VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vysoká teplota

Goto down 
+4
jey-r
misobelko
baciluss
klickop
8 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

Vysoká teplota - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime21/1/2008, 19:43

Už vážne uvažujem o výmene celého motora už sa aj po dákom ohliadam
Návrat hore Goto down
jey-r
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 21.11.2007
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime27/1/2008, 17:57

ja mam tiez 1,6 55 kW, mne sa prehrieval motor, ked som mal hladinu vody v nadrzke presne medzi ryskami, postupne som prisiel na to, ze ked je hladina na minime alebo mierne pod, tak vsetko ide bez problemov a rucicka sa mi vzdy presne zastavi na 90-ich stupnoch a dalej uz nejde... Je to trochu divne, ale u mna to funguje...
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime27/1/2008, 17:59

hmmm zaujimava finta
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2008, 10:04

No skúsim to s tou vodou na minime. Včera som vyhodil termostat a ešte raz to skúsim či nebude chyba len v ňom a nie v čerpadle ako mi vravel mechanik .
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Vek : 41
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime2/2/2008, 13:30

zdravim pani, tiez mam 1.6 ale tu silnejsiu a mam/nemam problem lebo termostat mam stale otvoreny nakolko je asi k.o. a tiez sa nevedel zohriat a aj ked som ho zohrial na mieste pri jazde klesol na 65-75C a vsimol som si ze kapanek viac zerie.nemal som cas ho vymenit tak som supol cierny koberec pred chladic a vsetko ok nech mu robim akokolvek zle nad 90 som ho nikdy nedostal.2 vrtule a stale otvoreny.ale chystam sa ho konecne vymenit..
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime2/2/2008, 13:33

a ozaj k tomu tvojmu problemu.vodu nepapa nahodou?hadice mas v pohode?nie su moc tvrde ked ho zohrejes?
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime24/2/2008, 09:21

mam kamosa co mal podobny problem ako ty.ked sme robili skusobnu jazdu pri kupe golfa bola teplota 105-110 a to som mu ani nestupil poriadne.typek co mu to predaval vraj "mechanik" mu tvrdil ze to blbne iba cidlo a stoji par korun ale zaujimave bolo ze k autu pri predaji dal aj tesnenie pod hlavu.to povodne bolo K.O. a kamos ho napriek tomu kupil lebo sa mu moc lubil.ale to je jedno.vcera som konecne vymenil moj termostat a dost som nadaval ked som zistil ze je zasity medzi klimovym a servovym cerpadlom.musel som zhodit servo aby som sa tam dostal ale teraz krasne drzi teplotu a spotreba klesla.spoko
Návrat hore Goto down
Myscho
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 37
Registrácia : 07.10.2007
Počet príspevkov : 8
Auto : VW GOLF III 1.9TDI

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime15/3/2008, 11:57

Mal som ten istý problém. Skúšal som všetko možné ale nakoniec mi pomohol výbrus hlavy a tesnenie pod hlavou. Keď vravíš že máš 240k km tak by sa to zišlo zrejme aj tebe.
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime15/3/2008, 20:01

Chlapci, napadla ma ešte jedna vec. Na chladiči vetrák by mal pracovať na dve polohy. Čiste teoreticky by mohol v tvojom prípade točiť iba prvú polohu... Presne si to už nepametám, ale asi by bolo tiež vhodné premerať či ti točí aj druhá poloha... Vyššejšie otáčky...
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime16/3/2008, 16:11

problém s vodou je vyriešený bolo celkom napadrť rozbité vodné čerpadlo
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime18/3/2008, 13:55

Ajejo... Aby to potom chladilo... affraid
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vysoká teplota   Vysoká teplota - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vysoká teplota
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» vysoka teplota motora:(
» Golf 3 2.0 GTI 16v 150PS vysoka spotreba
» VYSOKA SPOTREBA

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: