VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nedrží voľnobeh

Goto down 
+2
spider-wifi
lubkaG3
6 posters
AutorSpráva
lubkaG3
Začiatočník
Začiatočník
lubkaG3

Female
Registrácia : 28.04.2009
Počet príspevkov : 6
Auto : golf 3 individual

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime29/4/2009, 09:57

Ahojte chcem sa spytat motor mi nedrzi volnobeh...ked pribrzdim na krizovatke a stlacim spojku rucicka otacok klesne az na 200a potom vybehne na 700...casto mi skape motor...plus sa mi zohreje motor na 90 stupnov a neskor klesne voda na 70stupnov...neviete poradir co to moze byt?mam golf 1.4 benzin 55kw rv.96 dakujem
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male
Vek : 39
Registrácia : 21.03.2008
Počet príspevkov : 240
Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime29/4/2009, 09:59

lubkaG3 napísal:
Ahojte chcem sa spytat motor mi nedrzi volnobeh...ked pribrzdim na krizovatke a stlacim spojku rucicka otacok klesne az na 200a potom vybehne na 700...casto mi skape motor...plus sa mi zohreje motor na 90 stupnov a neskor klesne voda na 70stupnov...neviete poradir co to moze byt?mam golf 1.4 benzin 55kw rv.96 dakujem
s tym volnobehom kukni motorcek volnobehu a ta teplota moze robit zly snimac teploty motora(vody) a ak je zly tak moze sposobovat aj nerovnomerne otacky volnobehu
Návrat hore Goto down
http://www.autoconnect.sk
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime29/4/2009, 11:29

Neni to nahodou 1.4 44kw? ta voda - moze byt este hotovy "O"-kruzok na termostate alebo vyskoceny taky plast v nom.. proste ze je pootvoreny a auto napr. v meste mas 90st. a mimo spadne na 70st.... a ten volnobeh treba vycistis klapku a nastavit vagom.... to aspon mal otec na svojom Pole take problemy
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime29/4/2009, 12:59

K tomu termostatu: staci kupit novy a vymenit nieje to draha polozka.. A tie otacky ako pisal kolega staci demontovat vypucovat tech benzinom alebo liehom alebo niecim podobnym.. a nastavit VAGom.. Ale najskor by som doporucoval skocit na ten VAG a potom poriesil pucovanie... Je dost mozne ze na tej klapke je spatny motorcek naklapanie klapky tak potom bude treba kupit novu... 
Návrat hore Goto down
lubkaG3
Začiatočník
Začiatočník
lubkaG3

Female

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime29/4/2009, 16:19

dakujem vyskusam Smile
Návrat hore Goto down
lubkaG3
Začiatočník
Začiatočník
lubkaG3

Female

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime8/5/2009, 17:28

bola som na kompe a pise chyba klapka...jazdim natom skoro kazdy den a njak to prestalo uz to tak nerobi?co treba rozobrat a ako?a vypucovat?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime9/5/2009, 02:31

lubkaG3 napísal:
bola som na kompe a pise chyba klapka...jazdim natom skoro kazdy den a njak to prestalo uz to tak nerobi?co treba rozobrat a ako?a vypucovat?
ked by si obetovala trochu casu dobehni na zahorie a mame tu sikovnych majstrov a aj vag Cool ...ze Lukas? Wink
Návrat hore Goto down
lubkaG3
Začiatočník
Začiatočník
lubkaG3

Female

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime12/5/2009, 13:48

to mame aj my tu v ba Smile
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime12/5/2009, 13:51

hehe, baciluss uz rozhadzuje siete...ale musis ty ist za nou, ne ze ona nech dojde, ked chces, aby mal pribeh aj happy end Very Happy
Návrat hore Goto down
lubkaG3
Začiatočník
Začiatočník
lubkaG3

Female

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime13/5/2009, 10:42

Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Nedrží voľnobeh Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nedrží voľnobeh   Nedrží voľnobeh Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nedrží voľnobeh
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: