VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?

Goto down 
3 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Empty
OdoslaťPredmet: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime8/1/2008, 15:22

V piatok 4.1.08 som mal v KE. buracku s kamionom z rakuska.Moj Golf IV je totalne rozbity.Skoda podla policie je cca.200 000 SK. Havarijnu poistku nemam.Na vine bol rak.sofer.Nepozrel do spataka a prudko stocil tahac krizom cez cestu.Ja som donho nabural v rychlosti cca.60-70Km/h.. teraz som na marodke.Ako mam postupovat dalej v styku z popliciou a aj poistovnou.Poistovnu mam Komunalnu.Ak si to zazil,pomoz prosim... majte sa .. dakujem Mato 556 Very Happy
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime8/1/2008, 17:49

mam pocit ze to pojde z poistky toho rakuskeho kamionistu, nepovedali ti policajti co s tym ?
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime8/1/2008, 19:01

1. takze mal by si ist cim skor do poistovne nahlasit skodovu udalost. a co najskor nech to pozre likvidator
2. ak policia na mieste nehody uznala za vinneho vodica kamionu a on svoju vinu uznal podpisom tak mas o starost menej ak nie tak to pojde na spravne konanie nehodovkar ma 30dni na spracovanie spravy so vsetkyymi podkladmi pre spravne konanie a pak sa to riesi tam ale to len v pripade ze to nepodpisal.
3. je dobre si od policie vyziadat v pripade ze vec nie je doriesena aspon predbeznu relaciu ak je doriesena tak komplet spravu (kolok 50sk). ak ju nevyziadas tak oni ju poslu do poistovne ale maju na to dost casu a ty zbytocne budes cakat dlho na peniaze.

v kazdom pripade je nutne hlasit na poistovnu.

ak budes cokolvek vysvetlit napis ss. aj ked by si chcel vediet cokolvek co sa tyka poistneho plnenia
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime8/1/2008, 22:00

diky za info no policajti hned vsetko fotili a vobec nevolali poistovnu ze to dnes uz oni musia spravit.ja mam zakezane vychadzky od lekarov bo len teraz ma pustili z nemocnice..na policii mi dali cislo na policajta co to vysetruje a zajtra mu mam volat co a ako.. staci ked do poistovne zavolam??,skusim..este raz diki..maj sa ozvem sa mato556
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime8/1/2008, 22:29

jasne staci treba im nadiktovat cislo poistky a vysvetlit co sa stalo plus ze osobne nemozes lebo si na PN. nehoda nebola vyriesena na mieste?
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime9/1/2008, 18:16

ja som im vsetko vysvetlil uz v piatok a dnes som tam volal priamo vysetrovatelovi..na vine je rak.kamionista-vsetko plati on..no ja musim cakat na koniec marotky vsetkych kolegov ktorych som mal v aute a az tak sa uzavrie vysetrovanie.do 15 dni musim zavolat poistovaka na obhliatku a potom sa uvidi
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime9/1/2008, 19:00

nebolo to vyriesene na mieste?

inak co sa tyka auta co z neho ostalo?
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime15/1/2008, 19:02

z auta mi zostala zadna cast auta podvozok atd.rozbil som komplet cely predok,airbagy a odtrhlo aj predne sedadla..ta tak som skoncil
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime16/1/2008, 19:58

tak to je brutalne. tak ked len tolko ostalo tak ti vacsiu cast preplatia nemusis rozpredavat tolko zvysnych dielov.
skore uzdravenie prajem
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime17/1/2008, 09:45

dakujel ale ja som uz v pohode..dnes bol technik a zhodnotil to na totalku a povedal ze mozno 100000SK dostanem MOZNO??? no nie su svine tie poistovne ved to nepojde ani z ich penazi strasne daco
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime17/1/2008, 11:13

to je velmi malo ked by som bral tie diely a amortizaciu tak by si mal dostat aspon 130tis. ak mas rv98
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime17/1/2008, 16:53

mato556 napísal:
dakujel ale ja som uz v pohode..dnes bol technik a zhodnotil to na totalku a povedal ze mozno 100000SK dostanem MOZNO??? no nie su svine tie poistovne ved to nepojde ani z ich penazi strasne daco

tak to ta osmekol fajne, asi chcel do vrecka a potom by ti pridal. Mad
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime17/1/2008, 18:32

dodosvk napísal:
mato556 napísal:

ako je tazko riesit ci ano alebo nie bez rocnika.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime17/1/2008, 18:37

mam rocnik 2000 ta neviem on nevedel presne kolko lebo to robia nejaky iny ludia nie on ale odhadol to asi tak
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime17/1/2008, 18:40

dodosvk napísal:
mato556 napísal:

on nevedel presne len to tipoval ale aj tak sa mi to zda strasne malo...teraz by mi trebalo asi zohnat niekoho komu ten vrak predam na suciastky
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime17/1/2008, 18:55

tak podla cien 2000 je to dost malo. a mas to auto mat kde? ci to mas u niekoho
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime18/1/2008, 16:44

GolfinoIV napísal:
tak podla cien 2000 je to dost malo. a mas to auto mat kde? ci to mas u niekoho

mam ho doma ale zohnal som kupcu za 35000SK.myslim ze slusne.je nepouzitelny ked mi das tvoj e-mail tak ti poslem foto ak chces
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime18/1/2008, 17:34

Ja na to vobec nemam slov.Hajz.. poistovacki Evil or Very Mad Je to proste sila.Niekto ti zdemoluje auto a dostanes almuznu.Keby si mal havarijnu tiez by si asi lepsie nedopadol.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime18/1/2008, 18:54

a uz ti prisiel aj papier z pojistovne? ak ano aku cenu predatelnych dielov napisali?
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime18/1/2008, 21:49

fofko napísal:
Ja na to vobec nemam slov.Hajz.. poistovacki Evil or Very Mad Je to proste sila.Niekto ti zdemoluje auto a dostanes almuznu.Keby si mal havarijnu tiez by si asi lepsie nedopadol.

taky su netreba na nich spoliehat!!!ale platit musime vsetci na ich bavoraky asi kkt su vsetci
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?   AKO POSTUPOVAT PO BURACKE? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

AKO POSTUPOVAT PO BURACKE?
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: