| Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para | |
|
|
Autor | Správa |
---|
TABIK Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 06.04.2009 Počet príspevkov : 56
| Predmet: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 1/5/2009, 22:46 | |
| Vec sa ma tak : vyteka chladiaca kvapalina. dost vela, pri pomalej jazde ostava na ceste mokry pasik. Stale treba dolievat. Chladic je OK aj hadice od chladica k motoru. Ked pustim kurenie tak mi z vetrakov ide para(vypary chladiacej kvapaliny) A ked mam zohriaty motor a vypnem ho tak sa z vetrakov ozyva ako keby bublanie vody. Co to ma byt ? vie niekto poradit ? Co stym? | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 1/5/2009, 22:51 | |
| Deravý radiator, prevdepodobne... | |
|
| |
Daniello Autoškolák
Vek : 45 Registrácia : 03.11.2008 Počet príspevkov : 119 Auto : GOLF IV VARIANT TDI ALH Bydlisko : Košice
| |
| |
hunterdk Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 10.12.2008 Počet príspevkov : 61 Auto : Golf III 1.9 TD variant Bydlisko : Kraľovany
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 2/5/2009, 11:38 | |
| - Runcajz napísal:
- Deravý radiator, prevdepodobne...
Asi tak. Mne robilo presne to isté, hlavne tá para z vetrákov. | |
|
| |
Johny Pretekár
Vek : 53 Registrácia : 26.03.2008 Počet príspevkov : 410 Auto : Golf III 1,9D Bydlisko : SENICA , TEL 0918 144033
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 2/5/2009, 15:39 | |
| radiator kurenia , neviem na G3 som ho ešet namal dole ale na G1 to bolo v pohode , veľa zdaru | |
|
| |
yurik Pretekár
Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 588 Auto : VeeDub in da house
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 2/5/2009, 19:40 | |
| na G3 treba dat von z auta palubku...mala rada: ked v interieri povolis vsetky skrutky a stale nepojde, tak zvonka ju drzia este dve matky pod tymi ciernymi plastmi pod stieracmi | |
|
| |
TABIK Autoškolák
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 2/5/2009, 20:48 | |
| Dik . Dobra rada. Len este stale zvazujem ci to mam dat do servisu....Neviem ci to zvladnem ale rad by som to robil sam lebo v servise to ktovie ako spravia..... Nie je na fore niekto z okolia ZH co by mi pomohol ? Ale druha vec je , ze ta voda je trochu mastna... A kamarat mi dal taky typ , ze to moze byt aj vadne tesnenie hlavy...nechapem , preco je v tej vode aj olej. | |
|
| |
spider-wifi Vodič
Vek : 39 Registrácia : 21.03.2008 Počet príspevkov : 240 Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex Bydlisko : MT
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 2/5/2009, 21:14 | |
| - TABIK napísal:
- Dik . Dobra rada. Len este stale zvazujem ci to mam dat do servisu....Neviem ci to zvladnem ale rad by som to robil sam lebo v servise to ktovie ako spravia..... Nie je na fore niekto z okolia ZH co by mi pomohol ? Ale druha vec je , ze ta voda je trochu mastna... A kamarat mi dal taky typ , ze to moze byt aj vadne tesnenie hlavy...nechapem , preco je v tej vode aj olej.
Ak je vo vode aj olej moze to byt aj tesnenie pod hlovou..skus pozret ci na zatke oleja na motore nieje para alebo nieco co nieje cisty olej | |
|
| |
yurik Pretekár
Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 588 Auto : VeeDub in da house
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 5/5/2009, 21:54 | |
| ta voda musi byt mastna, ved je to chladiaca kvapalina riedena destilkou... | |
|
| |
TABIK Autoškolák
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 5/5/2009, 22:01 | |
| Uz som to rozobral. Ako sa mam dostat ku tomu radiatoru ? Prosim poradte rychlo. nemozem prist na to ako vybrat kurenie. kde to mam rozoberat ? | |
|
| |
TABIK Autoškolák
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para 23/5/2009, 22:53 | |
| Uz to mam hotove. Poradil som si sam. Ale aj tak dakujem za pomoc niektorych clenov. Najhorsia robota na svete. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para | |
| |
|
| |
| Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para | |
|