VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony

Goto down 
+4
ivco85
nikibad
455BI
Matko11
8 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Empty
OdoslaťPredmet: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime31/3/2009, 13:59

zdravim vas.... chcem striekat elektrony na strieborno, lebo boli biele... uz som ich dal vypieskovat a mam aj kupeny strieborny sprej na disky + bezfarebny lak na to.... len neviem aj nejaku zakladnu farbu tam ma dat alebo nie????? co vy na to???? poradte ako by to bolo najlepsie...

dakujem
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime31/3/2009, 18:16

Podľa mňa, ak to chceš mať kvalitne spravené, daj tam základ. Okrem toho, určite by som to neriešil sprejom na disky, ale klasickým lakírnickym striekaním... ak teda chceš mať kvalitu... predsa tie kolesá pôjdu na GOLFA IV no nieeee? Wink
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime31/3/2009, 19:56

nooo tak to je pravda, ze pojdu.... ale nie na dlho... lebo chcem nieco vacsie... to su iba 15"... a chcem nejake 16" alebo 17"..... cize tam nebudu dlho....Very Happy:D tak za to nechcem dat zasa niekomu 100 eur za striekanie, ked ich budem o 2 o 3 mesiace predavat...... ale ten zaklad tam asi nejaky dam.....
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime31/3/2009, 23:08

a nejde tam nejaka farba s vyssou odolnostou voci teplu?? Vsak ked brzdis tak sa ti dost disky nahreju od brz.......
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime31/3/2009, 23:56

no povedzme si pravdu ak nechces do toho tlacit peniaze.....este ked som mal auto pred golfom tak som tam disky komplet gitoval, smirgloval a striekal...
Strekol som to striebornym hlinikovym sprejom za 150 korun 1 a minul som ich 3....Po uschnuti som to pod vodou jemne prebrusil vodnym 2000 smirglom a bolo to super a drzalo mi to 3 roky bez jedineho problemu...
Popripade to mozes este streknut bezfarebnym lakom..ale ako hovorim...ja som to nemal a no problem....
co sa tyka toho zakladu..netreba pod to nic..len musis povrch poriadne zdrsnit a odmastit...
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime1/4/2009, 22:35

noo takze dnes bolo celkom fajn... a podarilo sa mi odist skor z roboty, tak som sa pustil do toho... zdrsnene to bolo dobre, kedze boli opieskovane.... odmastnil som ich acetonom, normalne handrickou, co bola chyba, lebo mi tam ostali take vlasocky malicke a som to neofukol ani nic.... SadSad a potom som to striekal... zaklad isiel z vnutra disku 1-krat, z vonku 2-krat, a vrchna farba vrutro 2-krat, vonkajsok 4-krat v tenkych vrstvach, posledna bola trosku hrubsia aby vyplnilo jamky po pieskovani...... teraz to schne v garazi a rano sa ide striekat bezfarebny lak na to, aby to nieco vydrzalo.... Wink fota sa doda... Wink
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime1/4/2009, 22:41

po tej zakladnej si to mal prebrusit jemnim smrglom pod vodou,by sa ti tie jamky po pieskovani hned stratili Smile
hod potom vysledne foto ako to vypada
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime1/4/2009, 22:46

no super,viem ze budem teraz mudrovat,ked to mas uz streknute,ale existuje plnic a zakladovka v jednom a je to v spreji. ked ti farba uschne,tie pory po pieskovani bude asi vidiet...
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime1/4/2009, 22:47

nooo tak to som zvedavy na foto, pretoze ja chcem robit to iste, tiez striekat Wink
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime1/4/2009, 22:52

he no ja tiez asi moc mudri lol! .Som si spomenul ze to mohol natrie hammerit-om.Je to svetko zaklad,vrch aj lak v jednom.A ma to bohovsku vydrz,vsak na brzdove strmene ideal,a ked to vydrzi tam roky ....
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime1/4/2009, 23:27

hmm.... noo nevadi... uz to je streknute.. tak uz to bude tak ako to je... ale myslim, ze to bude v pohode... lebo tie posledne 2 vrstvy isli nahrubsie... tak to trosku vyplnilo.... vypadalo to v pohode... uvidim ako sa to bude rano tvarit.. a ete to fuknet lakom.. a bude to good... jasne foto hodim potom.. WinkWink
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime5/4/2009, 12:58

nooo takze uz je to aj nalakovane... uz sa to aj ide obuvat..... ale JOJO7312 mal pravdu.... vidiet tie jamky po pieskovani... lak isiel tiez na hrubo dost... tak na dotyk su uz hladke.... len vidiet tie jamky... ale uz to necham tak asi... alebo to este skusim strieknut vrchnou farbou na ten lak... a zasa prelakovat... mohlo by to pomoct???? ci to bude zbytocne...?????
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime5/4/2009, 13:10

takze foto:

nastrikane zakladnou
poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony 01042009003a

vrchnou aj lakom

poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony 02042009

detail striekaneho disku
poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony 02042009001c

detail original disku
poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony 02042009003j
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime6/4/2009, 12:23

tak,podla mna to mas super,sa ti to podarilo,pekna praca....
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime6/4/2009, 12:53

podla mna malo laku.inak ok
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime6/4/2009, 19:48

noo vdaka... ja az taky spokojny s tym niesom.... MIRECC myslis, ze keby som to este strekol lakom bolo by to lepsie????? a co keby som to strekol este vrchnou par krat... a na to este raz raidne nalakovat???? ci staci uz iba nalakovat?????
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime6/4/2009, 23:12

Mato tento mesiac som spravil ludom cca 15 sad diskov čiže tento postup je overeny a 100% funkčny:
1. ak su velmi poškodene alebo sa stara farba lupe dam to opieskovat
2. po pieskovani sa ručne všetko obrusi a da sa zaklad na hlinik
3. na to ide plnič 2K alebo epoxid
4.brusit do hladka
5. metaliza na karoseriu 2 vrstvy
6. lak na metlu 2 alebo 3 vrstvy
----------------------------------------
1.ak sa stara farba nešupe tak sa stary lak prebrusi 400-kou šmirglom a postupuješ rovnako od bodu 3 do 6.

Je to dost naročne na čas a k.....vsky z toho bolia ruky,ale ti garantujem že nerozoznaš novy od lakovaneho.Ak ti to teda nezčura dole Laughing .
Ak budem ešte dake robit tak ti postup komplet nafotim.upozornujem že niesom lakyrnik.Všetko čo viem o lakovani som len odkukal od znameho lakoša,čiže to zvladne aj menejzručny človek
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime6/4/2009, 23:21

poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony P7160050
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime7/4/2009, 16:03

nooo tak robil som to podobne... akurat som par krokov vynechal.... Very Happy:D ale kazdy sa uci na vlastnych chybach... som ich nebrusil po pieskovani, iba som ich strekol zakladom.... a hned na to vrchna farba... a potom iba lak.... ale keby som vedel, ze existuje nejaky plnic, tak by som to robil aj s tym....Sad a vypadalo by to inak....
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime7/4/2009, 23:04

Pohoda.To brusenie po pieskovani je za to že sa my časom odlupovala farba aj so zbytkami piesku,ktory ostal v hliniku zabitý(zaleži akym pieskom to bolo robene) to je ale na inu debatu.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony   poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony Icon_minitime

Návrat hore Goto down

poradte ci aj zakladnu farbu na elektrony
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» aku farbu
» elektrony
» Elektrony TUV, VIA, ISO, JWL
» poradte

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: