golfmannCL Pretekár
Registrácia : 27.12.2008 Počet príspevkov : 338 Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)
| Predmet: Ako zapojiť pridavné dialkové svetlá..? 3/5/2009, 08:15 | |
| Ahojte golfmani, no mam taky dotaz kupil som si 4svetlovu masku s pridavnými dialkovými svetlami a teraz mi chodi množstvo zapojeni po rozume ako ich zapojiť. Myslim že najjednoduchší spôsob by bol zapojiť ich paralelne voči dilakovým svetlám bočńym ale neviem potom by ich tak nežhavilo asi no.. a neviem či by to nebol aveľká záťaž na vodiče, ikeč je tam hruba kablovačka ale aj tak sa mi to nezdá. Alebo napojiť to cez dalšiu poistku a zopinať to relatkami alebo tranzistorom alebo podobnou sučiastkou. Dik za navrhy a rady. | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Ako zapojiť pridavné dialkové svetlá..? 3/5/2009, 14:22 | |
| ..nazdar.ja to mam tiez zapojene paralelne na bocne,resp.len prepojene,tusim to tak bolo origo,takze v pohode...sice teraz nemam pretoze mam len dvojsvetlovu masku:-) | |
|
golfmannCL Pretekár
Registrácia : 27.12.2008 Počet príspevkov : 338 Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)
| Predmet: Re: Ako zapojiť pridavné dialkové svetlá..? 3/5/2009, 16:39 | |
| - gabesz0102 napísal:
- ..nazdar.ja to mam tiez zapojene paralelne na bocne,resp.len prepojene,tusim to tak bolo origo,takze v pohode...sice teraz nemam pretoze mam len dvojsvetlovu masku:-)
No tak to nevem či to tak bolo origo.. ale skusim to urobiť dakym inym spôsobom.. asi no.. ale dik za pripomineku:-) | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Ako zapojiť pridavné dialkové svetlá..? | |
| |
|