| Autoklúče na Golf IV | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 11.01.2008 Počet príspevkov : 28 Auto : VW Golf IV , 99. 1,4 . Brmm brmmmm Bydlisko : B.S.J.
| Predmet: Autoklúče na Golf IV 11/1/2008, 13:13 | |
| Zdravim Mam takyto problem: Kupil som si Golfika IV z dovozu. mam k nemu len rezervny klucik. mam central. Kupil som si Dialkove ovladanie. Su to vyskakovacky. Ale problem je v tom, ze musim mat na tom kluci aj cip. Zial, nemam v dokumentoch Karticku s pinom. tympadom si musim nechat nejako nacipovat CIP a pripojit na Kluc. Neviete mi s tym poradit?? Da sa nejako skopirovat ten cip? alebo nejako nacipovat na nove?? neviete kde sa to da spravit? a kolko to stoji?? Dikesss PS: pOprosim info na mail: rammpa@rammpa.sk | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 11/1/2008, 18:02 | |
| cau, jasne, da sa to.. lenze ty mas aj cip v tom kluci ze? inak by si nenastartoval. Znamena ze ti staci dat vybrusit planzety na vyskakovackach a naprogramovat cip podla bacillusovho navodu, ktory najdes tuna na stranke.. opravte ma niekto ak sa mylim | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 11/1/2008, 18:14 | |
| - R.A.m.m.P.a. napísal:
- Zdravim
Mam takyto problem: Kupil som si Golfika IV z dovozu. mam k nemu len rezervny klucik. mam central. Kupil som si Dialkove ovladanie. Su to vyskakovacky. Ale problem je v tom, ze musim mat na tom kluci aj cip. Zial, nemam v dokumentoch Karticku s pinom. tympadom si musim nechat nejako nacipovat CIP a pripojit na Kluc. Neviete mi s tym poradit?? Da sa nejako skopirovat ten cip? alebo nejako nacipovat na nove?? neviete kde sa to da spravit? a kolko to stoji??
Dikesss PS: pOprosim info na mail: rammpa@rammpa.sk
Ahoj pisem to sem schvalne lebo toto forum tu na to vlastne je aby aj ostatni vedeli ak by mali podobny problem. Takze nedavno som menil komplet zamky a robil som to tak ze chip z povodneho kluca som krvopotne vydoloval a dal do origo vyskakovacky. Tym padom mam jeden funkcny kluc a druhy necham nakodovat. Neviem aku mas tu vyskakovacku ale myslim ze by mala mat v sebe uz nenakodovany chip alebo aspon miesto na ulozenie chipu. Ked si nedockavy tak prehod chip ako ja alebo si daj oba kluce niekde nakodovat. VW, SKODA, alebo lepsi autoservis. Predpokladam ze ich mas aj nevybrusene takze este aj zamecnika musis na to zohnat. A este by si si mohol do profilu dopisat odkial si aby ti ludia ktory mozno nebyvaju daleko od teba mohli pomoct. | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 11/1/2008, 18:15 | |
| | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 11.01.2008 Počet príspevkov : 28 Auto : VW Golf IV , 99. 1,4 . Brmm brmmmm Bydlisko : B.S.J.
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 14/1/2008, 16:08 | |
| Som rychly, bo mi to moderator presunul sem, a stale som cekoval , kde je moj dotaz. citam to vseto az teraz. Takze uz som si dal vybrusit planzety, a stary cip mam v jednej vyskakovacke, som asi zrucny , a Ako hovorim, ze to citam az terazm spravil som to co ste tu pisali. takze musim nejako nacipovat cip na ten dalsi kluc. On nema v sebe cip. takze musim to nejako spravit.. myslite ze mi to spravia v hocijakom VW servise?? bo ja nemam kod ani PIn k tomu , takze myslim, ze to bude problem. bud to precipuju, alebo neviem. Neviem, ci je lahke skopirovat cip. Jo hosi zatial dikes. Uz viem kde mi dali moj prispevok. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 14/1/2008, 17:41 | |
| S tym prehadzovanim prispevku ...to je moj zakrok... Trosku som s tym mal starosti ale uz viem ako to nabuduce spravim bezbolestne. Vsechno je jednou poprve Tak k tomu cipovaniu. Riesim to prave tiez a dnes som dostal blizsie info.Vid FAQ
Naposledy upravil dňa 15/1/2008, 21:06, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 15/1/2008, 20:41 | |
| Super. To je v poho . Len mi mal niekto dat vediet, ze sa to presuva niekam inam. Ja som to potom hladal ako taky Vdaka za info. Skusim to pozriet aj ja. Takze VIN, a ID budikov. musim to pozriet. A potom hned budem kontaktovat VW. Hej, to pocitam, ze to moze byt cca 1 000skk, Ked som bol vybrusovat ten kluc v klucovej sluzbe, tak ten predajca, ze ak viem PIN, tak mi tam da novy cip a nakoduje tam to cislo, a potreboval aj autak,. No uvidim ako t obude pokracovat. keby si mal tiez nejake poznatky , tak napis. zatial cusss | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 15/1/2008, 21:05 | |
- Super.
To je v poho . Len mi mal niekto dat vediet, ze sa to presuva niekam inam. Ja som to potom hladal ako taky Vdaka za info. Skusim to pozriet aj ja. Takze VIN, a ID budikov. musim to pozriet. A potom hned budem kontaktovat VW. Hej, to pocitam, ze to moze byt cca 1 000skk, Ked som bol vybrusovat ten kluc v klucovej sluzbe, tak ten predajca, ze ak viem PIN, tak mi tam da novy cip a nakoduje tam to cislo, a potreboval aj autak,.
No uvidim ako t obude pokracovat.
keby si mal tiez nejake poznatky , tak napis.
zatial cusss No som rad ze si sa zorientoval a nasiel tuto temu Takze upraveny navod je vo FAQ...Nakolko kodovanie immo je dost chulostiva zalezitost radsej sa obracaj s kodovanim na VW alebo sam seba alebo overenych ludi. Akonahle bude niekto neoprevneny vediet ID cislo tvojho Immo tak tvoje auto je v ohrozeni. Nechcem sa tymto nikoho dotknut ale nesmies verit niekomu kto sa sprava ako keby ani muchu nezabil a hadze na teba usmev a tavri sa ako kamarat
Naposledy upravil dňa 23/1/2008, 20:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 17/1/2008, 11:03 | |
| Prosim precitajte si FAQ ohladom kodovania klucov Doslo ku zmene a docasne je 2. cast navodu neplatna. Viac vo FAQ | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 23/1/2008, 20:14 | |
| Nejake novinky ohladom kodovania IMMO chipu...vid FAQ | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 24/1/2008, 10:40 | |
| A kde to tam je? som to pozeral, su tam len tie stare. čo som uz oslepol?, sorry, fakt to nevidim. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 24/1/2008, 14:28 | |
| |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 24/1/2008, 16:08 | |
- A kde to tam je? som to pozeral, su tam len tie stare.
čo som uz oslepol?, sorry, fakt to nevidim. Je to v tom povodnom prispevku...zmenil sa druhy bod navodu. | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 27/1/2008, 18:28 | |
| JJ, to som tam videl. len ma nenapadlo ze je to nove, ked to bolo asi v strede prispevkov. Ozaj, skusal si to?? myslis, ze staci len nakodovat cez dvere, a potom mozem aj starovat s tym klucom?? | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| |
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 27/1/2008, 20:41 | |
- JJ, to som tam videl. len ma nenapadlo ze je to nove, ked to bolo asi v strede prispevkov.
Ozaj, skusal si to?? myslis, ze staci len nakodovat cez dvere, a potom mozem aj starovat s tym klucom??
Chlapci...este raz si to precitajte a dosledne. IMMO(imobilizer) je nieco ine ako DO(dialkove ovladanie). DO sa da nakodovat cez dvere. Strcis kluc do dveri a postupujes podla navodu. Immo potrebijes kodovat cez VAG-COM alebo autorizovany servis alebo niekoho kto na to ma kabel. Podmienkou uspechu je vediet PIN budikov. Nemylte si to. Ak som to napisal nepochopitelne tak mi povedzte a prepisem to. Dopredu sa ospravedlnujem ak som to napisal zle ale nemyslim si. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 31/1/2008, 13:39 | |
| Ak sa veci budu odvijat dobre tak budeme mat kabel na nakodovanie kluca Ale este to nejaky cas potrva. | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 31/1/2008, 14:37 | |
| Ako to myslis? budes mat kabel na nakodovanie? no super, a to u vas v MA? | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 1/2/2008, 10:16 | |
| Ano tu v MA. Budem ho robit sam Len cakam na nejake veci od jedneho chlapca. AJ diagnostiku som si robil sam. | |
|
| |
R.A.m.m.P.a. Začiatočník
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV 1/2/2008, 12:13 | |
| Tak to by som ta mohol navstivit. mam to kusok. aj tak tam musim ist buduci tyzden za jednym typkom, co cisti interieri. takze by si to fakt vedel spravit?? no to je parada, aspon nemusim ist do servisu. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Autoklúče na Golf IV | |
| |
|
| |
| Autoklúče na Golf IV | |
|