hammar Začiatočník
Registrácia : 24.03.2009 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Ventilátory sa stále točia 24/3/2009, 11:52 | |
| zdravim vsetkych, potreboval by som poradit ohladne ventilátorov. problem je v tom ze sa mi stale tocia a snimac teploty ktory je dole na chladici som uz vymenil ale nepomohlo. prosim o kazdu radu | |
|
dream7000 Autoškolák
Registrácia : 30.12.2008 Počet príspevkov : 87 Auto : GOLF 5,6 Bydlisko : Námestovo
| Predmet: Re: Ventilátory sa stále točia 24/3/2009, 12:32 | |
| jedine hodit na VAG, vymazať závady a ak to nepomôže...jedine výmena velkeho vetraku v nom je riadiaca elektronika, este jedna otazka vetraky si nahodou nemenil , lebo nie su vsetky rovnake.. | |
|
hammar Začiatočník
Registrácia : 24.03.2009 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: Ventilátory sa stále točia 25/3/2009, 14:06 | |
| dakujem za radu asi to budem musiet spravit tu VGA aj ked si ani nechcem predstavit kolko to bude stat tie nove vetraky a hlavne ked "len" ta riadiaca cast mozno bude vadna. (ktory somar da riadiacu cast priamo do vetrakov) vetraky som nemenil ale ja som to auto kupoval uz troska ojazdene priamo z W. ale to este neznamena ze to tam nikto nemenil ze? | |
|
alex424 Začiatočník
Registrácia : 19.07.2009 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: Ventilátory sa stále točia 19/7/2009, 15:57 | |
| Cawte...ja mam presne takyto isty problem ajja som vymenil ten snimac teploty pri chladici...aj na vagu to bolo napojene a kvymazali sa chyby na 5 sec sa to vyplo a potom zase a vypisalo to nie ale neviem presne ako to bolo ale nieco takeze stupen prilis vysoky alebo nieco podobne... | |
|
dream7000 Autoškolák
Registrácia : 30.12.2008 Počet príspevkov : 87 Auto : GOLF 5,6 Bydlisko : Námestovo
| Predmet: Re: Ventilátory sa stále točia 20/7/2009, 15:22 | |
| ano môže to robiť ten snímač teploty na chladiči, ale bez napojenia na testovací pc to ťažko zistiť, okrem toho treba tie zavady uložené vymazať.....a potom pretestovať znovu a až potom riešiť vymenu, alebo opravu podľa zistenia, skus pohladat niekoho v okoli s VAGom | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Ventilátory sa stále točia | |
| |
|