k4li Začiatočník
Registrácia : 03.08.2008 Počet príspevkov : 34 Auto : VW Golf 3, 1,4 cl Bydlisko : Hauptstadt
| Predmet: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati 24/2/2009, 00:20 | |
| Ahojte, NEVIEM PRESNE KAM ZARADIT MOJU "SPOVED".: MOJ BRAT MA TIEZ GOLFA 3, 1,4 CL, R.V. 1996 A MA SO SVOJIM TATOSOM TAKYTO PROBLEM: PRI JAZDENI, KED ZASTAVI NAPR. NA SEMAFOROCH, ALEBO DLHSIE CAKA V RADE, ZACNE DO INTERIERU AUTA VNIKAT NECHUTNY SMRAD Z VYFUKU. V SERVISE / V TROCH ROZLICNYCH / MU NA TO NEVEDELI PRIST. SKONTROLOVALI MU VSETKY CASTI VYFUKU, AJ VENTILATOR A CO JA VIEM VSETKO, A POVEDALI, ZE NEVEDIA PRIST NA TO, AKO MOZE DOVNUTRA VNIKAT TAKE NIECO AKO VYFUKOVY PLYN, ALEBO AKO TO OPISAT - JE TO DOST ZLOZITE, MNE TO VONIA AJ AKO VYFUK, ALEBO AKO VYPRCHAVAJUCI BENZIN. VZDY KED STOJIME NA CERVENU V JEHO AUTE, AJ KED MAME VENTILATOR NA NULE, ZACNEME PO PAR SEKUNDACH CITIT SMRAD. NIKTO TOMU NEROZUMIE ODKIAL SA DOVNUTRA DOSTAVA... MOZNO ANI VY PO TOMTO IMBECILNOM VYSVETLENI NEVIETE CO SOM CHCEL VLASTNE POVEDAT . PROSIM AK STE SA S NIECIM PODOBNYM STRETLI A VIETE PORADIT CO SPRAVIT, PROSIM NAPISTE. DAKUJEM V MOJOM I BRATOVOM MENE. KALI | |
|
Frasko Autoškolák
Vek : 37 Registrácia : 17.08.2008 Počet príspevkov : 59 Auto : VW Golf3 1,4 44kw Bydlisko : Svätý Jur
| Predmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati 24/2/2009, 21:15 | |
| tento problem poznam,treba si proste zviknut | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati 24/2/2009, 21:18 | |
| to moze byt aj vyfukom,ako ti to skontroluju z kazdej strany? inak to asi nevidim | |
|
speedy1 Pilot
Vek : 44 Registrácia : 09.01.2008 Počet príspevkov : 748 Auto : VW PASSAT 1.9TDI B5.....VW GOLF I 1.6D.....EX..VW GOLF III VARIANT 1.9TDI Bydlisko : Malacky-Skalica t.c 0903784944
| Predmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati 24/2/2009, 21:32 | |
| no moze ty to robit aj pletenec moze byt utrhnuty a tade ty to vnika do kabiny....ja som to mal tiez a dosli sme na to az ked sme dali vyfuk dolu.... | |
|
ozi Vodič
Vek : 41 Registrácia : 29.08.2008 Počet príspevkov : 174 Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ Bydlisko : Detva
| Predmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati 24/2/2009, 22:41 | |
| ja som mal pdobny problem ale ja mam aj lpg a prave plyn bol ten co smrdel ked som zastal co i len na sekundu uz som ho mal v kabine no proste hroza. v servise az na treti krat zistili ze zalozili o 180 stupnov opacne zmiesavac na monotronicu a mne povedali ze len zdvojili tesnenia medzi jednotlivymi stupnami.. si mysleli ze sa pod kapotu nekukam a ze ma odrbu a este chceli aj zaplatit tak som im to hned vyreklamoval ale aspon uz je pokoj a ziaden smrad ani ked stojim a ventilator dam naplno.. | |
|
k4li Začiatočník
Registrácia : 03.08.2008 Počet príspevkov : 34 Auto : VW Golf 3, 1,4 cl Bydlisko : Hauptstadt
| Predmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati 24/2/2009, 22:48 | |
| No pekne, dakujem teda, ihned to bratovi poviem. snad sa to vyriesi, bohuzial chce golfa predat v tomto roku, ale v perfektnom stave, takze ho dost trapi tento problem. dakujem vam za rady, majte sa krasne! :-) | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati | |
| |
|