VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

La Vida Loca :)

Goto down 
+11
kudlo
mato500
modry golf
lupo
rasboy
zuzko
MIWOGOLF
nikibad
Marshall_G_IV
Matko11
Snake24
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
kudlo
Autoškolák
Autoškolák
kudlo

Male
Vek : 36
Registrácia : 30.05.2008
Počet príspevkov : 128
Auto : Golf 4 - 66kw

La Vida Loca :) - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2009, 17:28

Lucko napísal:
nikibad napísal:
kudlo napísal:
Pekna kara aj tie kolesa.Tie xenony ti pekna svietia ja mam v golfe 8000K a svieti mi to nadherne taka bielo-fialova farba a v noci je to fakt pecka,chcem dat aj do dialkovych ale nejake tiez 6000K.
hmm... do dialkovych???, A to je ti na hovno,koli tomu ze kym sa nastartuje xenon ziarovka tak to trva tak 2-4 sec,a plneho svietenia dosiahnes po 7-9sec.Tak neviem co v dialkovych usvietis!

presne tak to je hovadina, a tim vybojkam moc neprospieva stale ich zapinat a vypinat
Kamarat to uz ma otestovane a funguje to a vyzera to uzasne a svieti to peckovo.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2009, 19:45

kudlo napísal:
Lucko napísal:
nikibad napísal:
kudlo napísal:
Pekna kara aj tie kolesa.Tie xenony ti pekna svietia ja mam v golfe 8000K a svieti mi to nadherne taka bielo-fialova farba a v noci je to fakt pecka,chcem dat aj do dialkovych ale nejake tiez 6000K.
hmm... do dialkovych???, A to je ti na hovno,koli tomu ze kym sa nastartuje xenon ziarovka tak to trva tak 2-4 sec,a plneho svietenia dosiahnes po 7-9sec.Tak neviem co v dialkovych usvietis!

presne tak to je hovadina, a tim vybojkam moc neprospieva stale ich zapinat a vypinat
Kamarat to uz ma otestovane a funguje to a vyzera to uzasne a svieti to peckovo.
A ma to na GIV?? nie nahodou na inom, ??....a potom tam bude mat bixenon(to je rozdiel,tam sa posuva kulisa)??obyc xenon ziarovky nie su stavane na dialkove svetla!!
Návrat hore Goto down
mik
Autoškolák
Autoškolák
mik

Male
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 59
Auto : VW Golf IV, 81kW, 2001

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2009, 21:40

Tak vitam aj ja noveho kolegu Smile pekny golfik, ale tie kola fakt vyzeraju nejak mensie na fotkach asi - nepovedal by som ze su to 18 palcove...

Tak nech sluzi... Wink
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime5/4/2009, 09:56

nikibad napísal:
kudlo napísal:
Lucko napísal:
nikibad napísal:
kudlo napísal:

A ma to na GIV?? nie nahodou na inom, ??....a potom tam bude mat bixenon(to je rozdiel,tam sa posuva kulisa)??obyc xenon ziarovky nie su stavane na dialkove svetla!!

presne tak xenon vybojky niesu stavane na stale zapinanie a vypinanie daj si tam bixenon a mas pokoj a nevymyslaj s dalsimi vybojkami Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime5/4/2009, 10:24

Pekné kolieska, trochu autíčko poriešiť dolu a je to krása...
K tým svetlám, ak tam nechceš dávať bixenon na dialkáče ale iba xenon, je hlúposť ako písali chalani. Ja premýšlam tiež nad xenon (stretávačky) + bixenon (dialkové), ale len premýšlam.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime5/4/2009, 21:35

Runcajz napísal:
Pekné kolieska, trochu autíčko poriešiť dolu a je to krása...
K tým svetlám, ak tam nechceš dávať bixenon na dialkáče ale iba xenon, je hlúposť ako písali chalani. Ja premýšlam tiež nad xenon (stretávačky) + bixenon (dialkové), ale len premýšlam.

dobre popremyslaj lebo vela tich co to mali uz maju zase ziarovky ako ich stretavam,policajti uraduju odušu...
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male
Vek : 35
Registrácia : 12.03.2009
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :)

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime5/4/2009, 23:40

volakto ma v Tp a volakto rozmyslat nemusy... teda zakial ho nezavru Cool La Vida Loca :) - Stránka 2 10284155
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2009, 12:53

k tym kolesam co tam mas zapisane , s tym co viem a mi povedali tak s tym ET tie 17" a 18" nenasadis budes to mat v tlmicoch.Ja mam origo zapisane 17" a et je tam 38

ale tie xenony no dobre sa asi aj ubranbis pred,polismi,lepsie by bolo keby tam si mal napisane xenon ziarovky Very Happy (si myslim)
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2009, 13:20

nikibad napísal:
k tym kolesam co tam mas zapisane , s tym co viem a mi povedali tak s tym ET tie 17" a 18" nenasadis budes to mat v tlmicoch.Ja mam origo zapisane 17" a et je tam 38

ale tie xenony no dobre sa asi aj ubranbis pred,polismi,lepsie by bolo keby tam si mal napisane xenon ziarovky Very Happy (si myslim)

alebo xenonove reflektory
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2009, 18:09

ked policajt chce moze hocico Smile a nemusi byt ani genius aby prisiel na to ze tie xenony tam mas zapisane tak ako ich tam mas zapisane:).....pokial ti to oslnuje, nemas tam sosovku ani ostreky ...
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2009, 22:25

ostreky nemam,dorobia sa. A preco by musela byt lupa? Auto je 98 a poviem ze vtedy sa lupa nedavala oni tomu hovno rozumia a ked zbada balasty tak poviem ze sa urcite uz od novoty menili a vylepsovali, a ked sa mu nepaci tak nech ma posle na stk.a tam mam kamosa Smile
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2009, 22:28

et mam 35 do tp sa sekol ale to pandle nezista lebo je to napisane zvnutra
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: La Vida Loca :)   La Vida Loca :) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

La Vida Loca :)
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: