VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
k4li
Začiatočník
Začiatočník
k4li

Registrácia : 03.08.2008
Počet príspevkov : 34
Auto : VW Golf 3, 1,4 cl

Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Empty
OdoslaťPredmet: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati   Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Icon_minitime24/2/2009, 00:20

Ahojte,

NEVIEM PRESNE KAM ZARADIT MOJU "SPOVED".:

MOJ BRAT MA TIEZ GOLFA 3, 1,4 CL, R.V. 1996 A MA SO SVOJIM TATOSOM TAKYTO PROBLEM:

PRI JAZDENI, KED ZASTAVI NAPR. NA SEMAFOROCH, ALEBO DLHSIE CAKA V RADE, ZACNE DO INTERIERU AUTA VNIKAT NECHUTNY SMRAD Z VYFUKU. V SERVISE / V TROCH ROZLICNYCH / MU NA TO NEVEDELI PRIST. SKONTROLOVALI MU VSETKY CASTI VYFUKU, AJ VENTILATOR A CO JA VIEM VSETKO, A POVEDALI, ZE NEVEDIA PRIST NA TO, AKO MOZE DOVNUTRA VNIKAT TAKE NIECO AKO VYFUKOVY PLYN, ALEBO AKO TO OPISAT - JE TO DOST ZLOZITE, MNE TO VONIA AJ AKO VYFUK, ALEBO AKO VYPRCHAVAJUCI BENZIN.

VZDY KED STOJIME NA CERVENU V JEHO AUTE, AJ KED MAME VENTILATOR NA NULE, ZACNEME PO PAR SEKUNDACH CITIT SMRAD. NIKTO TOMU NEROZUMIE ODKIAL SA DOVNUTRA DOSTAVA...

MOZNO ANI VY PO TOMTO IMBECILNOM VYSVETLENI NEVIETE CO SOM CHCEL VLASTNE POVEDAT albino . PROSIM AK STE SA S NIECIM PODOBNYM STRETLI A VIETE PORADIT CO SPRAVIT, PROSIM NAPISTE.

DAKUJEM V MOJOM I BRATOVOM MENE.

KALI
Návrat hore Goto down
Frasko
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 37
Registrácia : 17.08.2008
Počet príspevkov : 59
Auto : VW Golf3 1,4 44kw

OdoslaťPredmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati   Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Icon_minitime24/2/2009, 21:15

tento problem poznam,treba si proste zviknut Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati   Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Icon_minitime24/2/2009, 21:18

to moze byt aj vyfukom,ako ti to skontroluju z kazdej strany? inak to asi nevidim
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
speedy1
Pilot
Pilot
speedy1

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.01.2008
Počet príspevkov : 748
Auto : VW PASSAT 1.9TDI B5.....VW GOLF I 1.6D.....EX..VW GOLF III VARIANT 1.9TDI

OdoslaťPredmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati   Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Icon_minitime24/2/2009, 21:32

no moze ty to robit aj pletenec moze byt utrhnuty a tade ty to vnika do kabiny....ja som to mal tiez a dosli sme na to az ked sme dali vyfuk dolu....
Návrat hore Goto down
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male
Vek : 41
Registrácia : 29.08.2008
Počet príspevkov : 174
Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ

OdoslaťPredmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati   Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Icon_minitime24/2/2009, 22:41

ja som mal pdobny problem ale ja mam aj lpg a prave plyn bol ten co smrdel ked som zastal co i len na sekundu uz som ho mal v kabine no proste hroza. v servise az na treti krat zistili ze zalozili o 180 stupnov opacne zmiesavac na monotronicu a mne povedali ze len zdvojili tesnenia medzi jednotlivymi stupnami.. si mysleli ze sa pod kapotu nekukam a ze ma odrbu a este chceli aj zaplatit tak som im to hned vyreklamoval ale aspon uz je pokoj a ziaden smrad ani ked stojim a ventilator dam naplno.. cheers
Návrat hore Goto down
k4li
Začiatočník
Začiatočník
k4li

Registrácia : 03.08.2008
Počet príspevkov : 34
Auto : VW Golf 3, 1,4 cl

OdoslaťPredmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati   Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Icon_minitime24/2/2009, 22:48

No pekne, dakujem teda, ihned to bratovi poviem. snad sa to vyriesi, bohuzial chce golfa predat v tomto roku, ale v perfektnom stave, takze ho dost trapi tento problem. dakujem vam za rady, majte sa krasne! :-)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati   Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vyfukovy smrad vo vnutri auta - pri stati
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vyfukovy zvod ....
» Spadnuta parabola vnutri svetla
» DOVOZ VW G4 na SLOVENSKO
» Striekanie auta !!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: