedavaju len musia mat ,,E-cko to je znacka ja neviem preco ale vyzaduju to
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Vek : 41
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime4/5/2009, 08:26

Ecko je kod EU unie ktory vyjadruje ze prislusny produkt poskytuje vykonávanie skúšok pre schvaľovanie technickej spôsobilosti typov ...
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime4/5/2009, 14:58

seven72 napísal:
Ecko je kod EU unie ktory vyjadruje ze prislusny produkt poskytuje vykonávanie skúšok pre schvaľovanie technickej spôsobilosti typov ...
Aha no dobre takze nemali by ma buzerovat policajti zato hej?. Nebudu to brat ako tuningovy doplnok?. Lebo tiez len tak spojleri nemôzem nametať na auto. Nehcel by som to kupit a potom zmontovať dole. Nieje to 200 korunova zalezitost predsa. no.. 
Návrat hore Goto down
Adamec21
Vodič
Vodič
Adamec21

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.03.2008
Počet príspevkov : 223
Auto : VW Golf IV 1.8 GTI (UpgradE)

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime4/5/2009, 18:22

spravne nie 200 korunova ale 200 eurova Twisted Evil
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime4/5/2009, 19:03

http://www.k-tuning.cz/504/predni-svetla-angel-eyes-pro-vw-golf-ii-83-91-cerne.html
ak myslíš toto nemal by byť problém , sú homologované.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime4/5/2009, 22:08

SABREX napísal:
http://www.k-tuning.cz/504/predni-svetla-angel-eyes-pro-vw-golf-ii-83-91-cerne.html
ak myslíš toto nemal by byť problém , sú homologované.
No ano to som pozeral tieto lampy ale chromove. v pohode podla mna vyzeraju.. a velmi nad nimi spekulujem.. este sa musim presvedcit naozaj o tom ci nemusia byt v technickom lebo ma inak drbne  tu naraz
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime5/5/2009, 01:07

Nie urcite ti ich ani nikto do technickeho nezapise jednoducho sa to neda... Len musia mat homologizaciu ako spomenul sabrex.... alebo TUV-cko... v podstate je to to iste..
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime5/5/2009, 15:20

01lukasss01 napísal:
Nie urcite ti ich ani nikto do technickeho nezapise jednoducho sa to neda... Len musia mat homologizaciu ako spomenul sabrex.... alebo TUV-cko... v podstate je to to iste..
Aha no tak to som rad.. urcite ich kupim
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Číra optika - zápis do TP?   Číra optika - zápis do TP? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Číra optika - zápis do TP?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zapis kolies do TP

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: