VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!

Goto down 
+15
hunterdk
01lukasss01
zuzko
Tomas1
element666
cabrioSK
Polar
SABREX
SPIKEBOY
mato88
glaabrezzu
baciluss
remco
Lucko
vincko
19 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
vincko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 46
Registrácia : 27.02.2009
Počet príspevkov : 6
Auto : VW Golf I Cabrio

Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Empty
OdoslaťPredmet: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 11:28

Takze pridavam sem par fotiek mojho nedkonceneho Cabria z 90teho roku.. Vela penazi a usilia.. ale vysledok podla mna a mojich oci ziaden. Pridavam prispevok hlavne kvoli clovekovi odtialto ktory by mal mozno zaujem pomoct a dokoncit mi to.. Ak by sa nasiel trufalec co by to kupil o to lepsie .. Smile nema az take iluzie .. Smile

Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008055
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008056
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008057
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008058
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008059
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008060
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008061
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! 17022008062
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Mf45987357ab8edfc426dc2
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Mf4598736316fa7c1e8e1c6
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Mf45987379f9f6fe2fc57d3
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Mf4598738106c23ce3b21f9
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Mf45987385033ce687e6288
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Mf4598754052754a8aa2abf
Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Mf4598757636dad26a54a46
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 11:43

no tak toto bude krasavec ked sa ti to podari dokoncit,pripadne ak ti niekto pomoze ako vravis....super velka pochvala.
aky tam bude motor?
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 13:11

waw akoze neskutpcna nadhera - modra strecha, lak kolesa a interier. Dokonale vazne super
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 13:12

Tak ta pekne Ta tu vitam...Vyzera to velmi slubne....ale hlavne si pohni lebo sezona klope na dvere Wink A neboj...je vidno ze je to v dobrych rukach...
Návrat hore Goto down
glaabrezzu
Autoškolák
Autoškolák
glaabrezzu

Male
Vek : 39
Registrácia : 02.12.2008
Počet príspevkov : 102
Auto : golf vr6

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:17

auticko je nadherne a tie recara su super.ale celkovy vzhlad podla mna za 1.ja by som to nepredaval
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:17

no fajnove to je :-) posli mi cez PM aka by bola cena a s cim mas problemy,mozno by sa naslo nejake riesenie
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
vincko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:26

Lucko napísal:
no tak toto bude krasavec ked sa ti to podari dokoncit,pripadne ak ti niekto pomoze ako vravis....super velka pochvala.
aky tam bude motor?

Dakujem za pochvalu.. umysel bol dobry, este to dotiahnut do konca .. Smile nechcel som z toho robit nejaky "hybrid" takze ostava tam klasicka 1,8i co sa do toho montovali.. Myslim ze to ma okolo 98 koni.. niekde som to videl uvadzat ako GTi... takze povodny nicim neupravovany 1.8kovy motor... Inak ked bolo auto este pojazdne tak si spominam, ze ked si tomu utal gumovalo to aj na dvojke Smile
Návrat hore Goto down
vincko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:29

baciluss napísal:
Tak ta pekne Ta tu vitam...Vyzera to velmi slubne....ale hlavne si pohni lebo sezona klope na dvere Wink A neboj...je vidno ze je to v dobrych rukach...

Dakujem za uvytanie a aj za pochvalu.. Smile no mne tych sezon uz pretieklo medzi prstami Smile od roku 2000 ich bolo pozehnane Smile ak si to dobre pamatam.. Smile Dakujem, co sa mojich ruk tyka asi je to auto v spravnej garage, ale co sa tyka ludi ktory mi mali na aute seriozne pracovat a ja som im seriozne zaplatil, tak to je jeden fuser od druheho... takze zial preto by som mozno aj predal, lebo mi ukradli z toho auta vsetku radost...
Návrat hore Goto down
vincko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:30

glaabrezzu napísal:
auticko je nadherne a tie recara su super.ale celkovy vzhlad podla mna za 1.ja by som to nepredaval

Dik, nedaj na fotky Smile je to ako ked sa z babou zoznamis a ukaze foto Smile vybere najkrajsiu Smile a ked pride na kavu, tak ani nevies kto to je Smile moje fotky neukazu nedostatky ktore na aute ja vidim Smile a aj realne su tam Smile
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:31

netreba sa znechutovat babrakmi a treba s takymto kuskom podla mna bojovat dalej,myslim ze na tomto fore je celkom slusna skupinka ludi,ktori dokazu pomoct,poradit,dohodit ludi
Návrat hore Goto down
vincko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:37

mato88 napísal:
netreba sa znechutovat babrakmi a treba s takymto kuskom podla mna bojovat dalej,myslim ze na tomto fore je celkom slusna skupinka ludi,ktori dokazu pomoct,poradit,dohodit ludi

PM som ti poslal.. verim ze ano a pises pravdu, ale mam v tom vela penazi a uprimne teraz keby si mi povedal ze mam zaplatit 20 eur za prevoz do serioznej garage a pekne mi ho dokoncia, tak nemam chut do toho investovat uz ani korunu, ked vidim kolko penazi mi to pojedlo a vysledok (podla mna) ziaden... To je dalsia vec preco to mam skor chut predat a byt v minuse na tom mozno 200 litrov, ale mam to z krku...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 15:47

tak ked takto premyslas,to uz je asi stratene Sad nejakych sponzorov si neskusal?
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 17:02

krasny Smile)))
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 17:32

Krajšiu jednotku som nevidel Shocked, pekné to máš. Bude ho škoda, ak ho predáš, ale ty vieš. Wink
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 20:43

mato88 napísal:
o akej slušnej skupinke bola reč? pár jednotlivcov je tu ozaj serióznych ,ale inak je to úbohé!

inak ahoj
auto pekné treba ho dorobiť nič iné ti neostáva tie koruny čo by si zaň chcel v tejto dobe si myslím ti nik nedá .
Návrat hore Goto down
Polar
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 25.08.2008
Počet príspevkov : 47

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime27/2/2009, 23:25

tento tvoj nudny pribeh citam uz asi na 3 fore a je to stale dokola ta ista pesnicka kolko si do toho vrazil a ako sa opustas a si s toho znechuteny a chces to predat a bla bla bla.keby si ho dokoncil v roku 2000 ti nic nepoviem bola by to fakt supa ale je rok 2009 a momentalne na tom aute neni nic prevratne za tie tazke peniaze co za to chces.
Návrat hore Goto down
cabrioSK
Pretekár
Pretekár
cabrioSK

Male
Vek : 35
Registrácia : 10.11.2007
Počet príspevkov : 352
Auto : nemám

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime28/2/2009, 06:10

Brano...moje cabrio je rozobraté už do šróbika...očakávam ta v dielni...chcel by som ti poukazovat nejake detaily, ktoré na tvojom aute niesú...číslo máš volaj...práve som odtial prišiel...M
Návrat hore Goto down
vincko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime28/2/2009, 17:07

Polar napísal:
tento tvoj nudny pribeh citam uz asi na 3 fore a je to stale dokola ta ista pesnicka kolko si do toho vrazil a ako sa opustas a si s toho znechuteny a chces to predat a bla bla bla.keby si ho dokoncil v roku 2000 ti nic nepoviem bola by to fakt supa ale je rok 2009 a momentalne na tom aute neni nic prevratne za tie tazke peniaze co za to chces.

Len na 3 fore ?? tak to si zatial malo snoril affraid musis sa viacej snazit aby si ma zasse vysnoril na dalsom... Aspon vidis ze nekecam a ze skutocne mam stale ten isty problem... Ale dakujem za tvoj nazor a snahu ma sledovat.. inak ak mas moznost sledovat, na kazdom fore prijemne ohlasy a jeden kazisuk ktory to musi zneprijemnovat lol!
Návrat hore Goto down
element666
Pretekár
Pretekár
element666

Male
Vek : 36
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 452
Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime28/2/2009, 18:21

daj to zošrotovať a kup nove mozno dostanes aj 1500 eur:D:D lolectake it easy:) 
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime28/2/2009, 19:27

element666 napísal:
daj to zošrotovať a kup nove mozno dostanes aj 1500 eur:D:D lolectake it easy:) 

urcite by som si to skor kupil ako tvoje dance
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!   Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný! Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj neštastník Golf I Cabrio, ale nedokončný!
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF I 1974-1983 :: Môj Golf-
Prejdi na: