gulkos8 Začiatočník
Vek : 57 Registrácia : 16.08.2008 Počet príspevkov : 25 Auto : VW Golf lV Variant 1,9TDI 66kW ALH Bydlisko : Dobšiná
| Predmet: Problem so svietenim a osvetlenim... 21/2/2009, 10:18 | |
| Zdravím Vás, mám mensí problém s mojim GIV. A sice neviem to presne opisat, je to také jemné blikanie alebo trasenie svetiel, teda celej sustavy, displeja, vnutor.osvetlenia....Najviac je to vidno pri volnobehu a kým je motor studený... no začalo to blikat aj pri zohriatom motore. A neviem ci to má suvislost, vzdy ked je teplota pod nulou nedrži mi radio pamat. Nestretol som sa tu este s podobným problemom, tak by som potreboval poradit. Neviem ci to bude kostrou, baterkou al. alternatorom.... neviem kde zacat hladat chybu.
... a ešte sa chcem opýtať na ktorých miestach presne je prepojene ukostrenie | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Problem so svietenim a osvetlenim... 21/2/2009, 11:09 | |
| - gulkos8 napísal:
- Zdravím Vás, mám mensí problém s mojim GIV. A sice neviem to presne opisat, je to také jemné blikanie alebo trasenie svetiel, teda celej sustavy, displeja, vnutor.osvetlenia....Najviac je to vidno pri volnobehu a kým je motor studený... no začalo to blikat aj pri zohriatom motore. A neviem ci to má suvislost, vzdy ked je teplota pod nulou nedrži mi radio pamat. Nestretol som sa tu este s podobným problemom, tak by som potreboval poradit. Neviem ci to bude kostrou, baterkou al. alternatorom.... neviem kde zacat hladat chybu.
... a ešte sa chcem opýtať na ktorých miestach presne je prepojene ukostrenie A ked len otocis klucom a nenastartujes? Tu tvoju prvu nepodarenu temu som zmazal. Skontroluj si dotiahnutie kontaktov...ako +-ovych tak --ovych aj na alternatore. | |
|