VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Dusan
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 11
Auto : vw golf 1,6GTD

V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Empty
OdoslaťPredmet: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime22/2/2009, 09:11

Nazdar všeci golfáci , pred pár dnami som kúpil G2 1,6 GTD a chcel by som vediet v akej polohe má byt pri normálnom stave ručička na teplomery. Ja ju mám vacsinou v tej poslednej štvrtine budíka. Zdá sa mi to byt trocha nenormálne, ale motor sa neprehrieva. Majitel vravel že to tak bolo vždy tak vás poprosím o vaše skúsenosti.
Dakujem pekne
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime22/2/2009, 11:09

nazdar Dusan.mne to predtym ukazovalo tiez  v tej  trettej stvrtine budika,ale odkedy som menil tesnenie pod hlavou valcov,tak od vtedy ukazuje presne v strede.a mne aj opravar tvrdil,ze u golfov ukazuje vacsinou v strede,aspon u benzinakov.ja ti tolko viem povedat.no ale uvdis co na to ostatny.....
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime22/2/2009, 13:57

A ventilator zopina na chladici 
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime22/2/2009, 15:57

moze byt chyba budikov premeraj odpor na cidle ma mat nejakych 230ohm Smile pri 87°C neviem ako u dizla ale hore na hadici ku chladicu by mali byt dve cidla jedno pre RJ a druhe pre budik Smile tak verim ze pomoze ak zopina ventylator normlane a voda ti nevyvre tak bud chybne budiky alebo cidlo ja mam napr cidlo dobre ale ukazuje mi menej teplotu ale viem ze je vtedy normalna tak to neriesim Smile tak zmeraj tie cidla popripade pozri na vw-club.cz Wink
Návrat hore Goto down
Dusan
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime23/2/2009, 09:14

NO pozriem sa na tie budiky, ventilator som ist nepočul a voda nevrie motor ma taku normalnu teplotu , da sa chytit aj rukou v pohode. Teraz je zima takže ťažko povedať. Ešte skontrolujem aj termostat či otvara a uvidim. zatial dik
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime23/2/2009, 17:05

to musis vediet podla toho po kolkych minutach mas teplotu v normalne v tvojom pridade takmer na maxime Smile
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime24/2/2009, 16:44

Dusan napísal:
NO pozriem sa na tie budiky, ventilator som ist nepočul a voda nevrie motor ma taku normalnu teplotu , da sa chytit aj rukou v pohode. Teraz je zima takže ťažko povedať. Ešte skontrolujem aj termostat či otvara a uvidim. zatial dik
nechaj nastartovany motor pokim nezopne ventilator a potom budes vediet co je zle ci termostat alebo budiky
Návrat hore Goto down
Dusan
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime2/3/2009, 08:57

NO takže, ventilator nie a nie zopnúť už som myslel aj na chladič , či nieje zanesený ale po skúšaní sa ukázalo že sa zohrieva celý , dnes pôjdem kúpiť čidlo na teplotu motora a spínač ventilátora(na priamo ventilátor funguje) a uvidím, po výmene podám ďalšie hlásenie:) PS: inač spotreba je naozaj úžasná cca 4,5lv meste Smile)))))))))))(predtým vw scirocco 11l)
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime2/3/2009, 19:42

Dusan napísal:
NO takže, ventilator nie a nie zopnúť už som myslel aj na chladič , či nieje zanesený ale po skúšaní sa ukázalo že sa zohrieva celý , dnes pôjdem kúpiť čidlo na teplotu motora a spínač ventilátora(na priamo ventilátor funguje) a uvidím, po výmene podám ďalšie hlásenie:) PS: inač spotreba je naozaj úžasná cca 4,5lv meste Smile)))))))))))(predtým vw scirocco 11l)
ja som mal diesel v zlom stave ale cidlo na chladici som vzivote nemenil najprv zacni termostatom 
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime2/3/2009, 21:36

no ja prave cidlo na chladici som mal zle ... stary majtel radsej spravil vypinac na rucne zapinanie ventylatoru ako keby mal kupit nove cidlo za 10EUR...
Návrat hore Goto down
Dusan
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime3/3/2009, 16:33

Takže po asi cca 15. minutovom behu na volnobeh zaplo aj ventilátor, čidlo teploty som vymenil teraz ukazuje budík tak o 20% menej ako predtým . Teplota sa pohbuje tesne za polovicou. Takže good:) zdá sa že je všetko ok . takže uzatváram túto rozpravu:) DIK
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery   V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery Icon_minitime

Návrat hore Goto down

V akej polohe má byť pri normálnom stave ručička na teplomery
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: