VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zadna lampicka na citanie

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male
Vek : 37
Registrácia : 25.01.2009
Počet príspevkov : 234
Auto : GIV 1,9 TDI 66kW AGR

zadna lampicka na citanie Empty
OdoslaťPredmet: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime22/3/2009, 20:32

stala sa mi taka vec ze ked som sa snazil vymenit ziarovku v zadnom osvetleni na citanie tak sa mi tu krytku nepodarilo ani "vypacit" a co je horsie uz sa mi ju potom ani nepodarilo dat naspat Embarassed ...ostalo mi to tam takto visiet, neviete mi poradit co teraz s tym?myslite ze som tam nieco zlomil alebo to tam len treba nejako "zacvaknut" pretoze som sa to tam snazil vselijakymi sposobmi zatlacit naspat ale uz to proste nechce drzat...

zadna lampicka na citanie Dsc00196.th
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime22/3/2009, 20:37

treba len pevne nervy a dostat to tam..ono to potrebuje najst svoju polohu...a treba pozret najma ci tam nieco nezavadza tomu....tiez som to vyberal parkrat.ale ako som to vybral..tak som to dal aj spat..no problema..treba len trpezlivost a pohrat sa s tym..Smile
Návrat hore Goto down
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime22/3/2009, 20:44

no praveze nie je problem ze by to tam neslo zatlacit ale ked to zatlacim az k stropu tak to cele ma este dost velku volu (da sa s tym hybat do prava aj do lava) a nechce to tam nijako zacvaknut a ked to pustim tak to vypadne do tejto polohy..."hral" som sa s tym mozno 15 minut a skusal som to tam nejako uchytit snad vsetkymi moznymi sposobmi no ale nic...ale ked uz to mam teda takto tak by som sa rad opytal jak to dostanem cele von aby som tu ziarovku vymenil, pretoze ono to tam este nieco drzi a nevedel som to vytiahnut...treba tam este nejaky "cuplik" stlacit alebo to len silou nejaku vytrhnut alebo jak?
Návrat hore Goto down
kazatel
Pretekár
Pretekár
kazatel

Male
Vek : 41
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 308
Auto : vw golf IV 1.9 GTI TDI

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime22/3/2009, 20:45

treba na to kladivko affraid
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t651.htm
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime22/3/2009, 20:47

kazatel napísal:
treba na to kladivko affraid
alebo skor lepidlo Very Happy tak ale to je uz fakt posledna moznost...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime22/3/2009, 21:21

s pravej albo s lavej strany v strede je take perko ked ho zatlacis tak ho das dole myslim ze s pravej
zadna lampicka na citanie Beznzvu2x

a este tam je nacvaknuty kablik tak ked to budes vytahovat tak musis trochu do boku s tym
Návrat hore Goto down
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime22/3/2009, 21:35

dik za tip nikibad, no skusim sa s tym este zajtra pohrat...
Návrat hore Goto down
VWPeter98
Začiatočník
Začiatočník
VWPeter98

Male
Registrácia : 02.02.2009
Počet príspevkov : 29
Auto : Golf IV 1.6SR , AKL

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime23/3/2009, 12:09

no len ci to perko nieje zlomene hm.a pravdepodobne ta tam drzi konektor nie? musis vytihnut jednu stranu a potom to niako vysunut ale perko je podla mna zlomene Wink
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime23/3/2009, 14:38

tak som ti to cvaknul.To vybratie svetielka je 5 sec zalezitost.ako som ti pisal tak to perko je s pravej strany,zatlacis,povitiahnes a s celym svetielkom do prava tahas.ale zrejme tam budes mat to perko zaskocene v caluneni tak sa s tym musis pohrat

zadna lampicka na citanie Svetlointe1
zadna lampicka na citanie Svetlointe2
Návrat hore Goto down
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime23/3/2009, 16:28

ako fakt diki nikibad ze si si dal tu "namahu" a takto mi to pekne nazorne odfotil (mas u mna jedno male bezvyznamne plus Wink ) ... no hento "perko" (jak si to nazval) som tam tusim videl ale bud som ho zlomil alebo len nejako ohol pretoze miesto toho aby som ho stlacil tak som sa to snazil len cezneho nejako vytiahnut von...kuknem sa nato ked budem mat cas, nedrnci to pri jazde takze zatial to tam necham tak a pohram sa s tym az ked budem mat tu ziarovku ktoru tam chcem dat...dik za pomoc
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime23/3/2009, 20:14

malickost,vravim ze demontaz zabrala 5 sec Smile 2 fotky a za minutu som bol prec s auta Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zadna lampicka na citanie   zadna lampicka na citanie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zadna lampicka na citanie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zadna naprava
» zadna naprava
» zadna naprava
» zadna kotucovka

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: