VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?

Goto down 
+9
MIWOGOLF
tdk
jssimko
KIRO
Matko11
ivco85
Lucko
djpetersnv
Ssemo
13 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Ssemo
Začiatočník
Začiatočník
Ssemo

Male
Registrácia : 29.01.2009
Počet príspevkov : 4
Auto : VW GOLF IV 1.6 16V

Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Empty
OdoslaťPredmet: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime29/4/2009, 11:58

caute, mam dovezeneho IV golfa s climatronicom s talianskym navodom,nerozumiem ani k.... ich hatlanine Surprised) tak sa chcem opytat, ci sa da na tom pustit nasavanie vzduchu zvonku,alebo musi byt stale zapnuta klima ?? dakujem za rady
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime29/4/2009, 12:17

mam to doma teraz som v KE vecer ti to poslem na mail ak ma niekto nepredbehne
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime29/4/2009, 12:17

a vypln si profil laskavo a nezabudni na mail
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime29/4/2009, 13:05

ked ti na climatroniku svieti ECON tak ti ide iba z vonku-klima je vypnuta. ked ti tam ECON nesvieti vtedy ide klima.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime29/4/2009, 13:16

Lucko napísal:
ked ti na climatroniku svieti ECON tak ti ide iba z vonku-klima je vypnuta. ked ti tam ECON nesvieti vtedy ide klima.
jaky je mudry ked som ho to naucil... tongue
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime29/4/2009, 13:57

ivco85 napísal:
Lucko napísal:
jaky je mudry ked som ho to naucil... tongue

no ved oto tu ide,teraz to mozem ja ucit a potom on atd... rendeer
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime29/4/2009, 22:41

....hmmm... tak tak... ja som tiez nad tym maturoval a potom som sa spytal kamosa, ktoremu to vysvetlil mechanik.....:-D:-D
Návrat hore Goto down
Ssemo
Začiatočník
Začiatočník
Ssemo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime5/5/2009, 22:13

ja sa polepsim Surprised) a chalani, diky moc vsetkym
Návrat hore Goto down
KIRO
Začiatočník
Začiatočník
KIRO

Male
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 31
Auto : Golf IV 1.8T 20V GTi (AGU)

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/5/2009, 20:31

toto som ani ja nevedel. som si myslel ze sa to asi neda. dik moc
Návrat hore Goto down
jssimko
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 05.02.2009
Počet príspevkov : 29

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime6/6/2009, 22:40

A keď si zapnem len fukár vrch a nohy a sám si upravím rýchlosť ventilátora, vtedy vypne prestáva svietiť či už auto alebo econ, znamená to tiež že ide len fukár alebo ide automatika? Dik za odpoveď
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 11:35

ked ti nepise econ je v prevadzke klima...ak sa mylim nech ma niekto opravi Smile
Návrat hore Goto down
MIWOGOLF
Pretekár
Pretekár
MIWOGOLF

Male
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 351
Auto : VW Golf Mk4 1.9tdi 6.6kw

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 13:14

je to tak ja som minule vypol econ a zapla sa vrtula klimi v predu.... a Ssemo ty mas vybavu highline?ja mam mam pozri mojho golfa.
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 13:19

inac chalani aj vam to tak robi, ze ked mate uplne vypnuty climatronik a vypnete motor.. napr. vecer..... a rano zapnete klucik, tak sa automaticky zapne climatronik na AUTO a 22 stupnov....????? to tak ma byt???? alebo ma nieco zle????
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 19:28

mne to urcite nerobi
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 21:06

ani mne sa automaticky nezapne,ked vypnem vecer a rano nastatrtujem tak je stale vypnuta .....

jssimko napísal:
A keď si zapnem len fukár vrch a nohy a sám si upravím
rýchlosť ventilátora, vtedy vypne prestáva svietiť či už auto alebo
econ, znamená to tiež že ide len fukár alebo ide automatika? Dik za
odpoveď
...ked nesvieti ani econ ani auto tak klima bezi.No a mne ked mam zanute econ a nastvim si fukanie hore,dole, aj rychlost ventilatora tak sa mi econ nevypne......tak neviem ako sa to tebe same vypina scratch
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 23:02

hmm.. tak neviem... a co by tam teda mohlo byt zle????? ked auto stoji iba kratko nejaku hodinku, tak sa nezapne... ale ked dlhsie... ako napr. celu noc... tak potom hej.... netusim co to moze byt....
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 23:09

tdk napísal:
ked ti nepise econ je v prevadzke klima...ak sa mylim nech ma niekto opravi Smile
presne tak to je..
ak svieti auto alebo nic..vtedy klima ide...sak si logicky kuknite ludia na otacky ze ked sa roztoci klima kompresor co to s nimi urobi..teda nehovorim ze u vsetkych motorizacii..ale vacsinou jj
co sa tyka toho zapinania auto...pokial navypnes zapalovanie v polohe rezimu auto nie je dovod aby pri nastarovani v nom klima bola....mozno by nebolo na skodu to pichnut....da sa urobit aj diagnostika klimy..ale je to trochu dementne vyriesene...
ja osobne som rezim auto v zivote nepouzil...
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime7/6/2009, 23:16

nooo to som ani ja nepochopil ten rezim.... lebo ked je zapnuty, tak akonahle prepnem ze chem na nohy alebo na okno.... alebo uberiem ventilatoru tak sa mi vypne AUTO.... takze mi podstata toho usla.... Very Happy:D... a skusal som aj tu diagnostiku cez climatronic, a tam neukazalo ziadne chyby... ale to asi nediagnostikovalo climatronic... alebo ano???
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime8/6/2009, 08:21

rezim auto je v pohode predsa. malo by ti to automaticky udrziavat teplotu aku si nastavis...ked ides x tisic km zo slovenska az na nejake pobrezie vtedy sa to hodi o to viac....
Návrat hore Goto down
Ssemo
Začiatočník
Začiatočník
Ssemo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime11/7/2009, 01:30

mne to spravi sem-tam a tiez neviem preco
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?   Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ako pustím nasávanie vzduchu z vonku?
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» nejdu z vonku otvorit soplujazdcove dvere
» Ventilator vzduchu?
» VAHA VZDUCHU
» Vaha vzduchu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: