VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem so svietenim a osvetlenim...

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
gulkos8
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 57
Registrácia : 16.08.2008
Počet príspevkov : 25
Auto : VW Golf lV Variant 1,9TDI 66kW ALH

Problem so svietenim a osvetlenim... Empty
OdoslaťPredmet: Problem so svietenim a osvetlenim...   Problem so svietenim a osvetlenim... Icon_minitime21/2/2009, 10:18

Zdravím Vás, mám mensí problém s mojim GIV. A sice neviem to presne opisat, je to také jemné blikanie alebo trasenie svetiel, teda celej sustavy, displeja, vnutor.osvetlenia....Najviac je to vidno pri volnobehu a kým je motor studený... no začalo to blikat aj pri zohriatom motore. A neviem ci to má suvislost, vzdy ked je teplota pod nulou nedrži mi radio pamat. Nestretol som sa tu este s podobným problemom, tak by som potreboval poradit. Neviem ci to bude kostrou, baterkou al. alternatorom.... neviem kde zacat hladat chybu.

... a ešte sa chcem opýtať na ktorých miestach presne je prepojene ukostrenie
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Problem so svietenim a osvetlenim... Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so svietenim a osvetlenim...   Problem so svietenim a osvetlenim... Icon_minitime21/2/2009, 11:09

gulkos8 napísal:
Zdravím Vás, mám mensí problém s mojim GIV. A sice neviem to presne opisat, je to také jemné blikanie alebo trasenie svetiel, teda celej sustavy, displeja, vnutor.osvetlenia....Najviac je to vidno pri volnobehu a kým je motor studený... no začalo to blikat aj pri zohriatom motore. A neviem ci to má suvislost, vzdy ked je teplota pod nulou nedrži mi radio pamat. Nestretol som sa tu este s podobným problemom, tak by som potreboval poradit. Neviem ci to bude kostrou, baterkou al. alternatorom.... neviem kde zacat hladat chybu.

... a ešte sa chcem opýtať na ktorých miestach presne je prepojene ukostrenie
A ked len otocis klucom a nenastartujes? Tu tvoju prvu nepodarenu temu som zmazal. Skontroluj si dotiahnutie kontaktov...ako +-ovych tak --ovych aj na alternatore.
Návrat hore Goto down

Problem so svietenim a osvetlenim...
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s LED osvetlenim
» problem..
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: