VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para

Goto down 
+3
Daniello
Runcajz
TABIK
7 posters
AutorSpráva
TABIK
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 35
Registrácia : 06.04.2009
Počet príspevkov : 56

Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Empty
OdoslaťPredmet: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime1/5/2009, 22:46

Vec sa ma tak : vyteka chladiaca kvapalina. dost vela, pri pomalej jazde ostava na ceste mokry pasik. Stale treba dolievat. Chladic je OK aj hadice od chladica k motoru. Ked pustim kurenie tak mi z vetrakov ide para(vypary chladiacej kvapaliny) A ked mam zohriaty motor a vypnem ho tak sa z vetrakov ozyva ako keby bublanie vody. Co to ma byt ? Shocked vie niekto poradit ? Co stym?
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime1/5/2009, 22:51

Deravý radiator, prevdepodobne...
Návrat hore Goto down
Daniello
Autoškolák
Autoškolák
Daniello

Male
Vek : 45
Registrácia : 03.11.2008
Počet príspevkov : 119
Auto : GOLF IV VARIANT TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime2/5/2009, 09:30

TABIK napísal:
Vec sa ma tak : vyteka chladiaca kvapalina. dost vela, pri pomalej jazde ostava na ceste mokry pasik. Stale treba dolievat. Chladic je OK aj hadice od chladica k motoru. Ked pustim kurenie tak mi z vetrakov ide para(vypary chladiacej kvapaliny) A ked mam zohriaty motor a vypnem ho tak sa z vetrakov ozyva ako keby bublanie vody. Co to ma byt ? Shocked vie niekto poradit ? Co stym?

VODNY KAMEŇ!!! Very Happy
Návrat hore Goto down
hunterdk
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 46
Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 61
Auto : Golf III 1.9 TD variant

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime2/5/2009, 11:38

Runcajz napísal:
Deravý radiator, prevdepodobne...

Asi tak. Mne robilo presne to isté, hlavne tá para z vetrákov.
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime2/5/2009, 15:39

radiator kurenia , neviem na G3 som ho ešet namal dole ale na G1 to bolo v pohode , veľa zdaru
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime2/5/2009, 19:40

na G3 treba dat von z auta palubku...mala rada: ked v interieri povolis vsetky skrutky a stale nepojde, tak zvonka ju drzia este dve matky pod tymi ciernymi plastmi pod stieracmi
Návrat hore Goto down
TABIK
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime2/5/2009, 20:48

Dik . Dobra rada. Len este stale zvazujem ci to mam dat do servisu....Neviem ci to zvladnem ale rad by som to robil sam lebo v servise to ktovie ako spravia..... Nie je na fore niekto z okolia ZH co by mi pomohol ? Ale druha vec je , ze ta voda je trochu mastna... A kamarat mi dal taky typ , ze to moze byt aj vadne tesnenie hlavy...nechapem , preco je v tej vode aj olej.
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male
Vek : 39
Registrácia : 21.03.2008
Počet príspevkov : 240
Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime2/5/2009, 21:14

TABIK napísal:
Dik . Dobra rada. Len este stale zvazujem ci to mam dat do servisu....Neviem ci to zvladnem ale rad by som to robil sam lebo v servise to ktovie ako spravia..... Nie je na fore niekto z okolia ZH co by mi pomohol ? Ale druha vec je , ze ta voda je trochu mastna... A kamarat mi dal taky typ , ze to moze byt aj vadne tesnenie hlavy...nechapem , preco je v tej vode aj olej.
Ak je vo vode aj olej moze to byt aj tesnenie pod hlovou..skus pozret ci na zatke oleja na motore nieje para alebo nieco co nieje cisty olej
Návrat hore Goto down
http://www.autoconnect.sk
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime5/5/2009, 21:54

ta voda musi byt mastna, ved je to chladiaca kvapalina riedena destilkou...
Návrat hore Goto down
TABIK
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime5/5/2009, 22:01

Uz som to rozobral. Ako sa mam dostat ku tomu radiatoru ? Prosim poradte rychlo. nemozem prist na to ako vybrat kurenie.
kde to mam rozoberat ?
Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Snmka088kopie
Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Snmka093kopie
Návrat hore Goto down
TABIK
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime23/5/2009, 22:53

Uz to mam hotove. Poradil som si sam. Ale aj tak dakujem za pomoc niektorych clenov. Najhorsia robota na svete.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para   Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vyteká chladiaca kvapalina - z vetrákov ide para
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» chladiaca kvapalina G12 a G12+
» chladiaca kvapalina G12 a G12+
» Chladiaca kvapalina...
» Chladiaca kvapalina

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: