mato12 Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 23.09.2008 Počet príspevkov : 29 Auto : vw golf II 1,6D CL Bydlisko : michalovce
| Predmet: Prasknúta umelá hmota, čo drží sklo - buchot predného skla 2/3/2009, 20:58 | |
| zdravim , stale mi buchota predne sklo na pravych dverach , uz som to aj dvakrat opravoval ale vydrazalo to iba docasne , mam vo dverach popukanu tu umelu hmotu co drzi skolo na tej tyci vo dverach neviem ako sa to pomenuje , nemate nejaku fintu na opravu ? | |
|
mato12 Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 23.09.2008 Počet príspevkov : 29 Auto : vw golf II 1,6D CL Bydlisko : michalovce
| Predmet: Re: Prasknúta umelá hmota, čo drží sklo - buchot predného skla 9/3/2009, 22:03 | |
| tak co nikomu sa to este nestalo ze to musel opravovat? | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Prasknúta umelá hmota, čo drží sklo - buchot predného skla 9/3/2009, 22:24 | |
| - mato12 napísal:
- tak co nikomu sa to este nestalo ze to musel opravovat?
...skus to niecim zalepit alebo zozen z nejakeho vraku...take veci len vymenit.... | |
|
unex Autoškolák
Vek : 38 Registrácia : 07.08.2008 Počet príspevkov : 76 Auto : VW Golf MK3 TDi GT 81kW AFN ex: VW Golf CL 1990 1.6 PN (51kW 70PS) Bydlisko : Kosice - zapad
| Predmet: Re: Prasknúta umelá hmota, čo drží sklo - buchot predného skla 30/9/2009, 16:44 | |
| ja mam podobny problem - v zime som nechal ofuky na prednych oknach - guma sa na to prisposobil a ked som zistil, ze ofuky su nanic, dal som ich dole. Problem ale nastal v tom, ze guma sa tomu prisposobila a okna mi lingaju v smere dnu/von - na nerovnom povrchu to proste trieska ako okna v Ikarusoch cize to asi fakt len na vrakovisko a zhanat kus za kus este rozmyslam o alternative pouzit transparentny silikon RADA - nepouzivajte ofuky - hlavne v zime nie riesit to opatovnym vlozenim ofukov nechcem | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Prasknúta umelá hmota, čo drží sklo - buchot predného skla | |
| |
|