VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ako vam hazde iskry?

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male
Vek : 39
Registrácia : 21.03.2008
Počet príspevkov : 240
Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex

ako vam hazde iskry? Empty
OdoslaťPredmet: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime16/4/2009, 21:42

skusal som pripojit sviecku priamo na kabel a oprel som ju o kostru ze ako bude iskryt a ako som kukal tak istru nehadze rovnomerne na tri elektrody ale len na jednu ako pride(a je taka mala iskra)....nieje to chyba?..mate skusenosti Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://www.autoconnect.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime16/4/2009, 21:52

nie je dolezite ako hadze iskry..ale ako startuje...
mas neake problemy s nastartovanim motora?? ked si toto skusal??
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime16/4/2009, 21:55

Mas to v poriadku. Hadze iskru tam,kde ma najlepsie podmienky na preskok. bom
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime16/4/2009, 23:06

bo mi ide tak nerovnomerne motor a neviem co to robi ale niekedy ide pekne. Robilo mi najprv to ze mi nachcelo nastartovat. No nastartovalo ale dusilo na nizkych otackach 200 a ked som dupol na plyn tak zdochlo. Skontroloval som palivo a palivo dodavalo tak som pozrel iskrenie. AJ to islo ale nechcelo sa dostat do otacok az ked som nechal trocha dusit motor na nizkych otackach kym sa trocha zohrial naskosil potom poriadne ako ma a aj vytacat uz isiel. Tak som kupil snimac otacok do rozdelovac(hallov snimac) a som to prehodil. zatial ide ale uvidim zajtra ci naskoci hned motor. Ale som to testoval a som presiel par km a zacalo trochu sklbat. Ked som vypol motor a nastartoval tak to prestalo robit Mad
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime16/4/2009, 23:20

neriad sa tym ako hadze iskru na vzduchu. ine to je ked je pod tlakom vo valci. na vzduchu bude hadzat dobre a vo valci to nebude stacit a moze robit problemy scratch
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime16/4/2009, 23:24

JOJO 7312 napísal:
neriad sa tym ako hadze iskru na vzduchu. ine to je ked je pod tlakom vo valci. na vzduchu bude hadzat dobre a vo valci to nebude stacit a moze robit problemy scratch
no ved prave ci ta mala iskra potom dobre isrki vo valci
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime17/4/2009, 09:49

spider-wifi napísal:
bo mi ide tak nerovnomerne motor a neviem co to robi ale niekedy ide pekne. Robilo mi najprv to ze mi nachcelo nastartovat. No nastartovalo ale dusilo na nizkych otackach 200 a ked som dupol na plyn tak zdochlo. Skontroloval som palivo a palivo dodavalo tak som pozrel iskrenie. AJ to islo ale nechcelo sa dostat do otacok az ked som nechal trocha dusit motor na nizkych otackach kym sa trocha zohrial naskosil potom poriadne ako ma a aj vytacat uz isiel. Tak som kupil snimac otacok do rozdelovac(hallov snimac) a som to prehodil. zatial ide ale uvidim zajtra ci naskoci hned motor. Ale som to testoval a som presiel par km a zacalo trochu sklbat. Ked som vypol motor a nastartoval tak to prestalo robit Mad
toto su priznaky toho ze treba urobit komplet servis..teda vsetky filtre, sviecky..kable k nim..vycistit klapku...atd.
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime17/4/2009, 12:16

ivco85 napísal:
spider-wifi napísal:
toto su priznaky toho ze treba urobit komplet servis..teda vsetky filtre, sviecky..kable k nim..vycistit klapku...atd.
sviecky nove, kable druhe, filtre povymienane(palivovy, vzduchovy), skrtiaca klapka cela vycistena technickym benzinom,.new hallov snimac v rozdelovaci, novy palec,viko rozdelovaca vycistene, premerane.....
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime17/4/2009, 13:07

hmm..tak to je zaujimave....
aky to je rocnik?? skusit spravit diagnostiku...
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime17/4/2009, 13:27

ivco85 napísal:
hmm..tak to je zaujimave....
aky to je rocnik?? skusit spravit diagnostiku...
je to 94 diagnostika nebola robena zatial
Návrat hore Goto down
igi8
Autoškolák
Autoškolák
igi8

Vek : 45
Registrácia : 18.07.2007
Počet príspevkov : 117
Auto : golf III 1,6 55kw

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime17/4/2009, 16:03

Dufam ze ti ten hallov snimac pomohol aspon v tom, o com sme sa bavili predtym.Start a tak.
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime18/4/2009, 11:25

igi8 napísal:
Dufam ze ti ten hallov snimac pomohol aspon v tom, o com sme sa bavili predtym.Start a tak.
zatialmi to ide v pohode ako som to vymenil nespravilo to zatial tak dufam ze uz nespravi bounce ale mi sem tam sklbe ale som vymenil sviecky za stare a na nich to ide lepsie zeby mi predali nespravne v obchode Mad Mad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ako vam hazde iskry?   ako vam hazde iskry? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ako vam hazde iskry?
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: