VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Čo je správna jazda s TDI?

Goto down 
+10
glaabrezzu
Dreik
Tyouko
tdk
remco
samo_NZ
MIRECC
baciluss
boraTDI
jssimko
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

Čo je správna jazda s TDI? - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Čo je správna jazda s TDI?   Čo je správna jazda s TDI? - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2009, 19:25

to co za otazka lol! ,,,sak jazdi tak jak si auto pyta,,nepretlacaj pedal,len ho hladkaj a ked chce podradit tak podradis,,, samozrejme ze jazdit dole kopcom bez plynu a ked viem ze potrebujem spomalit tak skor pustim pedal aby som nemusel brzdit a nato hned pridavat,,,
sak to je hadam kazdemu dbremu soferovi zname,,, a ak ne ta sup do autoskoly hehe alebo na par hodin teorie motorov Razz
a na tdi by som trepal hned do najvyssej prev. rychlosti,,sak to musi tahat na 6 aj v 60km/h miernym kopcom,,, a turbo pred jazdou pekne pomaly ohriat a pojazde nechat schladit ... par min nechat motor bezat

Naposledy upravil viloaj dňa 30/6/2009, 21:54, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

Čo je správna jazda s TDI? - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Čo je správna jazda s TDI?   Čo je správna jazda s TDI? - Stránka 2 Icon_minitime30/6/2009, 21:48

Ale 6.st. 60km/ a do kopca to pre zotrvacnik nie je dobre si myslim (no kto ma dvojhmotu) a to je dost draha zalezitost.... ale to s tym turbom mas pravdu nic viac od teba nechce.
Návrat hore Goto down

Čo je správna jazda s TDI?
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: