VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pomoc s Magicarom

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
mcelroy
Autoškolák
Autoškolák
mcelroy

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.04.2009
Počet príspevkov : 75
Auto : VW Golf 1,9TDI 74KW, 101PS, AXR

pomoc s Magicarom Empty
OdoslaťPredmet: pomoc s Magicarom   pomoc s Magicarom Icon_minitime17/4/2009, 00:33

caute, kupil som golfa, je v nom aj magicar... problem je, ze vobec netusim aky a ani to ako sa pouziva(byvaly majitel ho pouzival len na odomykanie a zamykanie auta), nemam ani manual ani nic... ovladac je typ RF2W, nasiel som k nemu manual, ale moc mi nepomohol... ide o to, ze neviem, co znamenaju veci, ktore sa na nom spustaju ako napriklad Timer, auto, valet a podobne... a uz duplom neviem, kde sa nastavuju a ako... skusal som hladat na nete, ale je tam toho dost malo... ma to niekto v aute a vie mi poradit? zatial zvladam odomykanie a pustenie alarmu na dialku, inak nic Sad
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

pomoc s Magicarom Empty
OdoslaťPredmet: Re: pomoc s Magicarom   pomoc s Magicarom Icon_minitime17/4/2009, 13:56

no navrhujem zajst za nejakym predajcom co predava magicar a podla typu zohnat manual,mas tam dialkovy start v tom zrejme,nacasovanie startu/(zohriat auto v zime),dochladenie turba(turbotimer) a kopec inych veci najlepsie je zohnat presny manual.Podla ovladaca mas bud 3000 alebo 3300 tak prefotit s toho manual,nejaky predajca bude urcite ochotny Very Happy

Naposledy upravil nikibad dňa 17/4/2009, 20:15, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

pomoc s Magicarom Empty
OdoslaťPredmet: Re: pomoc s Magicarom   pomoc s Magicarom Icon_minitime17/4/2009, 14:50

ja mam magicar ked daco potrebujes tak sa ozvi mam aj manual iba potrebujem od teba jedno typ alebo aspon foto ovladacky Wink
Návrat hore Goto down
vlenko
Začiatočník
Začiatočník
vlenko

Registrácia : 29.06.2007
Počet príspevkov : 29

pomoc s Magicarom Empty
OdoslaťPredmet: Re: pomoc s Magicarom   pomoc s Magicarom Icon_minitime18/4/2009, 18:07

Tu si to stiahni, len najdi tvoj typ.
http://www.arli.sk/autoalarm/magicar9000b.html
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

pomoc s Magicarom Empty
OdoslaťPredmet: Re: pomoc s Magicarom   pomoc s Magicarom Icon_minitime18/4/2009, 19:31

auto je funkcia ktora ti odomkne auto pri urcitom priblizeni sa ku nemu a zamkne pri oddialeni, potom tam mas funkciu passive to je ze sa automaticky zamkne po dakom case,.. (len si daj pozor aby si si nenechal kluce v aute Smile ) a timer je na pravidelne startovanie na urcity cas,...funkciu auto zapinas podrzanim I timer neviem presne to nepouzivam, a este tam mas funkcie ako sledovanie auta ked zatlacis IV tam ti zmeria teplotu v aute a ked 3x tusim zatlacis rychlo za sebou IV tak ti zmeria na baterke volty, potom tam mas aj dialkovy start ten sa aktyvuje podrzanim II, ale musis tam mat nastavene to ze aj ked vypnes klucik pri zapnutom motore tak auto vrci az kym nezavres vsetky dvere a nevystupis s auta, (to koli tomu aby si nechal neutral ked ides s auta)... ak som sa v dacom zmylil opravte ma Wink

P.S: odfot ovladac a posli to sem...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

pomoc s Magicarom Empty
OdoslaťPredmet: Re: pomoc s Magicarom   pomoc s Magicarom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pomoc s Magicarom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Pomoc s Magicarom
» nejaky "servisak" v BA?
» Pomoc !
» pomoc
» POMOC

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: