VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie

Goto down 
+6
Igor Gasper
sad47
baciluss
nikibad
VWPeter98
djpetersnv
10 posters
AutorSpráva
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Empty
OdoslaťPredmet: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime14/2/2009, 12:12

Potrebujem surne pomoct idem na vylet a zacalo mi blbnut podsvietenie budikov raz ide raz nejde ako sa im chce co moze byt vadne nemal niekto podobny problem??? Aby som to priblizil po zapaleni svetiel sa svetla rozsvietia ci uz obrysovky alebo tlmene alebo dialkove aj vpredu aj vzadu. Problem je jedine s celou palubovkou ta raz ide raz nie. poradte pls co s tym spravim
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
VWPeter98
Začiatočník
Začiatočník
VWPeter98

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.02.2009
Počet príspevkov : 29
Auto : Golf IV 1.6SR , AKL

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime14/2/2009, 12:42

prva najjednoduhsia pomoc je kuknut poistky tie su zvlast na svetla a na podsvietenie interieru ci nieje niaky kontakt pripeceny.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime14/2/2009, 12:46

jj diki mrknem skusim ma to nenapadlo kukat na poistky vravim mam teraz toho tolko ze newiem kde mi hlava stoji. Skor som premyslal ci neni v trubke spinac
Návrat hore Goto down
VWPeter98
Začiatočník
Začiatočník
VWPeter98

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.02.2009
Počet príspevkov : 29
Auto : Golf IV 1.6SR , AKL

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime14/2/2009, 12:51

mozne je vsetko ale moje skusenosti hovoria ze 80% problemou su kontakty a lebsie zacat odtoho najjednoduhsieho.Alebo ak si neco dorabal tak kukni preistotu aj to.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime14/2/2009, 14:42

namas nahodou namontovanu hid xenon sadu???,Lebo tie robia dost casto problem s podsvietenim pristrojovky a budikov.....
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime15/2/2009, 12:05

nie HID nemam obzeral som poistky len tak narychlo aj kontakty ale stale sa to sere zrejme podla mna chyba v spinaci svetiel no uvidime ked bude viac casu kuknem na to
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime15/2/2009, 22:58

djpetersnv napísal:
nie HID nemam obzeral som poistky len tak narychlo aj kontakty ale stale sa to sere zrejme podla mna chyba v spinaci svetiel no uvidime ked bude viac casu kuknem na to
Tak tak...spinac svetiel alebo potenciometer nastavovania intenzity. Pripadne neskor konektory na budikoch.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime16/2/2009, 13:02

konektor by som vylucil pretoze nerozsvieti nic co sa tyka palubnej dosky a ani radio mi neznizi intenzitu podsvietenia ale teraz to ako na potvoru zase ide
Návrat hore Goto down
sad47
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 18.11.2010
Počet príspevkov : 28
Auto : VW Golf IV r.v. 2001 [1.6 16v 77kW]

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime17/1/2011, 16:41

U mna sa vyskytol problem s tym, ze podsvietenie budikov funguje ok - ale obcas mi zhasina podsvietenie na displayi kde sa zobrazuju najzdene kilomentre (tachometer).

Zhasne ale iba ten display (teda iba podsvietenie). Nejaky napad co s tym moze byt? Resp co skontrolovat? Dufam ze to nie je nejaka zavada v elektronike koli ktorej by sa museli menit budiky...
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime17/1/2011, 17:29

studeny spoj na doske budikov na 100%
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime5/2/2011, 19:03

djpetersnv napísal:
konektor by som vylucil pretoze nerozsvieti nic co sa tyka palubnej dosky a ani radio mi neznizi intenzitu podsvietenia ale teraz to ako na potvoru zase ide
Tak niekde je zrada v potenciometri alebo este niekde pred nim...alebo skrat za nim ktory stiahne napatie ale nestaci na prepalenie poistky.
Návrat hore Goto down
Igor Gasper
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 09.02.2011
Počet príspevkov : 5

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime9/2/2011, 09:06

Čaute!
Ja mám obdobný problém, mne tiež zhasína podsvietenie, hlavne pri ukazovateli teploty vody a displej, ktorý ukazuje hodiny, spotrebu. Rozobral som budíky led-ky nie sú vypálené, len keď pridávam intenzitu, niektoré ledky reagujú normálne, tie kde my to slabo svieti alebo už vôbec tam len veľmi málo...neviem čo môže byť problém, jeden známy mi povedal, že je problém s nejakou riadiacou jednotkou čo sa nachádza v budíku, takže neviem...ocenil by som Vaše rady a pomoc!
Rozmýšľal som aj o výmene budíka, aj som jeden zohnal /zatiaľ nekúpil/ lenže ja mám typ 1J0919 880 D ďalej tam je vpravo MMO, ak dobre viem je bez CAN (ročník 1998) a ponúkaný typ je 1J0 920 801 E (ročník 2000) bez MFA palubného počitača. Prosím poraďte mi či je ten budík kompatibilný a či by fungoval aj v mojom aute.
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male
Vek : 34
Registrácia : 07.04.2011
Počet príspevkov : 16
Auto : VW Golf 1,6 SR

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime21/5/2011, 15:07

mal som ten istý problém nerozsvecovala sa mi pristrojovka ani nič v interieri vymenil som relé ktoré je aj na hmlovky a podsvietenie spz a ide to je to prvé relé z prava v hornom radeje na nom napísané číslo 53 a zatial mi to ide...
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime22/5/2011, 11:23

Páni včera som písal že mi to ide ale už mi to zase nešlo dnes.. tak som to rozobral teda rozobral som spínač svetiel......kus som musel porozmýšlať že ako to ale prišiel som na to nič zložité to nieje ked to vyberiete a rozoberiete nájdete tam na jednej strane 8 kontaktov a na druhej 6 na tej strane kde je 6 kontaktov je 4tý od konektora na podsvietenie prístrojovky ,a podsvietenie špz treba to prebehnúť jemným šmirglom a ide to ..... pokial to nieje velmi zahorené ... mám aj foto ... len neviem ako sa to sem prídáva... inak by som to sem dal ak dačo ozvyte sa mi ja vám ich pošlem.... nazdar.
Návrat hore Goto down
Jojči
Autoškolák
Autoškolák
Jojči

Male
Registrácia : 17.04.2011
Počet príspevkov : 58
Auto : Golf IV 81kw

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime23/5/2011, 12:46

Zdravím chalani ja mám zase ten problém, že mi všetko svieti slabšie aj klíma očividne slabšie ako ostatným chalanom na G4 čo s tým môže byť?? pri tom to mám nastavené naplno... ale mám rv.99 žeby to tam robili na slabšie?? ale to sa mi nevidí...
Návrat hore Goto down
wl4do
Pretekár
Pretekár
wl4do

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 539
Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime23/5/2011, 21:49

Mne takisto svieti slabšie podsvietenie displeja, čo ukazuje spotrebu a pod., počas jazdy to svieti ako má, väčšinou to mám na navyššej intenzite podsvietenia, a zrazu sa to len tak ztmaví, a inokedy zase je to slabé a zrazu to zosvetlí a všetko je jasne vidieť. Ale len v tomto prípade, podsvietenie klímy, a pod. je OK. Veď by to malo byť podsvietené stále rovnako, ale správa sa to ako nejaký sporič obrazovky na PC Very Happy
Návrat hore Goto down
Jojči
Autoškolák
Autoškolák
Jojči

Male
Registrácia : 17.04.2011
Počet príspevkov : 58
Auto : Golf IV 81kw

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime25/5/2011, 15:48

Very Happy tak keby tak chcelo aj naftu šetriť Razz ja to mám také slabšie vkuse ja idem asi vkuse na šetrný mood lol!
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime5/6/2011, 00:12

chalani vám čo to zoslabuje tak si vymente potenciometer ....a hned to pôjde lepšie Smile
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime27/8/2011, 10:34

nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem co moze stat ta vec kde sa nastavuje intenzita budikov pri vypinaci svetiel chcem to objednat nove lebo keby som to kupil z neakej buracky tak ochvilu by som to mal zase. Problem mam ze niekedy svietia budiky niekedy nie
Návrat hore Goto down
kowkobr
Začiatočník
Začiatočník
kowkobr

Male

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime27/8/2011, 22:33

dusan rozober zapínač svetiel a tam budeš mať zablízkaný kontakt na 99% je to na chybe prečisti to jemným šmirglom a pôjde to ako nové Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie   Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Podsvietenie budíkov - raz svietia, raz nie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Podsvietenie budikov
» podsvietenie budikov
» vw golf3 TDI 81kw 1996 podsvietenie budikov

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: