VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ventilátory sa stále točia

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
hammar
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.03.2009
Počet príspevkov : 2

Ventilátory sa stále točia Empty
OdoslaťPredmet: Ventilátory sa stále točia   Ventilátory sa stále točia Icon_minitime24/3/2009, 11:52

zdravim vsetkych, potreboval by som poradit ohladne ventilátorov.
problem je v tom ze sa mi stale tocia a snimac teploty ktory je dole na
chladici som uz vymenil ale nepomohlo. prosim o kazdu radu
Návrat hore Goto down
dream7000
Autoškolák
Autoškolák
dream7000

Registrácia : 30.12.2008
Počet príspevkov : 87
Auto : GOLF 5,6

OdoslaťPredmet: Re: Ventilátory sa stále točia   Ventilátory sa stále točia Icon_minitime24/3/2009, 12:32

jedine hodit na VAG, vymazať závady a ak to nepomôže...jedine výmena velkeho vetraku v nom je riadiaca elektronika, este jedna otazka vetraky si nahodou nemenil , lebo nie su vsetky rovnake..
Návrat hore Goto down
hammar
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.03.2009
Počet príspevkov : 2

OdoslaťPredmet: Re: Ventilátory sa stále točia   Ventilátory sa stále točia Icon_minitime25/3/2009, 14:06

dakujem za radu asi to budem musiet spravit tu VGA aj ked si ani nechcem predstavit kolko to bude stat tie nove vetraky a hlavne ked "len" ta riadiaca cast mozno bude vadna. (ktory somar da riadiacu cast priamo do vetrakov) vetraky som nemenil ale ja som to auto kupoval uz troska ojazdene priamo z W. ale to este neznamena ze to tam nikto nemenil ze?
Návrat hore Goto down
alex424
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.07.2009
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: Ventilátory sa stále točia   Ventilátory sa stále točia Icon_minitime19/7/2009, 15:57

Cawte...ja mam presne takyto isty problem ajja som vymenil ten snimac teploty pri chladici...aj na vagu to bolo napojene a kvymazali sa chyby na 5 sec sa to vyplo a potom zase a vypisalo to nie ale neviem presne ako to bolo ale nieco takeze stupen prilis vysoky alebo nieco podobne...
Návrat hore Goto down
dream7000
Autoškolák
Autoškolák
dream7000

Registrácia : 30.12.2008
Počet príspevkov : 87
Auto : GOLF 5,6

OdoslaťPredmet: Re: Ventilátory sa stále točia   Ventilátory sa stále točia Icon_minitime20/7/2009, 15:22

ano môže to robiť ten snímač teploty na chladiči, ale bez napojenia na testovací pc to ťažko zistiť, okrem toho treba tie zavady uložené vymazať.....a potom pretestovať znovu a až potom riešiť vymenu, alebo opravu podľa zistenia, skus pohladat niekoho v okoli s VAGom
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ventilátory sa stále točia   Ventilátory sa stále točia Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ventilátory sa stále točia
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Stale svieti ESP
» stale nejde kurenie
» Stale svieti rezerva

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: