VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

ostrekovače - nestriekajuuuu

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

ostrekovače - nestriekajuuuu Empty
OdoslaťPredmet: ostrekovače - nestriekajuuuu   ostrekovače - nestriekajuuuu Icon_minitime16/4/2009, 13:14

motorček funguje, hadičky nie su upchate, skontroloval som, voda tečie, len cez tie umelinky už nie, vymenit a bude to??? alebo iny chyba može byt?? ???? dikeeas
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovače - nestriekajuuuu   ostrekovače - nestriekajuuuu Icon_minitime16/4/2009, 20:49

Baty napísal:
motorček funguje, hadičky nie su upchate, skontroloval som, voda tečie, len cez tie umelinky už nie, vymenit a bude to??? alebo iny chyba može byt?? ???? dikeeas

..ja som mal podobný problém ak sa to problémom vobec dá nazvať..:-) odmontuj tie ostrekovače,(len bacha aby si to neurval,je to len umela hmota)....,myslím tým tie umelé čudá na kapote,a daj ich do vody s octom,znie to blbo ja viem ale ocot je najlepši na vodný kameň...voda može byt aj trocha teplá no nie až tak horúca,síce roztopiť by ti to nemalo:-)mne to pomohlo...odvtedy funguje ako má...ale možeš skúsiť aj nejakou welmi tenko ihlou ten otvorček prepichnúť,prečistiť....
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovače - nestriekajuuuu   ostrekovače - nestriekajuuuu Icon_minitime17/4/2009, 10:08

s ihlou som skuuussal, nikde to nevyzeralo upchateeee, islo pekne lahko, ......skusim ten ocot, hehe
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovače - nestriekajuuuu   ostrekovače - nestriekajuuuu Icon_minitime17/4/2009, 14:52

prefuknut vzduchom a bude to ok
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovače - nestriekajuuuu   ostrekovače - nestriekajuuuu Icon_minitime18/4/2009, 11:00

citrodeko vo vode, striekol som striekačkou, prefukol a už striekaju ako dive, dikeees
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: ostrekovače - nestriekajuuuu   ostrekovače - nestriekajuuuu Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ostrekovače - nestriekajuuuu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: