VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

aký rozmer disku?

Goto down 
+18
nikibad
cubic214
mato01
seka4
mato500
seven72
mato88
indian
vampir
ivco85
NR-VLADO
Zender Triskac
golfmanik
johny5
misobelko
fofko
remco
mixo
22 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
jssimko
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 05.02.2009
Počet príspevkov : 29

aký rozmer disku? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: aký rozmer disku?   aký rozmer disku? - Stránka 3 Icon_minitime10/7/2009, 09:28

Je to kuva zamotané... Ja mám na 96 kw pôvodné obutie 15" alternatívne 16". Tie sú aj nahodené ale na sezónu 2010 som chcel dať 16" aj elektrónom na zimné a na leto nové komplet 17" vrátane elektrónu. Ale ak sa mám takto drbkať a zháňať niekoho kto to zapíše tak to asi len tak risknem ako väčšina ľudí u nás. Je vôbec rozumné vysvetlenie prečo to u nás nerobia?
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

aký rozmer disku? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: aký rozmer disku?   aký rozmer disku? - Stránka 3 Icon_minitime10/7/2009, 21:13

jssimko napísal:
Je to kuva zamotané... Ja mám na 96 kw pôvodné obutie 15" alternatívne 16". Tie sú aj nahodené ale na sezónu 2010 som chcel dať 16" aj elektrónom na zimné a na leto nové komplet 17" vrátane elektrónu. Ale ak sa mám takto drbkať a zháňať niekoho kto to zapíše tak to asi len tak risknem ako väčšina ľudí u nás. Je vôbec rozumné vysvetlenie prečo to u nás nerobia?
tebe urcite zapisu aj 17 staci ist na vw stranku vypnit tlacivo ked pride zaplatis 50eur a mazes ist na policiu zopisat novy rozmer.Alebo osbone skus v BA v posrche slovakia
Porsche Slovakia spol. s r. o.
úsek servis – technika
Vajnorská 160
831 04 Bratislava
Návrat hore Goto down

aký rozmer disku?
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Oprava hlinikoveho disku.
» problem s nasadenim 16 palcoveho disku
» aky rozmer brzdovych kotucov?
» Rozmer pneu
» rozmer kolies na g5

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: