| Napojenie sobwoofera na origo radio | |
|
+4dedusko apophis element666 Matej Belej 8 posters |
Autor | Správa |
---|
Matej Belej Začiatočník
Vek : 32 Registrácia : 06.04.2009 Počet príspevkov : 3 Auto : VW Golg V Bydlisko : Medzilaborce
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 6/4/2009, 22:13 | |
| no ahoj ja som tu novyy nemohly by ste mi nejako dat vediet ako sa do golfa V da napojit suboffer na vstavane radio je tam niekde vystup alebo nieco take,?? dikkk | |
|
| |
element666 Pretekár
Vek : 36 Registrácia : 15.09.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW Bydlisko : KA
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 6/4/2009, 22:42 | |
| tak ja ti stym nepomozem. ale kto by vedel tak by sem mohol napisat. ? teda vyzva da sa aj na vstavane radio subac?? | |
|
| |
apophis Pilot
Vek : 42 Registrácia : 07.05.2008 Počet príspevkov : 952 Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina Bydlisko : BA
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 7/4/2009, 08:18 | |
| dal som to do novej temy, snad to nevadi ja to tak v GIV mam. mam este povodne radio GAMMA a mam tam subac. su 2 moznosti. bud je tam signalovy vystup a pridava sa len jedna "cokoladka" z ktorej uz mas cinche, alebo sa to da na vystupy repro napojit, ak ma zosilnovac taku moznost. ja mam audison SRx1 a ten mal oba tieto typy vstupov. este by bolo dobre napisat ktore radio mas. | |
|
| |
dedusko Začiatočník
Registrácia : 21.01.2009 Počet príspevkov : 19 Auto : GOLF 5 1,9TDI 77kw Bydlisko : BA
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 8/4/2009, 21:52 | |
| noo ahoj ja mam v GOLFE V na original radiu napojeny zosilovač a z toho idu kable do sobwoofera noo ale vyvody zo zadu niesu ziadne na origos radiu ,musis dokupit taku vecicku co ti bude tahat zvuk z kablou noo ale ja to mam a je to skvele hlavne nemusim vyberat panel a ta sradna stoji cca 300sk zistim ti ako sa to vola ....kamos mi to montoval ;-)) noo teraz taky co robia z hudbou a kvalitou by mi dali...a budu ti hovorit ze to nieje kvalita ale ideto heh ;-)
| |
|
| |
djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 8/4/2009, 22:00 | |
| ano je to tak ako vravis ak na vstup zosilovaca davas vystup zo zosilovaca co je v radiu tak z toho nikdy nebude extra kvalitny zvuk aj napriek tomu ze je zosik na to stavany, ale myslim ze pre bezneho uzivatela to nieje problem a zasa origo radio tam fasne tak ci tak najlepsie /dizajnovo/ | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 8/4/2009, 22:08 | |
| ak tam nemas vystup na subak tak bud si kupis zosik s vysokourovnovymi vstupmi-v tom pripade potiahnes od zadnych repro kabliký do zosiku.(aktiv tuby maju zvýcajne vysokourovnovy vstup-highinput) Inac sa da tak ze si kupis prevodnik s vysok.urov vystupov na nizko urov(cince) to mozes zapojit za radio na vystup na repra alebo tiez potiahnut od zadnych repro... tu je ten prevodnik http://audiostorm.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=116&category_id=35&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 | |
|
| |
element666 Pretekár
Vek : 36 Registrácia : 15.09.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW Bydlisko : KA
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 8/4/2009, 23:54 | |
| teda napr ja mam radio RCD 300 plus. 4x20 W a 8 reproduktorov (vraj je to Blaupunkt).... teda ak som to spravne pochopil stacilo by potiahnut kabel od zadnych reproduktorov... popripade dokupit ten prevodnik... napojit zosilovač, a subwoofer alebo este treba napojit zosik zo zasuvky napr:D xi? a bolo by to OK. Vobec som sa tymto este nezaoberal. som lama:D | |
|
| |
Scarp Vodič
Registrácia : 29.12.2008 Počet príspevkov : 243 Auto : VW golf IV Bydlisko : Žarnovica , prechodne BA
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 9/4/2009, 09:43 | |
| Tak dat sa to da su roze prevodniky ktore aj s reprakovich kablov spravia RCA ale neodporucam to uz ked ma radio napr 4 RCA vystupy na zosik a 1 par RCA pre subak tak je to obrovsky rozdiel ked sa napoji zosik na tie rca pre repro a na rca urcene pre subak ja by som ti odporucil kupit nove radio a ak chces siou mocou elegantne tak alpine ma nadherne 2 dinove radia za celkom dobre ceny. Kvalita a volty RCA vystupov su velmi dolezita vec povedzme mal som DVD autoradio s LCD tv tunerom a hovadinami a teraz mam alpine a to je diametralny rozdiel aj v kvalite zvuku | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 9/4/2009, 21:11 | |
| | |
|
| |
matuldo21 Začiatočník
Registrácia : 05.08.2009 Počet príspevkov : 26 Auto : wv golf V Bydlisko : Prievidza
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio 30/8/2009, 21:01 | |
| ja som riesil tuto otazku pred asi mesiacom, a mam pre teba dobru spravu ze to ide mne to montovali v Trencine treba len jeden prevodnik z high/low a zapojis na sub,alebo do zosil ja mam aktiv.sub takze sme to zapojili tam a ideto a celkom fajn je tam ista strata ale ak si neni daky extra na hudbu tak to ani nepostrehnes | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Napojenie sobwoofera na origo radio | |
| |
|
| |
| Napojenie sobwoofera na origo radio | |
|