VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?

Goto down 
3 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime18/1/2008, 21:52

zatial mi nic neposlali len papiere z obhliatky mam a tam daco je co vypisat musim a odnest do poistovne..ale kedy tak to neviem ked vysetrovanie este nie je ukoncene
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime19/1/2008, 12:47

a vies mi povedat co su to za tlaciva
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime19/1/2008, 14:18

uplatnenie nahrady za skodu--- tak sa vola to tlacivo...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime19/1/2008, 16:58

aha. a co sa tyka toho vysetrovania chod za nehodovkarom co bol na mieste nehody a daj si vypracovat predbeznu relaciu a tu zanes do poistovne.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime20/1/2008, 18:56

nemozem chodit vonku-zakazane vychadzky mam..ale dnes mi volal policajt a zacina sa tovysetrovanie..koncom mesiaca ho aj uzavrie
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime20/1/2008, 19:15

sorry zas som zabudol a nemas tam koho poslat?

inak ze hovoril koncom mesiaca to je pekne ale zo skusenosti viem ze sa to lahko pretiahne.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:31

sewas.. asi ako dlho sa caka na peniaze z poistovne nevies??? teraz chcem kupit Golfa 4 ale 1.9TDI asi 66kw z roku 99 ma asi 150000 km nabeh.. za cca 200000SK oplati sa??je vo vybave a velmi zachovaly
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:34

aka je to vybava? ma servisnu knizku? dovoz alebo je zo slovenska? Ak nema servisnu pozor na najazdene km. isto bude mat viac. Ak ho budes brat treba ho riadne prevetrat nech vies ci je turbo dobre najlepsie zobrat zo sebou niekoho s VAG-om.

Naposledy upravil dňa 24/1/2008, 14:40, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:40

Posilňovač riad., ABS, Airbag 4X Centrál, El. zrkadlá, Rádio/CD+MP3, Manuálna klimatizácia, El. predné a zadné okná Hliníkové disky, Imobilizér, Tažné zariadenie, Tónované sklá 17-elektrony dovezeny na SK SPZ cierna metaliza
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:41

podla popisu to vyzera lakavo. ma k tomu servisku? treba sa previezt a vyskusat ako je na tom turbo
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:44

asi nema servisnu ale aj interier zachovali a pod.. asi skocim skusit ale este neviem... asi aku spotrebu ma??? aj ked ho pritlacim Smile) kolko km asi vydzi turbo ak vies??
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:48

vsetko je zavisle na tom ako sa o to predchadzajuci majitel staral. interier mal aj kolega pekny a zistili sme ze auto ma uz 240tis. intro ide lahko vymenit.

spotreba 4,5 az 6 ked som na takom jazdil.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:50

ako a kde zistim prave km???
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 14:55

ak bol pravidelne servisovany u VW tak by sa dal vyziadat duplikat servisnej stoji 500sk.
ak ma Canovu elektriku da sa zistit aj tak presny stav tachometra. proste ide obnovit povodnu hodnotu.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2008, 16:59

neni to zla ponuka, akurat ze ked nema servisnu knizku tak naozaj nevies co kedy bolo menene a co kedy moze odist, cize priprav sa na dalsie naklady ako vymena rozvodov, oleja a bohvie co vsetko este.. riesim teraz ten isty problem, a stoji to este kopec penazi
cize je to 8-9 rocne TDI a zalezi fakt kto na tom jazdil a ci ho nekatoval. kupovat starsi diesel je vzdy risk. takze poriadne si to premysli, aby si neskor nelutoval.

inak je to trendline, comfortline alebo highline?
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime25/1/2008, 13:53

comfort line je vraj ze Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime25/1/2008, 19:09

bol si ho uz prebehnut
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2008, 16:24

nee este som ho neskusal nemam akosi cas aj na peniaze cakam
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime17/3/2008, 11:13

ako tuto temu vymazem????????
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime19/3/2008, 16:52

ty nijako na to su tu moderi Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: