VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
roborobo
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.02.2009
Počet príspevkov : 3

Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Empty
OdoslaťPredmet: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 09:45

Ahojte,
vcera trosku posnezilo, tak ze pustim stierace, no na packu pri volante absolutne nereagovalo nic, ani ostrekovace(ani motorcek nebzucal) ani stierace(predne ani zadne). Ako keby tam nesla vobec elektrika. Poistky su v pohode, kde by mohla byt chyba?
Dakujem
Robo
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 11:23

pozri relatko a ked je aj to v pohode, tak asi packa povedala papa, aj ked takto z nicoho nic to skor tipujem na to relatko
Návrat hore Goto down
roborobo
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 12:12

Sorry sa blbu otazku, ale ako zistim ci je rele funkcne a funguje ako ma?Smile
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 18:25

no ale neviem ci jedno relatko je aj na ostrekovace,aj na stierace,podla mna to bude packa,ta stoji nova par korun,skus si ale najprv pozicat z druheho auta
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 18:49

rele na polohe 2 a 8 je pre zadny a predne stierace

Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Osazenpojistekarel
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 18:56

tak ale ze by odisli naraz 2 relatka?? no neviem,ale radsej kukni aj tie
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 19:04

moze to byt kludne aj packou, nevynechavala ti predtym? nezastavovali stierace niekde "na pol ceste" ?
Návrat hore Goto down
roborobo
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime23/2/2009, 20:44

Dakujem vsetkym za rady, tak nakoniec to bolo len v poistke, v tej tme som to nejako zle pozrel:)
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime2/8/2009, 09:22

kedže je tu rozbehnuta téma o stieračoch ja mám tento problém -- tiež mi nefunguju stierače,ostrekovače, nič na tú páčku, skontroloval som poistky a jedna bola vipalená ,vymenil som ju za taku istu zapol som stierače a zase ju vpalilo, skusil som tam dať silenjšiu,zapol som stierače a išlo to ale začalo sa slabučko dymiť z pačky na stierače, kde môže byť chyba ? môže skratovať ta páčka ? alebo niečo ine ? každa rada dobra
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime5/8/2009, 22:21

tak čo, nikto neporadí ? Sad
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime5/8/2009, 22:48

niekde ti to skratuje,sa ti dotyka kabel o kostru,tym ze si dal silnejsiu poistku si mozno odpalil packu,,treba to prejst hlavne v zadu kde je prechodka do dveri kufra ,popozerat kabliky od motorcekov
inac ty maz GIV ??a si v GIII
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime5/8/2009, 22:52

nikibad napísal:
niekde ti to skratuje,sa ti dotyka kabel o kostru,tym ze si dal silnejsiu poistku si mozno odpalil packu,,treba to prejst hlavne v zadu kde je prechodka do dveri kufra ,popozerat kabliky od motorcekov
inac ty maz GIV ??a si v GIII

aj G III aj G IV Smile ... problem je v G III G IV zatial šľpae bez problemov musim poklopať na drevo
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime5/8/2009, 23:01

tak jednoznacne packa ked ti odtial dymi,bud nejaky skrat,alebo predraty kablik
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime5/8/2009, 23:06

mato88 napísal:
tak jednoznacne packa ked ti odtial dymi,bud nejaky skrat,alebo predraty kablik

sranda je v tom, že ked dam dobru poistku tak ju neprepali až ked zapnem stierače tak idu ale dymi z vipinačou,ale ked je poistka taka ako tam ma byť tak ju hned po zapnuti prepali, len ked je silna tak stierače bežia ale vipinače dymia, no bude sa aj tak meniť páčka za pačku s ovladanim PC tak som zvedavy čo to bude robiť , ešte šetko prekontrolujem poriadne
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime5/8/2009, 23:08

a ešte som zabudol ,ked prepíánam páčku tak ma nejaký divný chod, necvaka pravidelne pri takej polohe ako by mala ale nejak dobludu neviem ci tam neskratuju nejake kontakty v tom alebo nečo
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime6/8/2009, 11:58

demik32 napísal:
a ešte som zabudol ,ked prepíánam páčku tak ma nejaký divný chod, necvaka pravidelne pri takej polohe ako by mala ale nejak dobludu neviem ci tam neskratuju nejake kontakty v tom alebo nečo
tak podla vsetkeho bude skrat v tej packe,vyskusaj druhu a uvidis
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime6/8/2009, 12:19

no len bude škoda ak bude vada niekde inde a pobabru sa vipinace s ovladanim PC , ale moj nazor je že je to vo vipinačoch
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi   Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nefunkcne predne aj zadne stierace spolu s ostrekovacmi
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Motorcek na zadne stierace
» Predne a Zadne tuningove svetla...
» CENTRAL NEOTVARA LAVE PREDNE A ZADNE DVERE
» stierace

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: