VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vzduchovy filter hruska

Goto down 
+6
vaclavko
zuzko
Lucko
baciluss
djpetersnv
karadic 1
10 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
vaclavko
Začiatočník
Začiatočník
vaclavko

Male
Vek : 44
Registrácia : 16.04.2010
Počet príspevkov : 7
Auto : golf 2 1.8gti

vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 13:39

ved ja tam mam filter,len neviem,ci je ten moj problem vo filtri,alebo vahe vzduchu Sad mal som tam aj katalizator,ale ten uz je prec,myslel som,ze to robi on Sad
Návrat hore Goto down
karadic 1
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 08.04.2009
Počet príspevkov : 28
Auto : vw golf 2 1,8 66 kw syncro

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 18:38

tak to neni filtrom ked tam ho mas v boxe mne kolisu otacky ale iba ked bezi na volnobech ale to je koli vzducovej klapke a trebalo by ju vycistit
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 22:21

karadic 1 napísal:
tak to neni filtrom ked tam ho mas v boxe mne kolisu otacky ale iba ked bezi na volnobech ale to je koli vzducovej klapke a trebalo by ju vycistit

...viac veci je kvoli comu mozu otacky kolisat,napr.lambda sonda,ked mas kat....ale to sa uz rozoberalo tu Wink
Návrat hore Goto down
vaclavko
Začiatočník
Začiatočník
vaclavko

Male

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 23:51

no ved,nemam ho:) mne nekolisu,mne mne to robi,ked pridam,tak nic a az potom to pride Smile dnes som si dal semafor a povedal som si,ze do 70kmh,ale chalan zacal akurat dost pridavat pri 70kmh a mne sa to zasa zaseko a prehral som Sad hneva ma to,ked by som mohol a nemozem Sad moju golfinu dal dole megan 1.4 16v a to sa mi nestava Smile Smile Smile
Návrat hore Goto down
vaclavko
Začiatočník
Začiatočník
vaclavko

Male

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime20/6/2010, 23:53

vw mam rad Very Happy
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime21/6/2010, 17:22

vaclavko napísal:
no ved,nemam ho:) mne nekolisu,mne mne to robi,ked pridam,tak nic a az potom to pride Smile dnes som si dal semafor a povedal som si,ze do 70kmh,ale chalan zacal akurat dost pridavat pri 70kmh a mne sa to zasa zaseko a prehral som Sad hneva ma to,ked by som mohol a nemozem Sad moju golfinu dal dole megan 1.4 16v a to sa mi nestava Smile Smile Smile

..tak potom niektory zo vstrekov ti odchadza Neutral
Návrat hore Goto down
karadic 1
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime21/6/2010, 22:30

precisti palec co hadze iskru na rozdelovaci aj rozdelovac alebo chybny kabel alebo pipka mne to robil rozdelovac bol taky opaleny ze ani iskry nechcel hadzat dvakrat som ostal pred kruhacom na hanbu
Návrat hore Goto down
karadic 1
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime21/6/2010, 22:32

mne sa to nestava na semafore ze ma niekto necha syncro je syncro odpich poraženy
Návrat hore Goto down
jimike
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 29.10.2007
Počet príspevkov : 8
Auto : golf II

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime24/6/2010, 19:33

Mne robilo nieco podobne, ale len na studeno. Ked som nastartoval, musel som ho nechat chvilu bezat na volnobeh cca 3min a bolo vsetko ok. Nemal som problem s dusenim motora... Proste ked som sa pohol na studeno, dobrzdil som do krizivatky a vybral som rychlost, automaticky mi to zdochlo. Ked som spravil par kilometrov, bez zastavenia tak to bolo v pohode a aj ked som mu pridal, tak problem nebol ziadny. Filter tam mam v boxe K&N
Návrat hore Goto down
karadic 1
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime25/6/2010, 18:43

tak ten je dobry filter
Návrat hore Goto down
mirci8666
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 22.06.2010
Počet príspevkov : 23
Auto : vw golf 1,6gtd 59kW

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime27/6/2010, 11:32

sak ta hruska sa ma asi tak raz za tyzden podlatoho kolko sa ide prat
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vzduchovy filter hruska   vzduchovy filter hruska - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vzduchovy filter hruska
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» vzduchovy filter
» vzduchovy filter
» G4 FILTER VZDUCHOVY
» Sportovy vzduchovy filter
» sportovy vzduchovy filter

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: